Bebek Beslenmesi Bu bebek nasıl uyur ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Rvza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
6
0
1
31
2 aylık kızım var .gündüzleri uymuyor toplasak 1 saat anca gündüzleri uyumadigi icin geceleri uzun süreli uyuyo en fazla 4 buçuk saat . Sorunu mu var anlamadım yardimci olursanız sevinirim daha " ilk tecrübe m "
 
40 i sali gunu cikicak bebegim var son iki uc gundur saabah 5 6 da kalkip aksam o saate bazen 7 8 e kadar uyumayip gece uyuyor meme sonrasi on dakka sekerleme yapiyor gunduz en fazla yalniz degilsiniz
 
Normalde uyumasi gereken bebek uyumuyor nesil değiştikce huylarda değişiyor galiba Allah yardım etsin size
 
benim bebeğim şuan 5 aylık,3 aylıkken benimki de yatırıyordum uyanıyordu 10 dk sonra gündüzleri.geceleri emmeye kalkıyodu az emip uyuyodu.meğer kızım açmış.durmadan emziriyodum halbuki.ama gaz yapıyodu sanırım ememiyodu uzun süre ,5 dk emiyodu..o ay kızım 300 gr alınca mamaya başladık mecbur.mamada daha az oldu bu durum.gazını çıkardığına emin ol iyice emzir.birde çok yorgun olduklarında uyuyamıyorlar ağlıyolar çok.netten ayına göre gündüz ve gece kaç saat uyumalı bunu araştır.ona göre uyut bebeğini.uykuyu tam alınca mamayıda emiyo keyfi de oluyo.
 
tracy hogg bebek bakımı kitabını aldım okuyorum,tavsiye edrim.4 aylık olunca uyku eğitimine başladım kollarım kopmuştu taşımaktan.uyumayı yani uykuya dalmayı bilemiyo olabilir.bunu öğretirsen çok rahat edersin.kendi kendine 10 dk da uyuyo öğrenince :)
 
Evet bzim kollarımizda kopuyor bir benim bi halasinin bi de babannesi nin kucağında ilk çocuk olunca ilgi yoğun. Kendisini uyumak istemeyince uyumuyor illa göğsümde uyuyacak. O kitabın yardımı dokunuyorsa aliyim
 
benimki de öyleydi hala tercihi kollarımda uyumak ama ağırlaştı belim sırtım kolum kopuyo, bide hemen dalamazsa saatlerce taşıyordum.canıma tak edince netten nasıl uyutuyo millet diye araştırdım uyku eğitimi diye bişi varmış.araştırınca en az ağlamalı bu yöntemi buldum.bırakıp gitmek yalnız ağlamasına müsade etmek bana göre değil.kitabı da öneriyodu bayanlar hemen aldım.kitap çok güzel faydalı.en azından yöntemi uygulayamasan da konu sadece uyku değil.bebeklerin dilini az çok öğreniyosun.benimde ilk bebeğim yanımda kimse de yok yardımı dokunacak.zorlanmamak için bilinçli olmak için aldım kitabı.ama uyku konusunu da becerdim sayılır.ama yatır kaldır yöntemini uygulayamadım hiç.fotoda bak 2 aylık, hep kolda bende bitap düşmüşüm:)
 
Back
X