bu bayana nasıl davranacağımı bilemiyorum:-(

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gerçekten de kocası çok odun bunu bir türlü anlamıyor böyle olunca da eşim bana kızıyo yok onun kocası bişey demiyo rahatsız olmuyo da senin kafanda sorun var sen hastasın böyle düşünüyorsun diyor yazık bana ya bazen gerçekten hasta mıyım diye düşünür oldum ben bu taktiği deyemem canım çünkü kocası çok rahat bir insan zaten kadının gerçekten rahatsızlığı vardı bir ara eşi benim eşime anlatmıştı şimdi ben kafadan bir hastalık uyduracak olursam eşim inanmaz çünkü bu hastalıktan onun kocası bahsetmediği için sanırım anlatabilmişimdir

Son düzenleme:
Haddini bilmeyene haddini bildireceksin ya bu kadar basit kendini bilmez seviyesiz insanlara tahammül edemiyorum... ya yardan ya da serden geçeceksin mecbur, ben olsam bi kere ne soru sordururum ne de cevap veririm eşimden ona ne ya ne münasbet onunla ilgili sorular sorar hemde bana? tersle bir iki defa olsun bitsin olayı büyütüpte kıskanıo filan derse senin için sende büyüt bagı kopar tamamen derim ben, hiç görüşmeyin en iyisi ahlaksız kadın

valla bende böyle bir cevap alınca çok şaşırdım diyecek söz bulamadım

gerçekten de kocası çok odun bunu bir türlü anlamıyor böyle olunca da eşim bana kızıyo yok onun kocası bişey demiyo rahatsız olmuyo da senin kafanda sorun var sen hastasın böyle düşünüyorsun diyor yazık bana ya bazen gerçekten hasta mıyım diye düşünür oldum ben bu taktiği deyemem canım çünkü kocası çok rahat bir insan zaten kadının gerçekten rahatsızlığı vardı bir ara eşi benim eşime anlatmıştı şimdi ben kafadan bir hastalık uyduracak olursam eşim inanmaz çünkü bu hastalıktan onun kocası bahsetmediği için sanırım anlatabilmişimdir

y yuhhh diyorum kaba oldu özür dilerim ama adama bak ya karısının özel sorununu nasıl başka bir erkeğe anlatabilir
sen gerçekten kafaya takmakta haklısın ne diyim ALLAH yardımcın olsun

canım haddini bildirememe sebebibimi geçen sayfalarda yazdım okursan anlarsın yine de yorumun için sağol

estağfurullah aynen dediğin kadar yuhhhhh dedim bana da eşim anlattı o kadın böyle böyleymiş diye bende sen nerden biliyosun dedim eşi anlattı ben teyzeoğlunu aramıştım hastaneye gidiyorları ben de hayırdır ne oldu dedim o da anlattı dedi eşime de adam anlatınca kızamadım terbiyesiz dedim karısının şeyini sana mı anlatıyo dedim hiç ses etmedi kim bilir adam daha karısının nelerini anlatıyordur adamı bi gün dövecem onu da anlamayacak odun

cnm adam karısının hastalığını senin eşine anlatmış, elimde değil çok merak ettim, jinekolojik bi hastalığını mı anlattı karısının yoksa sırdan bi hastalığını mı ???

ah gene güldüm ya ben de kk da bazı konuları okudukça öyle bi heybetleniyorum ki, önümde olsa da bi geçirsem tırnaklarımı der hale gelip kendime şaşırıyorum allah korusun , allah esirgesin kavga etmedim hem de ömrümde ama o derece etkileniyorum yani

Diyecek bişe bulamıyorum ahlak fukarasıymış o adamda başka sapkınlıklar falanda vardır canım canını sıkmak istemem ama çok dikkatli ol kıskandığını hissettirmeden izle eşinide
o adam kendi kadını senin eşine itiyor gibi geldi bana mümkünse onlarla görüşmeyin yoksa ateş barut hesabı olacak nede olsa erkek nefsi güvenmem ben

jinekolojik hastalığını anlatmış canım normal hastalık olsa niye kızayım

yok yok adamın öyle niyeti olduğunu sanmıyorum çünkü bunu başka bir yerde oturmaya gittiğimizde de oradaki insanlara anlatmıştı önemli bi hastalıktan şüphelendikleri için . adam laflarının söylediklerinin nereye gittiğinin farkında değil zaten bu kadına haddini bildirecek bir taktik bulmadıkça eşimi gizliden izlemeye devam ediyorum dün onlara gidelim dedi bende çok hastayım dedim aldım battaniyemi hasta numarası yapmak zorunda kaldım zorla uyudum

bende kavgayı hiç beceremem zaten espiriydi bu konuya taktım ve o kadına taktım ne yapsak acaba

jinekolojik hastalığını anlatmış canım normal hastalık olsa niye kızayım

AAAAAAA yani pesss ben ne diyeceğimi bilemedim vallahi, adamın zeka düşüklüğü falan olabilir belki, fatmagülün abisi gibi canlandı gözümde birden ama o bile karısının mahremini koruyor, ya biz kız kıza kendi aramızda konuşuyoruz ama erkeklerin kendi aralarındaki muhabbete eşlerinin jinekolojik rahatsızlıklarını katması hiç hoş değil yani gerçi var benim çevremde de mesela yumurtalık ameliyatı olacak kadın, e adam ne yapsın açık açık söylüyo, geçmiş olsun diyenlere bel fıtığı ameliyatı oldu diyecek hali yok elbet. öyle bi söylemde bulunduysa eğer bunda kötü niyet aramamak lazım o ayrı, ama değilse normal değil. anlatabildim mi ?

