Bu bencil düşünceden kurtulmak istiyorum

Gelmediler zaten şaka yapmıslar ne kadar komik demi .alısmak istemiyorum canım valla cahil bunlar ya sen annenede gidebiliyormussun
Biz aynı şehirdeyiz annem ve KV ile. Annemle görüşüyorum istediğim zaman ama ona rağmen zorlandım açıkçası ilk zamanlar. Annem aklıma gelince ağlayasım geliyordu.
Yani komik değil tabi ama onları da olduğu gibi kabul etmek lazım. Bir de anın tadını çıkarmak. Eşinle mutlu olup olmaman önemli. Adaptasyon süreci zor.
Ben de senin gibi farklı bir şehire yerleşsem muhtemelen çok zorlanırdım. O yüzden kendimi bildiğim için hiç başka bir şehre gelin gitmek istemedim

Biz aynı şehirdeyiz annem ve KV ile. Annemle görüşüyorum istediğim zaman ama ona rağmen zorlandım açıkçası ilk zamanlar. Annem aklıma gelince ağlayasım geliyordu.
Yani komik değil tabi ama onları da olduğu gibi kabul etmek lazım. Bir de anın tadını çıkarmak. Eşinle mutlu olup olmaman önemli. Adaptasyon süreci zor.
Ben de senin gibi farklı bir şehire yerleşsem muhtemelen çok zorlanırdım. O yüzden kendimi bildiğim için hiç başka bir şehre gelin gitmek istemedim
En iyisini yapmıssınız bende tecrübe ettim kızım olursa asla baska sehre vermicem .

Bizdede durum tam tersi benim annem babam akrabalarim gelir sürekli eşimin istanbulda kimsesi yok anne babası senede 1 gelir sadece

Acaba benim eşimde sizin gibi düşünüyor olabilir mi :işsiz: üzüldüm gerçekten şuan

Şimdilik böyle elimden geldiğince güçlü durmaya calısıyorum ama eşimim dogu görevi bitince sanırım daha fazla duramıcam eşimi burdan gitmek için ikna etmeye calısıcam
Eşiniz ne iş yapıyor

onlarda olmasa hep yanlız kalacak aranmadıgınız için üzülecek sizi içlerine almadıklarını kabul etmediklerini düşüneceksiniz.
uzak da oturmak size gelemeyecekleri anlamına gelmez
ay da bir hep beraber zaman geçirebilirsiniz.
siz gidin araçla otobusle ucakla bir günüzü ayırın görüşün
ailenizden de talep edin gelmelerini.
madem mutlu olmak istiyorsunuz çaba gösterin

bu bencil düşüncelere sahip olduğunuz sürece sizin kendinize verdiğiniz zararı ve mutsuzluğu dünya alem bir araya gelse veremez.

Back
X