- 27 Nisan 2011
- 592
- 334
- 303
Merhabalar 2 yıllık evliyim bi yaşında kızım var. Erken doğum yaptım evliliğimde çok sıkıntılı günler yaşadım . Şimdi o zor günleri atlattım. Bir yıldır doğum izninde idim.1 ay önce işe başladım bakıcı bulamadığım için çocuğuma annem bakıyor . Yani çaresiz kaldım annemi çağırdım . Bi tane bakıcı bulmuştum bi ay falan denedik olmadı . İşe de başlayınca annem geldi . Çocuğum çok hareketli diğer bebeklere göre. Ya da belki bana öyle geliyor Çünkü tam etrafı keşfetmeye başladığı zaman. Annem çocuğuma bakmaktan hiç memnun değil.sürekli şikayet halinde. Böyle çocuk görmedim ben . Çok yaramaz . Akşama kadar ayağında dönmek gerekir bu çocuğun . Senin çocuğunun başına çoban gerek. Vs bi sürü laf diyor. Yani çocuğuma bakmaktan mutsuz bizle yaşıyor ama sürekli tersler gibi cvp veriyor bana.çocuk bugün ne yedi diyorum çorba mı yapsak diyorum onu da annesi düşünsün ben mi düşüncem diyor . Yani geceleri uyurken iyi geceler demeden yatıyor. Karşıma alıp konuşmayı denedim . Tersledi beni .Yani çocuğuma bakmaktan memnun değilsen zor geliyrsa gönderelim seni memlekete dedim rapor alır idare ederim dedim.ama anlamadı beni .yani yaptıkları normal geliyor ona. O kdr üzüldüm ki bugün koskoca kadın olarak ağladım. Annesi bile anlamazsa insanı kim anlarki .