- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
biliyorsunuz düğüne 5 gün falan kala ayrıldım hatta terkedildim desek yeridir ben ayrıldım ama karşı taraf evlendikten sonra senden boşanıcam dedi, neyse
bu olay olalı 2 ay oluyor sanırım
biz aynı iş yerindeyiz
ilk gün intihar etmeyi bile düşündüm sonra iş yerinden aradılar o burada kahkaha atıyor sen orda kendini bitiriyorsun diye
bana bir şey oldu bi kalktım ayağa kalkış o kalkış
o günden beri ne geceleri ağlıyorum ne rüyamda görüyorum ne de başka bir şey
tamam tabiki gün içinde aklıma geliyor akşam servis beklerken görünce bi değişik oluyorum ama umrumda değil
baya baya umrumda değil
yani mesela hiç istemediğim bir motoru almış zorla bana göstermek için elinden geleni yaptı önemsemedim
önüme gelip telefonla konuşuyor dakikalarca önemsemedim
aldığım kıyafetleri giyiyor hala
yani böyle
bu arada ben yogaya gittim psikoloğa gittim, ingilizce kursuna başladım
arada istemeye geldiler ben istemedim falan
hatta ing kursundaki sınıftaki çocuktan sanırım hoşlanıyorum
yani demem o ki ben bu adamı köpek gibi seviyordum, ayrılmasın diye daha önce ayaklarına bile kapandım neredeyse
yalvardım yani bana neler neler dedi gene de vazgeçmemiştim
şimdi noldu
az önce yemekte arkadaş senin umrunda bile değil o çocuk çok mutsuz bilmem ne dedi
mutsuz da değil de çünkü instagramına oh hayat yeni başlıyor yazmış kuzenim söyledi
uzatmadan bu acı sonradan mı çıkar daha önceki nişanlımdan ayrıldığımda toparlanmam 3 yıl sürdü bu neden böyle oldu
korkuyorum çok fena patlak verecek diye
bu olay olalı 2 ay oluyor sanırım
biz aynı iş yerindeyiz
ilk gün intihar etmeyi bile düşündüm sonra iş yerinden aradılar o burada kahkaha atıyor sen orda kendini bitiriyorsun diye
bana bir şey oldu bi kalktım ayağa kalkış o kalkış
o günden beri ne geceleri ağlıyorum ne rüyamda görüyorum ne de başka bir şey
tamam tabiki gün içinde aklıma geliyor akşam servis beklerken görünce bi değişik oluyorum ama umrumda değil
baya baya umrumda değil
yani mesela hiç istemediğim bir motoru almış zorla bana göstermek için elinden geleni yaptı önemsemedim
önüme gelip telefonla konuşuyor dakikalarca önemsemedim
aldığım kıyafetleri giyiyor hala
yani böyle
bu arada ben yogaya gittim psikoloğa gittim, ingilizce kursuna başladım
arada istemeye geldiler ben istemedim falan
hatta ing kursundaki sınıftaki çocuktan sanırım hoşlanıyorum
yani demem o ki ben bu adamı köpek gibi seviyordum, ayrılmasın diye daha önce ayaklarına bile kapandım neredeyse
yalvardım yani bana neler neler dedi gene de vazgeçmemiştim
şimdi noldu
az önce yemekte arkadaş senin umrunda bile değil o çocuk çok mutsuz bilmem ne dedi
mutsuz da değil de çünkü instagramına oh hayat yeni başlıyor yazmış kuzenim söyledi
uzatmadan bu acı sonradan mı çıkar daha önceki nişanlımdan ayrıldığımda toparlanmam 3 yıl sürdü bu neden böyle oldu
korkuyorum çok fena patlak verecek diye