Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak bak bakk:1ninca:elbise almış haberimiz yok...:sm_confused:buna bittim ya:ecrin_bebek:güle güle kullan kanka..budur:lepi:pembe dolapta vardı yeni elbisem...
![]()
aslında leoparlıları üstünde görmek istiyom bennevet şimalcim desenli elbiseler çok moda, bu sene düz beyazda çok moda mutlaka 1 tane edinilmeli, buda benim desenli elbiselerimden biri
![]()
bak bak bakk:1ninca:elbise almış haberimiz yok...:sm_confused:buna bittim ya:ecrin_bebek:güle güle kullan kanka..budur:lepi:
aslında leoparlıları üstünde görmek istiyom benn..eşinlede ALLAH ayırmasın bu arada canım..maşallah
![]()
murgiz bacım ne güzelmiş bunlar güle güle giyin cnm
bak bak bakk:1ninca:elbise almış haberimiz yok...:sm_confused:buna bittim ya:ecrin_bebek:güle güle kullan kanka..budur:lepi:
aslında leoparlıları üstünde görmek istiyom benn..eşinlede ALLAH ayırmasın bu arada canım..maşallah
![]()
şekerim pcde buldum bi tanesinin resmini sen bunu beğenmiştin heralde, diğerlerini buldukça yada havalar ısınsında giydikçe eklerim öptüm tatlımmm
![]()
![]()
aman allahımmmmmmmmmmmdelikafaduldenfizik saçlar kıyafet 10 numara cnm yaa eminim yüzünde bi okdr güzeldir..ve en şahanesinden 10 üzerinden 10 vererek bugunun şıkı seçiyorumseni :):teytey:a.s.a.s.
şekerim pcde buldum bi tanesinin resmini sen bunu beğenmiştin heralde, diğerlerini buldukça yada havalar ısınsında giydikçe eklerim öptüm tatlımmm
![]()
![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
sağol canım a.s.seninkilerde süperdi sende güle güle giyinmurgiz pembe çok cici duruyo..lila rengide çok hoş..hepsini güle güle giy canım