• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu benim bencilliğim Mi?

Söz ettiğiniz 1 aylık ilişkimi ilginç doğrusu
öncenizi bilemem ama sanırım erken tüketmeye başlamışsınız birşeyleri ki
buluşmaları ekmeyi bırakın bir izah bir özür durumlarıda yok...
Boşuna dememişler çok muhabbet tez ayrılık getirir...
Duygular ne kadar yoğun olsada daha tanışma aşamasında bence bukadar samimi
olmasaydınız o sınırı korumazsanız 2 yılın sonunda sizi bir cafede cinemada unutup giderde:)

22 yaşında ve oğlak burcu

bi oğlak burcu olarak konuya yorum yapmak istedim işine düşkün biridir kariyer onun için herşeydir ama şöylede bi durum var benim açımdan söylüyorum kolay kolay sevemezler sevmedikleri insan için işlerinden vazgeçmezler sevseler çok büyük hayalleri idealleri olur sevgilisiyle hep planlı hareket eder.. Herşeyinde bi kurulu düzeni vardır.. Çokta dengesiz olabilir aynı zamanda... Hep üstlerde görmek hep onun dediği olsun isterler.. Kısa süreli işleri aşkları sevmezler alışılmışın dışına çıkamazlar... Yeni şeylerde sadece onları geliştirceklerine inandıkları şeylerde ilerlerler dediğim gibi herşeyleri planlıdır.. Geleceğe dair bile büyük küçük elbet bi planları olur :) VE bunu yaparlar.. :34: umarım işine yarar
ve en büyük özellikleri kaybetmeleri sen onu kaybettiğine inandırdığın anda ondaki liderlik duygusu seni kazanmak istiycek.. İnada bindircek ve uğraşıcak :34:

sağol hayatım yardımın için dün hiç aramadım aramcamda zaten face eme neşeli neşeli takıldım kankası olan kişide bende ekli ve eklediklerimi beğendi felan mutlakaki onunda kulağına gider hani neşeli takılıyo diye. Hiç ona laf felan vurmadım face den ve ilginçtir şu 2 ündür hala kimseyi eklemedi yeni kız olaarak

sağol hayatım yardımın için dün hiç aramadım aramcamda zaten face eme neşeli neşeli takıldım kankası olan kişide bende ekli ve eklediklerimi beğendi felan mutlakaki onunda kulağına gider hani neşeli takılıyo diye. Hiç ona laf felan vurmadım face den ve ilginçtir şu 2 ündür hala kimseyi eklemedi yeni kız olaarak

belkide duvarından kaldırıyodur yinede güven olmaz olmaz sen kendi özgüvenini kaybetme yeter... sen herkezden güzelsin zekisin akıllısın elde edemeyeceğin erkek yok ama kimseyi umursamıyorsun.. Beceriklisin yani anlıycağın 4-3'lük bile değil 4-4'lüksün kendini öyle görürsen hiç bi zaman kendini karşındakine ezdirmezsin.. :34: :15: EN ÖNEMLİSİ GÜÇLÜSÜNNNNN :15:

Güveniyorum kendime ztn 1 ayda 4 kişiden teklif aldım onda sorun yok ama kimseye bağlanmıcam derken bu hayırsıza nasıl böle bağlandım yaa :(

Güveniyorum kendime ztn 1 ayda 4 kişiden teklif aldım onda sorun yok ama kimseye bağlanmıcam derken bu hayırsıza nasıl böle bağlandım yaa :(

bak işte öyle olmuyor benimde 4 yıllık bi ilişkim var ve 4 yıldır teklifler geliyor iyi kötü güzel çirkin kendime güveniyorum onla kavga edip ayrıldığımız zamanlarda ( bu olay toplasan 2 kere olmuştur ) kendime olan güvenim okadar çok gidiyor ki yoksa güzel değilmiyim söyle mi ondan mı beni istemiyor ne eksikti bende bu düşünceler kafanıın içini kemiriyor :52: bunu anladım ki tek bi kişi yok etrafında istesen başkası hatta ondan daha iyisi çıkabilir karşına ama işte o 1 aylık bi ilişki bile olsa alışkanlık oluyor bak bana benimde öyle oldu 1 ayrıldık 2 sene ayrı kaldık çok pişman oldu koştu peşimden ama hemen mi hayır 2 ay sonra pişman olduğunu hata olduğunu anladı ama ben 2 yıl kabul etmedim sürkli konuştuk ayda birde olsa sonra sıklaştı askere gidince kabul ettim çünkü asıl orda yaptığı hatayı anladı onu düşününenin tek ben olduğumu onu hak ettiğimi anladı bence tek tavsiyem sabret ve bekle umursamaz olunca canları yanıyor.. :32:

Son düzenleme:
Kızlarr Allah dualarımı kabul ettii :) Dün bana mesaj attı çok üzgün olduğunu özür dilediğini benim bu dengesizliklerin hiç birini haketmedimi bana denimle ol demiceni çünkü olmıcamı bildiğini yazdıı. Öyle mutluyum kiii :)

Kızlarr Allah dualarımı kabul ettii :) Dün bana mesaj attı çok üzgün olduğunu özür dilediğini benim bu dengesizliklerin hiç birini haketmedimi bana denimle ol demiceni çünkü olmıcamı bildiğini yazdıı. Öyle mutluyum kiii :)

Çok sevindim canım =) Çok iyi olmuş

Back
X