Bu bekleyiş nereye kadar??

İyi biri olabilir ama sizi hayatında istemiyorsa bunun bir anlamı yok.

Kafasi mi karisik baskasimi var bunlari bilmemek öyle kötü Ki

Arkadas olarak yanindayim, ne zaman istersen vs vs Bunlar klasik az acitanindan ayrilik cümleleri. Her zaman soylerim isteyen adam yolunu bulur istemeyen adam bahanesini.. Bu adam da sizi istemiyor. Bu kadar net.

Gerçekten hep merak etmişimdir.
İşsiz güçsüz bir adamın nesi sevilir diye?
Hani bir sıkıntı olmuştur,bir dönem çalışmamak zorunda kalmıştır vs.
Ama bile isteye adam çalışmıyorsa ben ona benimle flört etme şansı vermem ki bir de siz aşk acısı çekiyorsunuz?
Kendinizi bu kadar kıymetsiz mi görüyorsunuz gerçekten?

Silkelen ve kendine gel.
Boş beleş insanların peşinde koşmaktan zevk mi duyarsınız nasıl bir fantazi şeklidir anlamıyorum.

Adam nasılsa beni bırakmaz vazgeçmez havalarına girmiş.. ayrılık olmuş arayıp görüşmeyi talep etmemeliydiniz.. zamanla kendini belli ederdi..Bazen bazı şeyleri zorlamamak gerek.. Hayatınıza odaklanmaya calisin. Cok ama cok zor ama sabredin.. dua edin.. hazır hayırlı aydayiz..

bekleme de yalvarmak ne ya adam seni gözünde bitirmiştir yalvarıp yakarmandan sonra

ustune dusme, ben dustum kendini bi b*k zannetti, dahada simardi. donerse senindir demislerya, aynen oyle iste, donerse senindir. seviyordur, yoksa hic ugrasma, ben bi senedir bekliyorum bi kez bile aramadi, dusun yani hâlen bekliyorum kaç 10 gun geçti benim bekleyislerimin ustunden. sabret dua et hayirlisini iste.

Evliliği düşünüyordu ama cabasi yoktu

Evliligi düşünen adamin çabası da olur ayol. Hiç olmadı teklif eder kötü de olsa bir yüzükle ve söz verilir. Seni kaçırmamak icin su kadarcigini düşünür elde etmek isteyen adam. Hiçbir sey yapmadan nasil düşünüyor :) evlilik cok kutsal bir kurum, guzel, faydalı falan mi diyor?..

Kaç kere yazdım burada aynı şeyleri. Aşk dünyanın en ulvi duygusu değilllllll.
Biraz zaman geçince tek üzüldüğün ve aklında kalan yaptığın gurursuzluklar olacak.

Ne bekliyorsun anlamadım.Aramasını mı ? Neden arasın ? Ne diyecek ki ?
Adam ayrılmak istemiş,senin zorunla buluşmuşsunuz.Yine ısrar edip ara demişsin.O da başından savmak için he he demiş.Olay bu...
Arayacağı filan yok yani.Hele seni unutamıyorum filan demesini bekliyorsan hiç bekleme bence.

Sen beklemeyi bırak, dönerse gerçekten seviyormuş dersin.
Araman, yalvarman seni sadece küçültecek, onun da poposunu kaldıracak.
Vay be ne vazgeçilmez adamım, istediğim zaman döner yerinde bulurum bunu diyecek.
Kendini bu kadar alçaltarak dönse de mutlu olabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…