bu bayana nasıl davranacağımı bilemiyorum:-(

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sen fazla pasif kalmışsın;

kadın sana nasıl eşinle ilgili soru sorabiliyor rahat rahat;

demek ki seni pasif görüyor;

bir an önce toparlan ve bu kadınla karşılaşınca ona imalı bak ve kinayeli laflar sok;

birdaha da soru sorarsa..''seni neden bu kadar ilgilendiriyor? deyiver..

sende çekinirse belki eşine yanaşamaz!!!

herkezden çekinir olmuşsun,kadın seni tehlike olarak bile görmüyor,olmaz ki....!!!

ne zamandır konunuzu okuyorum. o kadının ilgisi eşinizin hoşuna gidiyor. sizde birşey yapmadan sessiz sessiz oturuyorsunuz. ben olsam okadar dayanamazdım. ya kadınla yada eşimle sürekli kavga ederdim. senin tarafından kıskanılmakta hoşuna da gidiyordur. paylaşılamayan adam gibi hissediyordur.

ben olsam birşey dese bozardım o kadını. akrabaymış... akrabalıkta bir yere kadar. gözünün önünde kocanla flört etsin. sen ses çıkartma. yok öyle. onu yapamıyorsanda ayrı odalarda oturt. bende açık bir bayanım ama erkeklerle samimi konuşanlar hiç hoşuma gitmez. konuş ama herşeyin bir sınırı vardır canım..

cnm benim sen hicde 1-0 geride degilsin...asil o geride cünkü sen kocanin sahibisin..o kadin degil...kendini hic öyle asagi görme ondan

katılıyorum size. kadın konu sahibi arkadaştan korkmuyor ki, eğer korksaydı zaten böyle davranmazdı. bu tip edep bilmeyenlerin hakkından gelmek için onların dilinden konuşacaksın, erkekler zaten bu konularda -ilgi görmek pohpohlanmak- zaaf sahibidirler, o yüzden eşinden hayır gelmez bu konuda. ne yapacaksa konu sahibi yapsın, kadını terslesin gerekirse tehdit etsin.

ha yapı olarak böyle biri misiniz bilmiyorum, ben olsam hiç çekinmeden tersler üstüne de haşlardım onu bu terbiyesizliğinden ötürü isterse benden büyük olsun. ama siz yapı olarak böyle biri değilsiniz galiba, yine de başka çıkar yol yok gibi. eğer bekleyip vazgeçer diye umut ederseniz kendinizi yıpratırsınız, çünkü mazaallah bu gidişle zamanla daha fazla bağlanabilir eşinize. bu yüzden biraz kabalaşmak ve anladığı dilden konuşmak hatta biraz kaba bir tabir olacak üzgünüm ama çirkefleşmek lazım, ancak böyle başedebilirsiniz.

daha önce açtığınız bir konuda benim saf olduğumu düşnüyorlar demişsiniz. acaba bunun için sizin bişi anlamadığınızı dşşnüyor olabilir mi?

arkadasım bu kadar rahatsızsan belli edeceksin karsı tarafa. gelirlerse yuz vermeyeceksin. esin gidelim dese gitmeyeceksin. buyur sen git o zaman diyeceksin. eger bana sormadan gelin dersen odama gecer kapıyı da kaparım dersin. guzel guzel otururlar 3lu. ilk yaptıgında icin icini yer kadın ne yapıyor diye ama onra esi de belki bu gelip gitmelerden rahatsız oldugunu anlar. esin de zaten sen icerdeyken tadı tuzu kalmaz. kavga edersiniz biraz ama kararlı oldugunu goster. biraz vıcık vıcıklatırmısın isi. ciddiyetten uzaklasmıs. kararlı davranırsan cozerin. tek yol da oyle uc kagıt cevirmek (kadın hakkında yalan soylemek farklı odalarda oturtmak vs) vs degil birerbir gorusmek istemedigini gostermek. gerekire tum ailesini karsına al. yuvandan muhim degil. kayınvaliden oglunu tutarsa onu da buyur et bolca. her geldiklerinde veya onlara giderken vs. gorsun bakalım ailesinin gelinini.

insallah o kadından aileni kurtarırsın. kararlı olmalısın. karar al ve uygula. anlaılıyor ki ein uzlasmadan yapmadan etmeden anlamıyor. icraata gec.

sen uzulecegine baskaları uzulsun.

çok afedersiniz ama bu yaptıklarına kocaman bir OHAAA demek istiyorum

ya erkekler kendine ilgi gösterilmesinden hoşlanıyoor mu ne?:44:

akrabalık bzulursa bozulsun ne demek kocama cilve yapacak ben seyirci kalacağım yok öyle yağma o kadın km olursa olsun hiç düşünmem lütfen sende pasif olma

