Bu bekleyiş nereye kadar??

15 gün önce sevgilimden ayrildim. 2 yıllık ilişkim bitti.. 10 gün önce benim israrlarimla buluşmuştuk yalvardim yakardim dönmedi. Otobüse bindirirken senin aramanı bekleyeceğim demiştim. Tamam arayacağım dedi. Ama o bulusmanin üstünden 10 gün geçti aramadi.. Sürekli whatsapptan takip ediyorum vs ama bu süreç içinde bende mesaj atmadim yada aramadim onu. Ama çok özlüyorum içten içe :KK43: sizce bekleyeyim mi? Numarasini mi sileyim? Son kez arayip konusalim mi napayim ben inanın cok kötüyüm :KK43:
Geçmiş olsun kesin ayrılığın cilasını, yalvarıp yakararak kaldırdığınız kase üstüne, Bir güzel atmışsınız zaten.
Beklemeyin

Hayır o anlamda demedim. Hani mesaj atmıyorum aramıyorum ona rağmen tepki vermiyor

Tepki vermiyor, niye? İstemiyor.
O ister mi bilmem ama isteyene kadar sende tepki verme diyorum bende zaten yeterince vermişsin ağlayıp yalvararak.

Umursamıo seni, sil unut bır de ısını bırakmıssın bu neyın kafası :) Kendıne yenı bi iş bak bence kafan dagılır sureklı ona bakmaktan da vazgec kafanda bıtırırsen bıter yoksa yazdımı yazacakmı aradı mı arayacak mı dıye beklersen olmaz

Kendisi 31 yasindaydi sürekli iş değiştiren biriydi. Aylarca calismayabiliyordu.. Git gücü yoktu aile kurmaya vs. Bende sorunlarimla onu bunalttim

Sorun sizde degil yani onda.

31 yasina gelmis duzen kuramamis birinin geri donmesini beklemeyin bence.

Sizi gercekten sevseydi ne yapar eder bir is bulur bir duzen kurar ciddi adimlar atardi. 31 yas kucuk bir yas degil.

Daha cok taze ondan caniniz bunkadar yaniyor. Biraz sabredin zamanla iyiki bitmis bile dersiniz.

ona dair ne varsa sil
seni sevmiyor
konussanda yırtınsanda sevmeyecek
sen istedin diye dönsede sen sahteliğin içinde yaşayacaksın
şu dönemi atlat sonra daha huzurlu olacaksın gerçekten

31 yaşına gelip hâlâ bir baltaya sap olamamış bir adam, üstelik 2 yıllık ilişkisi var,
"elimi çabuk tutayım, iş güç bulayım evlenelim, birlikte olalım" dememiş ayrılmış.. Ve dönsün diyorsunuz.. Üstelik yalvarmış çabalamışsınız,buna rağmen bir adım atmamış.
Kendinize bunu layık görmeyin, herkes baksın yoluna..

Numarasini sileceğim .. Gerçi ezberimde ama Zaman'la unuturum sosyal ağlardan da bakmayacağım

Aramayin, silin numarasini. O defteri de kapatin.

31 yaşında işi gücü oturmamış bir insan sizin için sorun değilse neden ilişki sürecinde bunun için sorunlar çıkardınız?
Şayet bunlar sizin için sorunsa neden yalvardınız dönmesi için?

Ayy yapmayın ya yalvarmak nedir??
Ayağınada kapandınız mı?? Kapanmadıysanız hatrı kalmıştır..
Millet yılkarca emek verdiği evliliğinden oluyor çoluğu çocuğuyla yalvarmıyorda size noluyor aceba???

Back
X