ya ben okurken sinirden çatlıcam terbiyesiz kadın ne yapsan olmuyor sanırım verilen taktikler işe yaramıyor kadın kafaya koymuş eşinle birşeyler yaşamayı istiyor gözü dönmüş lütfen böyle yazıyorum diye bana kızma ben senin tarafındayım
kadının eşi ne rahat bir tipmiş yainsan karısının hareketlerini anlamaz mı benim eşimin yanında ben öyle bişe yapıcamda beni öldürür
senin eşinede kızıyorum sen hissediyorsun görümcen bile hissetmiş o kadarda dedin o senin rahatsız olduğunu biliyorsa hareketlerine dikkat etsin onları sizden uzaklaştırmanız arayı soğutmanız için bu gerekli
acaba sen başka erkelerin ilgisinde kalsan eşin seni uyarsa sen devam etsen o ne yapardı
ben sana başka taktik vericem kadını soğutamadın eşinden o zaman eşinin kadına gıcık olmasını o kadından soğumasını içten içe iğrenmesini sağla
ama bunu sakince sanki o kadınla aran iyiymişte özel sohbet ediyormuşsunuz eşinden de kıskanmıyormuşsun gibi yapıcaksın arada uygun zamanlarda göze batmayacak şekilde eşine kadınla konuşmalarınızı öylesine anlatır gibi yap ve kadının atıyroum sarılık gibi böyle ne biliyim kadınsı akıntı koku kötü sepici hastalığı olduğunu tedavi gördüğünü falan söyle belki kadından iğrenir herhalde eşin gidipte kadına kadının kocasınada bunuda soramaz sanırım
vallahi aklıma başka bir fikir gelmedi dene derim
ALLAH yardımcın olsun
Enteresan.
Kadın sokaktan geçen herhangi bi seksi kadın değil!
Teyzesinin gelini..
Bu nasıl normal karşılanır görümceniz tarafından.
Ailesinin namusu sayılır yani.
Ki kaldıki sorun eşinizin ona bakmasından öte kadının eşinizi baştan çıkarmaya çalışması.
Devir değiştide, bu gibi birşeyin normalleşmesi kadar değil..
Haddini bilmeyene haddini bildireceksin ya bu kadar basit kendini bilmez seviyesiz insanlara tahammül edemiyorum... ya yardan ya da serden geçeceksin mecbur, ben olsam bi kere ne soru sordururum ne de cevap veririm eşimden ona ne ya ne münasbet onunla ilgili sorular sorar hemde bana? tersle bir iki defa olsun bitsin olayı büyütüpte kıskanıo filan derse senin için sende büyüt bagı kopar tamamen derim ben, hiç görüşmeyin en iyisi ahlaksız kadın
gerçekten de kocası çok odun bunu bir türlü anlamıyor böyle olunca da eşim bana kızıyo yok onun kocası bişey demiyo rahatsız olmuyo da senin kafanda sorun var sen hastasın böyle düşünüyorsun diyor yazık bana ya bazen gerçekten hasta mıyım diye düşünür oldum ben bu taktiği deyemem canım çünkü kocası çok rahat bir insan zaten kadının gerçekten rahatsızlığı vardı bir ara eşi benim eşime anlatmıştı şimdi ben kafadan bir hastalık uyduracak olursam eşim inanmaz çünkü bu hastalıktan onun kocası bahsetmediği için sanırım anlatabilmişimdir
yyuhhh diyorum kaba oldu özür dilerim ama adama bak ya karısının özel sorununu nasıl başka bir erkeğe anlatabilir
sen gerçekten kafaya takmakta haklısın ne diyim ALLAH yardımcın olsun
gerçekten de kocası çok odun bunu bir türlü anlamıyor böyle olunca da eşim bana kızıyo yok onun kocası bişey demiyo rahatsız olmuyo da senin kafanda sorun var sen hastasın böyle düşünüyorsun diyor yazık bana ya bazen gerçekten hasta mıyım diye düşünür oldumben bu taktiği deyemem canım çünkü kocası çok rahat bir insan zaten kadının gerçekten rahatsızlığı vardı bir ara eşi benim eşime anlatmıştı şimdi ben kafadan bir hastalık uyduracak olursam eşim inanmaz çünkü bu hastalıktan onun kocası bahsetmediği için sanırım anlatabilmişimdir
vallahi sabah sabah fırsat buldum bu konuyu merak ediyorum bende çok güldüm yazdıklarıma
bu taktiklerde işe yaramazsa yeni fikir buldumben sana özelden adresimi vereyim o kadını bana yolla zaten bu sıralar acayip gerginim de hem ben deşarj olurum oda artık tövbe eder
estağfurullah aynen dediğin kadar yuhhhhh dedim bana da eşim anlattı o kadın böyle böyleymiş diye bende sen nerden biliyosun dedim eşi anlattı ben teyzeoğlunu aramıştım hastaneye gidiyorları ben de hayırdır ne oldu dedim o da anlattı dedi eşime de adam anlatınca kızamadım terbiyesiz dedim karısının şeyini sana mı anlatıyo dedim hiç ses etmedi kim bilir adam daha karısının nelerini anlatıyordur adamı bi gün dövecem onu da anlamayacak odun
cnm adam karısının hastalığını senin eşine anlatmış, elimde değil çok merak ettim, jinekolojik bi hastalığını mı anlattı karısının yoksa sırdan bi hastalığını mı ???
