tracy hogg un yöntemini tam yapamadığımdan biraz değişik bi şekilde uyguladım.gündüz 3 kere uyuyordu bide gece uykusu 4. sabah başladım eğitime akşam öğrenmişti nasıl uyuyacağini:) 4 uykuda öğrenmiş oldu.önce sabır hiç bozma moralini,önce yatırmadan önce bi rutin uygula.ben netten uyku müziği de açıyorum o çalınca uyuyacağını anlıyo.sonra yatağına yatırıyorum uyku zamanı geldi bebeğim şimdi uyucaz diyorum.emziğini ağzına veriyorum.sinirlenirse yatışsın diye.uyku arkadaşınıda yanına koyuyorum arada sinirlenince onuda ısırır gibi yapıyo sonra müzikle beraber uzun pışşşşş pışşşşş diyorum.önce kıpırdanıyo bolbol, sonrayavaş yavaş gözler kapanıyo ve derin bi uyku geliyo.tabi 1. gün ilk sabah uykusunda denedim 50 dk ağladı .yatıştırmaya çalıştım hep yumuşak ses tonuyla arada kucağıma aldım yatıştırdım.tabi ağlıyo susumuyo fakat şunu farkettim dalamadığı için ağlıyo yavrum.kucağımda uyuturkende dalamayınca ağlıyodu.2.uykusunda 20 dk ağladı,3. uykuusnda 10 dk,gece uykusunda da ağlamadan uyudu 10 dk yatakta bakınıp.uyku eğitimi şart.hem çok yoruluyodum diğer türlü.