Gebeliğe Hazırlık Bu belirtileri yaşayıp hamile olanlar.. yardım..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kussumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
22
16
3
32
26 haziran son regl tarihim ve hala olmadim. Bu ay icerisinde doktor ve ultrason cektirdim birsey cikmadi sadece biraz enfeksiyon var dedi ve ornisid kulladim 5 gun .. ilaci kullanmadan once sol kadigima bir agri girdi ve ayaga kalkamiyorum kalksam basamiyorum daha once hic boyle olmamıştım.sonra pembe bi leke ve birkac gun sonra kahverengi bi leke(ilactan sonra oldu) gogusleririm hassaslasti normalde bu durum sadece 2 aydir basima geliyor siddetli karin agrisi cektim aniden girip gidiyor su an sadece karin alt bölgemde ara ara sancı giriyor. .. test yap diyenler icinde soyleyim negatif görmek istemiyorum once kendimi bi hazırlayım :) bi de acaba ilacin yan etkisinden dolayi olabilir mi?

Ben kasık ve alt karın ağrısını yumurtlama günümde yaşamıştm... Herkesin belirtileri bir değil ama biliyorsunuz. Ben adet belirtileri yaşarken gebeliği adetten ayıran tek belirtim göğüs ucu hassasiyetim olmuştu. Şimdi ne diyelim :) ? Bence test yapın...

Evet ayni adet sancisi cekiyorum ama normalde ben adet sancisini olmadan 5 gun once olurdu gelisini haber verirdi.. göğüs ucu benim normalde cikmaz ama bu bi haftadir cikik du ru yo acaba belurtu olabilir mi .. test yapsam cikar mi bazilari erken bir hafta bekleyin diyorlar?

Merhaba Kizlar,Ben en son 26 haziranda adet oldum. Adet sancisi cekiyorum ve yüzümde sivilceler cikti, acaba hamilemiyim. Test yapmaya korkuyorum yine negativ cikacak diye☹️ 10 aydan beri ugrasiyoruz daha kismet olmadi

Merhaba Kizlar,Ben en son 26 haziranda adet oldum. Adet sancisi cekiyorum ve yüzümde sivilceler cikti, acaba hamilemiyim. Test yapmaya korkuyorum yine negativ cikacak diye☹️ 10 aydan beri ugrasiyoruz daha kismet olmadi
Bende bekliyorum yarin test yapmaya karar verdim adet belirtisi falan filan hepsi oldu ama 5 hundur tik yok bakalım yarın inşallah güzel haber alırım.. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallah..

Bende bekliyorum yarin test yapmaya karar verdim adet belirtisi falan filan hepsi oldu ama 5 hundur tik yok bakalım yarın inşallah güzel haber alırım.. Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallah..
Hayirlisi olsun canim ya, baktimda seninde son adet günün 26 haziran, benimde öyle InshAllah olur ya, benim ara ara sancilarim oluyor karin alt bölgesinde tam geldi diyorum ama bisey yok. Bende birkac gün daha bekleyecem negativ test görmek istemiyorum:(

Aynen benimde karin alt bolgem sancilaniyor normalde bu kadar adet sancisi ceken biri de degilim korkuyorum .. doktora da gittim bi sıkınti yok gibi cok şükür sadece iltap icin ilac verdi kendimi onunla kandiriyorum negatif görmek beni o kadar kitu etkiliyor ki ne zormus bebek haberi beklemek

Canım senin bu yazdıkların yerleşme kanamasına da benziyor, umutlandırmak istemem ama inşallah hamişsindir

Back
X