Bu bencil düşünceden kurtulmak istiyorum

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
Biliyorsunuz ben uzaktayım ailemden evime senede bir ancak gelebilirler .hal böyleyken eşimin ailesinin de gelmesini istemiyorum evet ben bir tercih yaptım ama tercihimin yanlış oldugunu sonradan farkettim uzaga evlenmek güzel bir şey değilmiş .mesela eglenerek vakit geçirebileceğim Kuzenlerime hazırlık yapmak varken eşimin ablası gelecek diye hazırlık yapıyorum eğlenceli vakitde geçirmiyorum sıkıcı sıkıcı otruyoruz benim ailem akrabalarım evime gelemiyor onlarda gelmesin istiyorum hele benim kardeşlerim daha evime hiç gelmemişken görümcelerimin evimi kendi evleri gibi benimsemelerini de hazetmiyorum allah var cok gelmiyorlar ama hizmetçi gibi hissediyorum kendimi eğlenemediğim için. biliyorum yanlış düşünüyorum :(:( şimdi bu aksam yine gelecekler hiç bir sey yapmak istemiyorum oturdum agladım istanbuldaki kuzenim gelseydi ona hazırlık yapsaydım eğlenseydik :(:(

hahaha! ilahi konu sahibi sabah sabah guldurdunuz beni.
evlenecek kadar olgun hissetmissiniz kendinizi, ozaman bi zahmet buyuyun, ve lutfen evliligin sonuclarinida bi sekilde hayatinizda yer ettirin, evliliginize yeni hayatiniza adapte olun. bu sekilde dusunerek sadece kendini mutsuz ve huzursuz edersin.

Ailenizi özlemeniz çok normal. Ama siz ailenizle görüşmüyorsunuz diye onları evde istememek çok yanlış. Belki sıkıcı sıkıcı oturuyorsunuz ama yalnız kalmıyorsunuz.
Yalnızlık daha zordur inanın.

hahaha! ilahi konu sahibi sabah sabah guldurdunuz beni.
evlenecek kadar olgun hissetmissiniz kendinizi, ozaman bi zahmet buyuyun, ve lutfen evliligin sonuclarinida bi sekilde hayatinizda yer ettirin, evliliginize yeni hayatiniza adapte olun. bu sekilde dusunerek sadece kendini mutsuz ve huzursuz edersin.
ay yok olgunlasamamısım ben bu yüzden 2 sene falan cocuk yapmayı düşünmüyorum

Ailenizi özlemeniz çok normal. Ama siz ailenizle görüşmüyorsunuz diye onları evde istememek çok yanlış. Belki sıkıcı sıkıcı oturuyorsunuz ama yalnız kalmıyorsunuz.
Yalnızlık daha zordur inanın.
Oda dogru bu gelen görümcemde iyi biridir ama kafa uyusmuyor bana göre değilmiş bu tür seyler ya görümce kv agırla sorumluluk aileden uzak

Biliyorsunuz ben uzaktayım ailemden evime senede bir ancak gelebilirler .hal böyleyken eşimin ailesinin de gelmesini istemiyorum evet ben bir tercih yaptım ama tercihimin yanlış oldugunu sonradan farkettim uzaga evlenmek güzel bir şey değilmiş .mesela eglenerek vakit geçirebileceğim Kuzenlerime hazırlık yapmak varken eşimin ablası gelecek diye hazırlık yapıyorum eğlenceli vakitde geçirmiyorum sıkıcı sıkıcı otruyoruz benim ailem akrabalarım evime gelemiyor onlarda gelmesin istiyorum hele benim kardeşlerim daha evime hiç gelmemişken görümcelerimin evimi kendi evleri gibi benimsemelerini de hazetmiyorum allah var cok gelmiyorlar ama hizmetçi gibi hissediyorum kendimi eğlenemediğim için. biliyorum yanlış düşünüyorum :KK43::KK43: şimdi bu aksam yine gelecekler hiç bir sey yapmak istemiyorum oturdum agladım istanbuldaki kuzenim gelseydi ona hazırlık yapsaydım eğlenseydik :KK43::KK43:
Senin sorunun esinin ve ailesinin senin ailene karsi bakışı ve duruşu..
Misafir agirlama mevzusu filan değil..

