Ne kadar beklemem gerekcanım sen gereken her şeyi yapmışsın bırak ta eğer seni seviyorsa bir zahmet oda bir şeyler yapsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar beklemem gerekcanım sen gereken her şeyi yapmışsın bırak ta eğer seni seviyorsa bir zahmet oda bir şeyler yapsın
Geçmiş olsun kesin ayrılığın cilasını, yalvarıp yakararak kaldırdığınız kase üstüne, Bir güzel atmışsınız zaten.15 gün önce sevgilimden ayrildim. 2 yıllık ilişkim bitti.. 10 gün önce benim israrlarimla buluşmuştuk yalvardim yakardim dönmedi. Otobüse bindirirken senin aramanı bekleyeceğim demiştim. Tamam arayacağım dedi. Ama o bulusmanin üstünden 10 gün geçti aramadi.. Sürekli whatsapptan takip ediyorum vs ama bu süreç içinde bende mesaj atmadim yada aramadim onu. Ama çok özlüyorum içten içesizce bekleyeyim mi? Numarasini mi sileyim? Son kez arayip konusalim mi napayim ben inanın cok kötüyüm
![]()
Hayır o anlamda demedim. Hani mesaj atmıyorum aramıyorum ona rağmen tepki vermiyor
Numarasini silmeli miyim gerçi ezberimde amaGeçmiş olsun kesin ayrılığın cilasını, yalvarıp yakararak kaldırdığınız kase üstüne, Bir güzel atmışsınız zaten.
Beklemeyin
orasına sen karar verNe kadar beklemem gerek
Numarasini silmeli miyim gerçi ezberimde amaorasına sen karar ver
Kendisi 31 yasindaydi sürekli iş değiştiren biriydi. Aylarca calismayabiliyordu.. Git gücü yoktu aile kurmaya vs. Bende sorunlarimla onu bunalttim