Canım kusura bakma ama ben o kadına değil sana oha diyorum nasıl sessiz kalırsın ya. sana eşinle ilgili sorular soruyo sen de kuzu kuzu cvp veriyon öylemi? Akrabaysa akraba banane ya saçını başını yolamam belki ama hangi yemeği sever nelerden hoşalnır dediğinde de ağzının payını vereceksin. Kendi eşine yapmadığını benim eşime yapacak bende sessiz kalcam(!) Gerekirse akrabalık ilişkiniz bitsin evliliğinin bitmesinden iyidir

eşinize cilve yaptıgını söylediğiniz kadının eşine "kılıbık karısının kocama ilgi göstermesine sesini çıkarmıyor "demişsiniz
peki sizin ondan farkınız ne sizde kocanıza cilve yapılmasına sessiz kalıyorsunuz akrabalık bağınız evliliğinizden çok dahamı önemli
eşinizde yakında ilgiye karşılık verirse ozaman ipleri hiç alamazsınız elinize
bir yolunu bulun ve uzaklaştırın evinizden ama bunu sen eşime ilgi gösteriyosun tarzında yaparsanız diğer akrabalarında dikkatini çeker
kişisel birşeyler bulun mesela birşey dediğinde birkaç kez terslerseniz ondan hoşlanmadığınızı anlar sanırım

tek kelime ile neden soruosun hayırdır desene allah aşkınaaa

konu sahibi arkadas bi gelisme var mi??
gidip gelmeleriniz oldu mu?kadin ayni tavirlari mi sergiledi yine??
en önemlisi sen bi önlem aldin mi?cevabini verdin mi??

Kabus gibi ben olsam çıldırmıştım. Eşine sölermisin böle mutsuzum die örneklendir. Aynısını bi erkek sana yapsaa ay çok üzüldüm sanaa

benim iş arkadaşlarımdan biri bişey sordu eşimle ilgili kalabalık bi ortamda sakince sordu bende gayet yüksek sesle ben bırakırsam sen mi alacaksın neden seni ilgilendiriyor bu kadar deyip onu çok fena bozmuştum...tabi sizin akraba olmanız daha kötü ama eşine belli edecek şekilde imalarda bulunsan onun eşi de rahatsız olsa bunun hareketlerinden.........

Mücadeleniz nasıl gidiyor merak ettim, inşallah bir gelişme vardır...

akrabam diye ara bozulmasın ozaman sizin evinizede taşınırsa yakında korkmayın.ben akraba filan annamam aile huzurum bozulacağına akrabalık bağım kopsun daha iyi.bide gözünün iiçine baka baka eşine cilve yapsın sende sus enteresan

seni biraz anlıyorum gibi, ben evli değilim ama yakın çevremden benim erkek arkadaşıma böyle ilgi duyan olmuştu. Benden çok onu merak eder,onu sorar napıyor ne ediyor gibisinden sorular. Başta tersleyemedim aklıma böyle birşey gelmedi ama sonraa benim köşeli jeton düştü ve ben olayı anladım. Gerçi benim erkek arkadaşımda pek hoşnut değildi o kişiden. Sevgilime söyledim böyle böyle hissediyorum diye, oda beni destekledi ve ben mesafelendim. Ve inan bu benim içinde o kişi içinde daha iyi oldu. ayrıca sana bir daha eşini sorduğu zaman yaa çok merak ediyorum ne yapacaksın eşimi falan de şaka yapar gibi laf sok cidden işe yarıyor bak herkes senin adına saf diyormuş diğer konularını okudum öyle her kuşun eti yenmez dişlerini göster kendini ve kurduğun aileni korumalısın.Ayrıca ben senin burcunu merak ettim..Nazara inanırım mutluluğunuz ömür boyu bozulmaz insallah, o kişide eşine odaklanır umarım.

Son düzenleme:
kadın ya manyak yada gerçekten asılıyo eşinize sanane diyiverin gitsin neye darılıcak kocası hakkında bilgi vermemenizemi akrabalıkta biterse bitsin bitse daha çk işinize yarıycak bence ahh bu erkekler niye böle biz kadınlar ewliliğimizde tartışma yaratıcak herkesi ezip geçeriz erkekler ise bu konuda daha ağır hiç çekinmeyin derim...ben eşimin amcasının oğluna gıcıktım görüşmelerini istemiyordum baktım eşim mesefa koyamıyorum ben söledim artık ewli barklı adam arayıp oraya buraya çağırma dedim bidahada bunun tartışmasını yaşamadık...

ya arkadaşlar bazılarınız diğer konularımı yanlış anlamış saflık derken birşeyden anlamayan saf anlamında değil iyi niyetten söylenen saflığı kastediyorlar ben herşeyin farkında olduğum için de kendimi saf olarak görmüyorum sadece insanların bu gibi düşünceleri yanlış anlatmalarına yanlış kelime seçimlerine kızmıştım bazılarınız da beni merak ediyor kendime onu çok kıskandıracak birşey aldım geçen onlara gittik kıskançlıktan çatladı bu benim çok hoşuma gitti sürekli eşimle birbirimize olan aşkımızdan bahsettim ben almama rağmen eşim bana süpriz yapmış almış dedim biraz yüzü asıldı sanırım bu taktik biraz işe yaradı kadın en sonunda bana sizin aşkınız leyla ile mecnun gibi herhalde dedi ben onlardan da daha fazla birbirimize aşığız dedim resmen çatladı başka da herhangi bir gelişme olmadı ama bu taktiği fazla uzatmamam gerekir çünkü bu sefer anlattıklarıma inanmaz başka taktikler bulmam lazım bu arada uzaktan davulun sesi kulağa hoş geliyo öyle olmuyo işte kadına ters cevap veremiyorsun çünkü kadın o kadar fena ki sorduğu soruları kendi yararına sorarken benim için üzülüyormuş gibi soruyo olayı benim üzerimden yürütmeye çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…