Örgü Bu Bebek Patikleride Benden

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
nan hamen yapılabiliyormu öleee
yapılıyosa hemen tarifi ver.. butun patikler senin olsun :roflol:
biz 10 senedir bir halt beceremedik :roflol:

inşallah canım rabbim daha fazla bekletmeden nasip eder
marifetli annesi ona ciciler yapar, giydirir, süsler

daha denemedim bilmiyom yapılabiliyo mu :kedi:

çok utandım şimdi:kedi:
ama teşekkür ediyorum çok ta mutlu oldum dua ya gelince eksik olmayacak emin olabilirsin..
rabbim hepinizin gönlüne göre versin,melekçim bizim kız büyyünce sana havale ederim patikleriyerimseniben

inşallah canım rabbim daha fazla bekletmeden nasip eder
marifetli annesi ona ciciler yapar, giydirir, süsler

daha denemedim bilmiyom yapılabiliyo mu :kedi:

:Saruboceq: amin canım inşallah..Allah razı olsun

denemen tutarsa haber ver :roflol:

rica ederim tatlım..guzel gunlerde giydirirsin inşallah
buyuyuncede sakla selma teyzesinden hatıra olarak opuyorumnanaktan

tamam canım kaydirigubbakcemile3

:Saruboceq: amin canım inşallah..Allah razı olsun

denemen tutarsa haber ver :roflol:

bi deneyebilsek mafoldumben

çok güzel patikler rabbim onun içine küçük ayakları giydirecek bebişler nasipeder inşallah.çok istiyorum bebeğimin olmasını resimleri kaydettim hamile kalınca hemen işlemesini öğrenip işleyecem bi olsa ona hersey yaparım.bana dua edin arkadaşlar lütfen 4 yıldır bebeğim olmuyo

Allah razı olsun canım... daha çok model var aslında elimde yaptıkça eklerim.. takıldığın yerde yardımcı olurum canım.. inşallah tez zamanda guzel haberi verirsin Rabbim daha fazla bekletmez inşallah.. sende kavuşursun bebişine :Saruboceq:

inşallah daha fazla beklemem hemen kavusurum bebeğime yoksa yakında çıldıracağım.hergün bebek hayalıyle uyumak insanı baya yıpratıyo baya beceriklisin örgü işinde çok güzeller eline sağlık

inşallah daha fazla beklemem hemen kavusurum bebeğime yoksa yakında çıldıracağım.hergün bebek hayalıyle uyumak insanı baya yıpratıyo baya beceriklisin örgü işinde çok güzeller eline sağlık

biliyorum çok zor ama kendini yıpratmamaya çalış canım
ayrıca çok teşekkur ederim opuyorumnanaktan

o güzel patikleri giyecek ayaklar varmı evde varsa çok şanslısın okadar güzel patikler anca meleklerin ayaklarına yakışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…