bende kavgayı hiç beceremem zaten espiriydi bu konuya taktım ve o kadına taktım ne yapsak acaba

evet canım bence de bir an önce bişeyler düşünmemiz lazım bu kadınla baş edebilmem için yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim hepinize

evet evet durum aynen dediğin gibi adam mecbur hastaneye niye gittiklerini soranlara anlatıyormuş buna şahit oldum ama yine de ne bileyim eşime karısının şeyinden bahsetmesi hiç hoşuma gitmedi

o kadında böyle akıldan eksik koca olduğu müddetçe o kadın senin eşin olmasa başka bir erkeğede takar kafayı adam eksik ve ilgisiz ve kadında bu eksikliğini başka erkeklerle kapatmaya çalışıyor sanırım

konunu okudum canım sen olup bitenden eminsen ve durumdan rahatsızlığını eşine anlattığında sana hasta diyorsa yalnızsın demektir... Tutki sen yanılıyorsun ve kadının böyle bir amacı gerckten yok ama senin şikayetçi olduğun bir durum var ortada eşinin daha dikkatli davranması gerekmez mi yine de? Evde husursuzluk cıkmasın diye ugrasmak zorunda olan tek kişi sen değilsin, eşin de arayı sogutmalı o aile ile ki senin de için rahat etsin... Oysa o sana sadece hastasın diyip geçistiriyor...

Eşinin ailesi de yardımcı olmuyor kadın cok seksiymiş bakılırmış herkes anlıyor susuyor(!) ee nasıl olacak kim çözecek bu sorunu aman tatsızlık cıkmasın aman duyulmasın ee işin sonu kötü olursa nası dayanacaksın?

Eminsen yine söylüyorum tavrını koy testi kırılmadan...

biz bu adamın o kadının kocası olduğuna emin miyiz..aralarını yapmak için tutmuş olmasın

yani kocası olmasa eve de çok rahat girip çıkamaz nihayetinde..

kusura bakmasın konuyu açan arkadaşım..işi biraz espriye vuruyorum..kadın ciddi anlamda beni de rahatsız etti..kk ya ilk giriyorum bu konuya bakıyorum gelişme var mı diye..

Akrabalığınız bozulursa bozulsun kov evinden edep bilmez, kişiyi sen düzeltecek değilsin!

boşvereceksin öle kadınları sen eşinden haber ver .... tepkisi nasıldır kadınla konuşması mesela

Kocanla aran bozulacağına akrabanla bozulsun.

yaaaa gerizekalı kadınn bide seksi şeyler giyiyo hee kıss wallaaa bence tavrını koyy bir daha gelemesinn wallaa yuvanı yıkar alimallahh resmen ayartmayaa çalışıyor kocanızıı ......yanlış anlamayındaa eşinizinde sanırım bu durum hoşuna gidiyorr ögle olmasaydıı sık sık görüşmezdinizz.....ayrıcaa eşiniz bu kadının hareketlerini beğenmediğini söylerdii senide yoldan çıkarır hanım derdii demekki adam halinden çok memnun arkadaşş hemen olayaa parmak atmalısınn kayın validen yokmuu ona sölee sonuçtaa bacısınn geliniymiş ayzının payını versinn sen bilirsin geneedee ama sinir oldum kadınaa yaaaa

Bence eşine bu konuyu gündeme getirme çünkü seni anlamaz aksine kıskandığın için havalara girer.
Eşine belli etmeden mesafe koy önce sonra da bitirirsin.
Gidip gelmemek için her seferinde bahaneler bulabilirsin.
Sonra da zaten soğukluk girer ve uzaklaşırsınız.
kavga ederek, kovarak olmaz düşmanlık yapabilir, inatlaşabilir.

vallhi arkadaşım bu konu beni o kadar üzüyor olmasına rağmen beni güldürdün gelişme olursa zaten hemen yazacağım ama şu anda o kadın 1-0 benim önümde amacına ulaşmaya çalışıyor bana da yardım gerekli onula baş edebilmem için tek kaldım sanıyordum eşim ve ailesi yanımda değil ama sizler beni yalnız bırakmıyorsunuz şimdi öyle bi oldu ki onunla bir araya gelince herşeyinde sizin yazdıklarınız aklıma gelecek biraz da bu şekilde hareket edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…