canım sen fazla pasif kalmışsın;
kadın sana nasıl eşinle ilgili soru sorabiliyor rahat rahat;
demek ki seni pasif görüyor;
bir an önce toparlan ve bu kadınla karşılaşınca ona imalı bak ve kinayeli laflar sok;
birdaha da soru sorarsa..''seni neden bu kadar ilgilendiriyor? deyiver..
sende çekinirse belki eşine yanaşamaz!!!
herkezden çekinir olmuşsun,kadın seni tehlike olarak bile görmüyor,olmaz ki....!!!
öyle olmuyo işte hem yakın oturuyoruz hem eşimin teyzesinin oğluyla evli eşimle onun eşi çok iyi anlaşıyorlar herhalde onun eşi bu yüzden olnlar yanlış anlamıyo ama bize gelirler eşinin çayı biter kalkıp doldurmaz benim eşimin çayı bitsin koşa koşa gider ben ev sahibiyim ben doldururum değil mi sanki ona mı kalmışeşim işten gelir hemen aynanın karşısına geçer kendini düzeltir kendi eşine karşı hiç öyle değil sizce haksız mıyım:44:
ben o kadının niyetini anladığım için eşime durumu salak gibi anlattım çok hata yaptım şimdi eşiminde illa ki daha çok dikkatini çekiyo ama kendinden hiç taviz vermiyo ben değişemem diyo evlendi de değişti derler diyo ben karakterimi değiştirimem banane o öyle davranıyosa benim içimde öyle bi niyet olmadıktan sonra diyo diyo da hiç ona karşı davranışları esprileri öyle demiyo
canım belli bu kadının niyeti. Sana eşinle ilgili öyle sorular sormaya ve eşini merak etmeye hakkı yok. Bir daha sorduğunda da merak ettim ne için soruyorsun de boz. Cevap da verme allah allah kadına bak yaa sinir oldum.
öyle olmuyo işte hem yakın oturuyoruz hem eşimin teyzesinin oğluyla evli eşimle onun eşi çok iyi anlaşıyorlar herhalde onun eşi bu yüzden olnlar yanlış anlamıyo ama bize gelirler eşinin çayı biter kalkıp doldurmaz benim eşimin çayı bitsin koşa koşa gider ben ev sahibiyim ben doldururum değil mi sanki ona mı kalmışeşim işten gelir hemen aynanın karşısına geçer kendini düzeltir kendi eşine karşı hiç öyle değil sizce haksız mıyım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?