Bu benim duygu durumum normal mi?

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
biliyorsunuz düğüne 5 gün falan kala ayrıldım hatta terkedildim desek yeridir ben ayrıldım ama karşı taraf evlendikten sonra senden boşanıcam dedi, neyse
bu olay olalı 2 ay oluyor sanırım
biz aynı iş yerindeyiz
ilk gün intihar etmeyi bile düşündüm sonra iş yerinden aradılar o burada kahkaha atıyor sen orda kendini bitiriyorsun diye
bana bir şey oldu bi kalktım ayağa kalkış o kalkış
o günden beri ne geceleri ağlıyorum ne rüyamda görüyorum ne de başka bir şey
tamam tabiki gün içinde aklıma geliyor akşam servis beklerken görünce bi değişik oluyorum ama umrumda değil
baya baya umrumda değil
yani mesela hiç istemediğim bir motoru almış zorla bana göstermek için elinden geleni yaptı önemsemedim
önüme gelip telefonla konuşuyor dakikalarca önemsemedim
aldığım kıyafetleri giyiyor hala
yani böyle
bu arada ben yogaya gittim psikoloğa gittim, ingilizce kursuna başladım
arada istemeye geldiler ben istemedim falan
hatta ing kursundaki sınıftaki çocuktan sanırım hoşlanıyorum
yani demem o ki ben bu adamı köpek gibi seviyordum, ayrılmasın diye daha önce ayaklarına bile kapandım neredeyse
yalvardım yani bana neler neler dedi gene de vazgeçmemiştim
şimdi noldu
az önce yemekte arkadaş senin umrunda bile değil o çocuk çok mutsuz bilmem ne dedi
mutsuz da değil de çünkü instagramına oh hayat yeni başlıyor yazmış kuzenim söyledi
uzatmadan bu acı sonradan mı çıkar daha önceki nişanlımdan ayrıldığımda toparlanmam 3 yıl sürdü bu neden böyle oldu
korkuyorum çok fena patlak verecek diye

Daha önce 3 yıl suren bir toparlanma süreci yasamissiniz derler ki böyle bir keder yaşanınca bir daha kimse eskisi kadar üzemiyor yani çok seçmiş olsan da aştin artık bazı seyleri. Psikolojiniz iyi olmasa sosyal ortama adapte olamaz başkasından hoslanamazsiniz

Duygu durumunuz normal. Ya da anormalse bende anormalim.
Çünkü nişan atıp 1 ay sonra eşimle tanışıp kör kütük aşık olmuştum. 3 sene flört ettik şimdi 4 yıldır evliyiz, iyi ki o nişanı atmışım. :nazar:
Haketmeyenin arkasından üzüntü de anca 1 2 ay oluyor işte ne yapacaksın. Daha fazla zorlasam üzülemezdim :KK53:

biliyorsunuz düğüne 5 gün falan kala ayrıldım hatta terkedildim desek yeridir ben ayrıldım ama karşı taraf evlendikten sonra senden boşanıcam dedi, neyse
biz aynı iş yerindeyiz
ilk gün intihar etmeyi bile düşündüm sonra iş yerinden aradılar o burada kahkaha atıyor sen orda kendini bitiriyorsun diye
tamam tabiki gün içinde aklıma geliyor akşam servis beklerken görünce bi değişik oluyorum ama umrumda değil
baya baya umrumda değil
yani mesela hiç istemediğim bir motoru almış zorla bana göstermek için elinden geleni yaptı önemsemedim
yani böyle
yani demem o ki ben bu adamı köpek gibi seviyordum, ayrılmasın diye daha önce ayaklarına bile kapandım neredeyse
şimdi noldu
az önce yemekte arkadaş senin umrunda bile değil o çocuk çok mutsuz bilmem ne dedi
mutsuz da değil de çünkü instagramına oh hayat yeni başlıyor yazmış kuzenim söyledi
uzatmadan bu acı sonradan mı çıkar daha önceki nişanlımdan ayrıldığımda toparlanmam 3 yıl sürdü bu neden böyle oldu

yaşananları bilmiyorum ama tabiki böyle olun. hayat çok kısa geçmişe bakıp üzülmeyecek kadar. bırakın o mutsuzlugunda boğulsun gezin tozun kitap okuyun kurslara katılın geçmişi düsünmeyin. bir komşumuz 3 nisanlisindan ayrılmıştı daha sonra mutluluğu buldu ve evlendi. kim ne der diye düsünmeyin. aynı işyerinde olmanız tek dezavantaj bence

biz aynı iş yerindeyiz
baya baya umrumda değil
yani böyle
şimdi noldu
Kuzum bundan koca olmaz boşuna kafamı sakın bulandırma diğer konularını da biliyorum...

Düşünme ne halt yerse yesin Eger dönersen hem ailene sırt çevirmiş olursun hemde hayatin zindan olur...

Evlilik ateşten gömlek evlenince sihirli değnek deyip adam iyi olmayacak kafana takıp gerekmez birisini kafanda büyütme...

Bence çok normal.
Yaşımız ilerledikçe o ayrılık sonrası bunalımının süreci kısalıyor.
Bir insanın gitmesini atlatabilmek istersen 10 sn de sürebilir.
Hepsi bizim beynimizde bitiyor.
Ne güzel ki sen hemen atlatmayı seçmişsin boşuna vakit harcamak yerine.
Ayrıldık şimdi gideyim hüzünlü şarkılar dinleyip aylarca ağlayayım olayı bir mit yani.
Seçmediğin sürece o dönemi yaşamazsın.

Son düzenleme:
Bence içten içe Beni kendinize itiraf edemiyor, üzülmek zorunda hissediyorsunuz. Ama içten içe ayrıldığınız için seviniyorsunuz. Biraz gaddarca gelecek ama bu çok normal. Biz acıyı, arabesk seven bir toplumuz. Gülmek garip karşılanır çok gülünce aman başıma bir iş gelmesin denir vs. Bence olması gereken bu. 3 yıl ayrılık acısı çekmek ne ayrıca? Bence o anormal. Allah bahtınızı açık etsin. Sakın aman acı cekmeliyim uzulmeliyim demeyin üzülmeyin.

Nişan atmadim. Ama 4sene karsiliksiz sevdigim biri vardi. Cok yakindik hep gorurdum, bir donem sevgilide olduk. Bitiremiyodum kafamda bir turlu. En son annem onun sevgilisinin kiracilari olduğunu soyleyince o kizi unutamaz beni sevemez diye ikna oldum. Birde durmadan hatirlatirdi kendini. En son sosyal medyadan uzunca bir mesaj yazdim. En son cumlem seni unutmama izin ver di. Yaklasik 10 gun sonra esimle tanistim. Oylesine basladigim konusma zamanla iliskiye ve aşka dönüştü. Sonradan aşık oldum eşime. O kisi cok cirpindi hep kendini hatirlatti yine, ama ben beynimde bitirmistim. Yasadiklarin normal. Psikolojik destek almayi birakma. Sosyal hayattan kopma daha jyi olursun

Haksızlığa uğrayan tarafsınız demek ki. Hayat sizin durumunuzda olanları güzelliklerle karşılaştırırken, diğer tarafı mutsuzluğa pişmanlığa itiyor.
Er ya da geç bu böyle.

Önceki konularinizi biliyorum.atlatmis gibisiniz.sonucta destek de almissiniz.tebrik ederim.cok mutlu olmanız dileğiyle

Back
X