ah gene güldüm yaben de kk da bazı konuları okudukça öyle bi heybetleniyorum ki, önümde olsa da bi geçirsem tırnaklarımı der hale gelip kendime şaşırıyorum allah korusun , allah esirgesin kavga etmedim hem de ömrümde ama o derece etkileniyorum yani
Diyecek bişe bulamıyorum ahlak fukarasıymış o adamda başka sapkınlıklar falanda vardır canım canını sıkmak istemem ama çok dikkatli ol kıskandığını hissettirmeden izle eşinide
o adam kendi kadını senin eşine itiyor gibi geldi bana mümkünse onlarla görüşmeyin yoksa ateş barut hesabı olacak nede olsa erkek nefsi güvenmem ben
cnm adam karısının hastalığını senin eşine anlatmış, elimde değil çok merak ettim, jinekolojik bi hastalığını mı anlattı karısının yoksa sırdan bi hastalığını mı ???
ah gene güldüm yaben de kk da bazı konuları okudukça öyle bi heybetleniyorum ki, önümde olsa da bi geçirsem tırnaklarımı der hale gelip kendime şaşırıyorum allah korusun , allah esirgesin kavga etmedim hem de ömrümde ama o derece etkileniyorum yani
jinekolojik hastalığını anlatmış canım normal hastalık olsa niye kızayım
bende kavgayı hiç beceremem zaten espiriydi bu konuya taktım ve o kadına taktım ne yapsak acaba
AAAAAAA yani pesss ben ne diyeceğimi bilemedim vallahi, adamın zeka düşüklüğü falan olabilir belki, fatmagülün abisi gibi canlandı gözümde birden ama o bile karısının mahremini koruyor, ya biz kız kıza kendi aramızda konuşuyoruz ama erkeklerin kendi aralarındaki muhabbete eşlerinin jinekolojik rahatsızlıklarını katması hiç hoş değil yanigerçi var benim çevremde de mesela yumurtalık ameliyatı olacak kadın, e adam ne yapsın açık açık söylüyo, geçmiş olsun diyenlere bel fıtığı ameliyatı oldu diyecek hali yok elbet. öyle bi söylemde bulunduysa eğer bunda kötü niyet aramamak lazım o ayrı, ama değilse normal değil. anlatabildim mi ?
AAAAAAA yani pesss ben ne diyeceğimi bilemedim vallahi, adamın zeka düşüklüğü falan olabilir belki, fatmagülün abisi gibi canlandı gözümde birden ama o bile karısının mahremini koruyor, ya biz kız kıza kendi aramızda konuşuyoruz ama erkeklerin kendi aralarındaki muhabbete eşlerinin jinekolojik rahatsızlıklarını katması hiç hoş değil yanigerçi var benim çevremde de mesela yumurtalık ameliyatı olacak kadın, e adam ne yapsın açık açık söylüyo, geçmiş olsun diyenlere bel fıtığı ameliyatı oldu diyecek hali yok elbet. öyle bi söylemde bulunduysa eğer bunda kötü niyet aramamak lazım o ayrı, ama değilse normal değil. anlatabildim mi ?
Akrabalığınız bozulursa bozulsun kov evinden edep bilmez, kişiyi sen düzeltecek değilsin!
Canım belli bu kadının niyeti. Sana eşinle ilgili öyle sorular sormaya ve eşini merak etmeye hakkı yok. Bir daha sorduğunda da merak ettim ne için soruyorsun de boz. Cevap da verme Allah Allah kadına bak yaa sinir oldum.
boşvereceksin öle kadınları sen eşinden haber ver .... tepkisi nasıldır kadınla konuşması mesela
Kocanla aran bozulacağına akrabanla bozulsun.
biz bu adamın o kadının kocası olduğuna emin miyiz..aralarını yapmak için tutmuş olmasın
yani kocası olmasa eve de çok rahat girip çıkamaz nihayetinde..
kusura bakmasın konuyu açan arkadaşım..işi biraz espriye vuruyorum..kadın ciddi anlamda beni de rahatsız etti..kk ya ilk giriyorum bu konuya bakıyorum gelişme var mı diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?