Hiç yazmıyorum ki haberdar da degil benden.Üstüne düşme bakalım bir.
15 gün önce sevgilimden ayrildim. 2 yıllık ilişkim bitti.. 10 gün önce benim israrlarimla buluşmuştuk yalvardim yakardim dönmedi. Otobüse bindirirken senin aramanı bekleyeceğim demiştim. Tamam arayacağım dedi. Ama o bulusmanin üstünden 10 gün geçti aramadi.. Sürekli whatsapptan takip ediyorum vs ama bu süreç içinde bende mesaj atmadim yada aramadim onu. Ama çok özlüyorum içten içesizce bekleyeyim mi? Numarasini mi sileyim? Son kez arayip konusalim mi napayim ben inanın cok kötüyüm
Kendisi arkadas kalalim hayatin boyunca yanında olucam diyen bi Ada'm.Adama yalvarıp yakarıp egosunu şişirmişsiniz. Başından savmak için "ararım" demiş.
Kendinizi daha fazla küçültmeyin, kesinlikle arayıp sormayın.
İstemiyor, sapık gibi takip etmenin anlamı yok.
Kendisi 31 yasindaydi sürekli iş değiştiren biriydi. Aylarca calismayabiliyordu.. Git gücü yoktu aile kurmaya vs. Bende sorunlarimla onu bunalttimZaten ayrilmissiniz son bir defa konusmak niye?
Sizden ayrilmasinin sebebi neydi?
sağlam atmış.Kendisi arkadas kalalim hayatin boyunca yanında olucam diyen bi Ada'm.
Cok dogruAyrıldığın adamın aramasını beklemek niye? Birde ona demek bekleyeceğim diye!!!
Gururlu olun ve kesip atın bitmiş bir ilişkinin ardından tekrar tekrar üstüne düşmeyin değerinizi düşürmeyin.
Kimse için alçalmaya değmez....
Allah kahretsin ki ben görüsemiyoruz diye isimden ayrildim. 15 gun sonra o benden ayrildi. Şimdi işte bulamiyorum öyle evde malak gibi takılıyorumPeşinde koştukça kaçar.
Arama, mesajda atma. Sürekli takip halinde de olma. En kötüsüne hazırlan, unutmaya çalış onu bunun içinde oyalanacağın şeyler bulup aklını dağıtmanı öneririm.
Aslinda suan koşuyormuş gibi görünmüyorum kiPeşinde koştukça kaçar.
Arama, mesajda atma. Sürekli takip halinde de olma. En kötüsüne hazırlan, unutmaya çalış onu bunun içinde oyalanacağın şeyler bulup aklını dağıtmanı öneririm.
Aslinda suan koşuyormuş gibi görünmüyorum ki
Hayır o anlamda demedim. Hani mesaj atmıyorum aramıyorum ona rağmen tepki vermiyorMesaj atarsan veya ararsan hala gözükmüyor mu olacaksın sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?