bekleme de yalvarmak ne ya adam seni gözünde bitirmiştir yalvarıp yakarmandan sonra15 gün önce sevgilimden ayrildim. 2 yıllık ilişkim bitti.. 10 gün önce benim israrlarimla buluşmuştuk yalvardim yakardim dönmedi. Otobüse bindirirken senin aramanı bekleyeceğim demiştim. Tamam arayacağım dedi. Ama o bulusmanin üstünden 10 gün geçti aramadi.. Sürekli whatsapptan takip ediyorum vs ama bu süreç içinde bende mesaj atmadim yada aramadim onu. Ama çok özlüyorum içten içesizce bekleyeyim mi? Numarasini mi sileyim? Son kez arayip konusalim mi napayim ben inanın cok kötüyüm
ustune dusme, ben dustum kendini bi b*k zannetti, dahada simardi. donerse senindir demislerya, aynen oyle iste, donerse senindir. seviyordur, yoksa hic ugrasma, ben bi senedir bekliyorum bi kez bile aramadi, dusun yani hâlen bekliyorum kaç 10 gun geçti benim bekleyislerimin ustunden. sabret dua et hayirlisini iste.15 gün önce sevgilimden ayrildim. 2 yıllık ilişkim bitti.. 10 gün önce benim israrlarimla buluşmuştuk yalvardim yakardim dönmedi. Otobüse bindirirken senin aramanı bekleyeceğim demiştim. Tamam arayacağım dedi. Ama o bulusmanin üstünden 10 gün geçti aramadi.. Sürekli whatsapptan takip ediyorum vs ama bu süreç içinde bende mesaj atmadim yada aramadim onu. Ama çok özlüyorum içten içesizce bekleyeyim mi? Numarasini mi sileyim? Son kez arayip konusalim mi napayim ben inanın cok kötüyüm
Evliliği düşünüyordu ama cabasi yoktu
15 gün önce sevgilimden ayrildim. 2 yıllık ilişkim bitti.. 10 gün önce benim israrlarimla buluşmuştuk yalvardim yakardim dönmedi. Otobüse bindirirken senin aramanı bekleyeceğim demiştim. Tamam arayacağım dedi. Ama o bulusmanin üstünden 10 gün geçti aramadi.. Sürekli whatsapptan takip ediyorum vs ama bu süreç içinde bende mesaj atmadim yada aramadim onu. Ama çok özlüyorum içten içesizce bekleyeyim mi? Numarasini mi sileyim? Son kez arayip konusalim mi napayim ben inanın cok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?