Bu bekleyiş nereye kadar??

mucerred

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
438
152
53
15 gün önce sevgilimden ayrildim. 2 yıllık ilişkim bitti.. 10 gün önce benim israrlarimla buluşmuştuk yalvardim yakardim dönmedi. Otobüse bindirirken senin aramanı bekleyeceğim demiştim. Tamam arayacağım dedi. Ama o bulusmanin üstünden 10 gün geçti aramadi.. Sürekli whatsapptan takip ediyorum vs ama bu süreç içinde bende mesaj atmadim yada aramadim onu. Ama çok özlüyorum içten içe sizce bekleyeyim mi? Numarasini mi sileyim? Son kez arayip konusalim mi napayim ben inanın cok kötüyüm

En doğrusu bu ama bi umut bekliyor insan ne bileyim

Adama yalvarıp yakarıp egosunu şişirmişsiniz. Başından savmak için "ararım" demiş.

Kendinizi daha fazla küçültmeyin, kesinlikle arayıp sormayın.

İstemiyor, sapık gibi takip etmenin anlamı yok.

Zaten ayrilmissiniz son bir defa konusmak niye?

Sizden ayrilmasinin sebebi neydi?

Ayrıldığın adamın aramasını beklemek niye? Birde ona demek bekleyeceğim diye!!!
Gururlu olun ve kesip atın bitmiş bir ilişkinin ardından tekrar tekrar üstüne düşmeyin değerinizi düşürmeyin.
Kimse için alçalmaya değmez....

Kendisi arkadas kalalim hayatin boyunca yanında olucam diyen bi Ada'm.

Zaten ayrilmissiniz son bir defa konusmak niye?

Sizden ayrilmasinin sebebi neydi?
Kendisi 31 yasindaydi sürekli iş değiştiren biriydi. Aylarca calismayabiliyordu.. Git gücü yoktu aile kurmaya vs. Bende sorunlarimla onu bunalttim

Peşinde koştukça kaçar.
Arama, mesajda atma. Sürekli takip halinde de olma. En kötüsüne hazırlan, unutmaya çalış onu bunun içinde oyalanacağın şeyler bulup aklını dağıtmanı öneririm.

Cok dogru

Peşinde koştukça kaçar.
Arama, mesajda atma. Sürekli takip halinde de olma. En kötüsüne hazırlan, unutmaya çalış onu bunun içinde oyalanacağın şeyler bulup aklını dağıtmanı öneririm.
Allah kahretsin ki ben görüsemiyoruz diye isimden ayrildim. 15 gun sonra o benden ayrildi. Şimdi işte bulamiyorum öyle evde malak gibi takılıyorum

Peşinde koştukça kaçar.
Aslinda suan koşuyormuş gibi görünmüyorum ki

Yalvardım dönmedi diyorsun adam istemiyor işte.

Kendine de acı çektirme artık kabullenmeye çalış.

Adamın k..çnı kaldırma ve yalvarıp yakarıp özgüveni biri gibi dur öyle olmasan bile. Belki o kadar yalvarmasan adam dönerdi ama şu yalvarman yakarman bana bile itici geldi.

canım sen gereken her şeyi yapmışsın bırak ta eğer seni seviyorsa bir zahmet oda bir şeyler yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…