- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
opuyorumnanaktan
hamişlerin önceliği var yasakkelime sıraya geç :roflol:
hemen bebek yapsam olur mu :kedi:
el emeği sonuçta bedelini ödeyip sahip olmak istiyorum
çok şirin gerçekten:asigim:
bende yapılmışı var 2 ay sonra çıkıcak hihoyyyt
hemen bebek yapsam olur mu :kedi:
nan hamen yapılabiliyormu öleee
yapılıyosa hemen tarifi ver.. butun patikler senin olsun :roflol:
biz 10 senedir bir halt beceremedik :roflol:
inşallah canım rabbim daha fazla bekletmeden nasip eder
marifetli annesi ona ciciler yapar, giydirir, süsler
daha denemedim bilmiyom yapılabiliyo mu :kedi:
çok utandım şimdi:kedi:
ama teşekkür ediyorum çok ta mutlu oldum dua ya gelince eksik olmayacak emin olabilirsin..
rabbim hepinizin gönlüne göre versin,melekçim bizim kız büyyünce sana havale ederim patikleriyerimseniben
çok utandım şimdi:kedi:
ama teşekkür ediyorum çok ta mutlu oldum dua ya gelince eksik olmayacak emin olabilirsin..
rabbim hepinizin gönlüne göre versin,melekçim bizim kız büyyünce sana havale ederim patikleriyerimseniben
:Saruboceq: amin canım inşallah..Allah razı olsun
denemen tutarsa haber ver :roflol:
sersoycum umarım ennn kısa zamanda güzel haberlerini okuruz
rabbim size en acilinden sağlıklı gülyüzlü bi bebecik yollasın hayırlarla inşallah..
tamam canım kaydirigubbakcemile3
bi deneyebilsek mafoldumben
çok güzel patikler rabbim onun içine küçük ayakları giydirecek bebişler nasipeder inşallah.çok istiyorum bebeğimin olmasını resimleri kaydettim hamile kalınca hemen işlemesini öğrenip işleyecem bi olsa ona hersey yaparım.bana dua edin arkadaşlar lütfen 4 yıldır bebeğim olmuyo
Allah razı olsun canım... daha çok model var aslında elimde yaptıkça eklerim.. takıldığın yerde yardımcı olurum canım.. inşallah tez zamanda guzel haberi verirsin Rabbim daha fazla bekletmez inşallah.. sende kavuşursun bebişine :Saruboceq:
inşallah daha fazla beklemem hemen kavusurum bebeğime yoksa yakında çıldıracağım.hergün bebek hayalıyle uyumak insanı baya yıpratıyo baya beceriklisin örgü işinde çok güzeller eline sağlık
yok malesef canım mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?