Benim ailem gelmiyorsa onun ailesi de gelmesin? :)) Size zararları dokunmadığı sürece gelmeliler ki kendini yalnız hissetme. Bu bencillik sana zarar verir başkalarına değil. Biraz olgunlaşman lazım bu düşüncelerle mutlu olman imkansız

Geçmişe özlem duymak ya da hayallerle yaşamak sizi yorar

Olduğu gibi kabul edin hayatı ve oyunu kuralına göre oynayın
Şimdilik böyle elimden geldiğince güçlü durmaya calısıyorum ama eşimim dogu görevi bitince sanırım daha fazla duramıcam eşimi burdan gitmek için ikna etmeye calısıcam

Bence evlilik öncesi rapor alınmalı testlere tabi tutulmaliyiz evlilik yaşamına uygunluk . Psikologdan onaylı.
O şartla şahıslar evlenebilmeli

Bu konuda da gördüğümüz gibi...

Böyle devam edersen bu evliliğin sonu güzel değil konu sahibi boşuna kinlenmissin ...

Şehir değiştirme imkanıniz var mi burda mutlu değilim de , en başından bilmiyormuydun başka şehire gideceğini

Benim ailem gelmiyorsa onun ailesi de gelmesin? :)) Size zararları dokunmadığı sürece gelmeliler ki kendini yalnız hissetme. Bu bencillik sana zarar verir başkalarına değil. Biraz olgunlaşman lazım bu düşüncelerle mutlu olman imkansız
Bu görümcem iyidir bana zararı yok Allaha şükür severim ama dediğim gibi kafa uyusmuyor sıkılıyorum

Siz mutsuz oldugunuz için başkalarını mutlu görmek istemiyorsunuz galiba. Özlem zor şey uğraş bulsaniz yeni arkadaş edineceginiz ortamlarda bulunabilseniz belki takilmazsiniz bu kadar.

Ailemden 7 saat uzaklikta oturuyorum, esimin ailesi ile ayni sehirdeyim. Kendi ailemle ayni sehirde bulunsam haftada 1 gitmek bile yetmezdi. Ben de empati yaparak esimden once her hafta mutlaka esimin ailesine gitmenin planini bizzat ben yapiyorum esimden once.

Esinizin ailesi ile sorununuz varsa ayri
Yoksa bu sekilde hınç çikarmak çok saçma

Bence evlilik öncesi rapor alınmalı testlere tabi tutulmaliyiz evlilik yaşamına uygunluk . Psikologdan onaylı.
O şartla şahıslar evlenebilmeli

Bu konuda da gördüğümüz gibi...

Böyle devam edersen bu evliliğin sonu güzel değil konu sahibi boşuna kinlenmissin ...

Şehir değiştirme imkanıniz var mi burda mutlu değilim de , en başından bilmiyormuydun başka şehire gideceğini
En basında toz pembeeee hayaller :):) dogu görevinde şu an gidemeyiz bence o pek gitmeyi istemiyor batıya ama ben elimden geleni yapıp burdan gitmek icin ikna etmeye calıscam

Siz mutsuz oldugunuz için başkalarını mutlu görmek istemiyorsunuz galiba. Özlem zor şey uğraş bulsaniz yeni arkadaş edineceginiz ortamlarda bulunabilseniz belki takilmazsiniz bu kadar.
Evet benim ailem evime gelemiyor onlar güle oynaya geliyor buda yetmezmiş gibi annem bana kv git saygı göster derken benim kv kışın gitmeyin istanbula yazım gidin 1 ay kalın diyor istanbulda sinir oluyorum

Ailemden 7 saat uzaklikta oturuyorum, esimin ailesi ile ayni sehirdeyim. Kendi ailemle ayni sehirde bulunsam haftada 1 gitmek bile yetmezdi. Ben de empati yaparak esimden once her hafta mutlaka esimin ailesine gitmenin planini bizzat ben yapiyorum esimden once.

Esinizin ailesi ile sorununuz varsa ayri
Yoksa bu sekilde hınç çikarmak çok saçma
Bu görümcemle sorunum yok ama kv ve diğer görümceyi sevmiyorum

Back
X