Bu benim duygu durumum normal mi?

Siz o ilişki evresinde soğumasaydınız zaten o nişan atılmazdı. Yani şu anki boşvermişliğiniz iki ayda değil ilişki içindeki yıptanmışlık ve o zamanlar oluşan bir durum. Evet o zamanlar aşıktınız ama yapılanlar olanlar sizi soğuttu ve artık değilsiniz bu kadar basit. Hayatınıza bakın şu saatten sonra. Kurtulmuşsunuz hastalıklı bir ilişkiden ne güzel.

daha once deneyimledigimiz bir aciya beden ayni tepkiyi vermiyor bence
soyle dusunun eger dediginiz gibi bir olaya ayni aciyi surekli yasayacak olsaydik ölen yakinlarimizin ardindaki aci hic korelmezdi sanirim
doganin kanunu bu hayat bir sekilde devam eder
bence tavriniz cok guzel boyle devam edin
o alsin motoru konussun saatlerce telefonla boyle sacma sapan ergen hareketleriyle devam etsin
evlenince ayrilacakmis oz guvene bak yani sen beni birakamazsin ben evlenince seni birakip daha cok canini yakacagim
aha al buyur ayrildin napacaksa yapsin simdi
vazgecilmez olmadigini gozune gozune sok bence
İyi de konu sahibi adama çektiriyordu, adam konu sahibini mutlu etme derdindeydi hep niye gereksiz kadın dayanışmasi yapıyorsunuz karşı tarafı bilmeden? Valla ben adamcağıza üzüldüm gereksiz hirpalandi ama konu sahibine de bir şey deme hakkim yok çünkü ben de konu sahibi gibiyim.

Ben senin bu kadar istikrarlı olacağını düşünmemiştim bravo vallahi. Bence böyle böyle alışacaksın, o hoşlanmaya başladığın kişiye odaklan. Ayrıldığın adam geç de olsa yüzünü göstermiş sana dua et.

biliyorsunuz düğüne 5 gün falan kala ayrıldım hatta terkedildim desek yeridir ben ayrıldım ama karşı taraf evlendikten sonra senden boşanıcam dedi, neyse
bu olay olalı 2 ay oluyor sanırım
biz aynı iş yerindeyiz
ilk gün intihar etmeyi bile düşündüm sonra iş yerinden aradılar o burada kahkaha atıyor sen orda kendini bitiriyorsun diye
bana bir şey oldu bi kalktım ayağa kalkış o kalkış
o günden beri ne geceleri ağlıyorum ne rüyamda görüyorum ne de başka bir şey
tamam tabiki gün içinde aklıma geliyor akşam servis beklerken görünce bi değişik oluyorum ama umrumda değil
baya baya umrumda değil
yani mesela hiç istemediğim bir motoru almış zorla bana göstermek için elinden geleni yaptı önemsemedim
önüme gelip telefonla konuşuyor dakikalarca önemsemedim
aldığım kıyafetleri giyiyor hala
yani böyle
bu arada ben yogaya gittim psikoloğa gittim, ingilizce kursuna başladım
arada istemeye geldiler ben istemedim falan
hatta ing kursundaki sınıftaki çocuktan sanırım hoşlanıyorum
yani demem o ki ben bu adamı köpek gibi seviyordum, ayrılmasın diye daha önce ayaklarına bile kapandım neredeyse
yalvardım yani bana neler neler dedi gene de vazgeçmemiştim
şimdi noldu
az önce yemekte arkadaş senin umrunda bile değil o çocuk çok mutsuz bilmem ne dedi
mutsuz da değil de çünkü instagramına oh hayat yeni başlıyor yazmış kuzenim söyledi
uzatmadan bu acı sonradan mı çıkar daha önceki nişanlımdan ayrıldığımda toparlanmam 3 yıl sürdü bu neden böyle oldu
korkuyorum çok fena patlak verecek diye
e hani bu çocuk geçen gün kahkaha atıyomuş? şimdi de mutsuz diyolar.. bi karar versinler yahu..

İyi de konu sahibi adama çektiriyordu, adam konu sahibini mutlu etme derdindeydi hep niye gereksiz kadın dayanışmasi yapıyorsunuz karşı tarafı bilmeden? Valla ben adamcağıza üzüldüm gereksiz hirpalandi ama konu sahibine de bir şey deme hakkim yok çünkü ben de konu sahibi gibiyim.
bayan ayrilmalarina yakin bir zamanda aslinda nisanlisinin bize anlattigi gibi olmadigini hep uzerini kapattigini
baska zamanlardada cok farkli davranislarinin oldugundan bahsetti
yanlis hatirlamiyorsam

Duygu durumunuz normal. Ya da anormalse bende anormalim.
Çünkü nişan atıp 1 ay sonra eşimle tanışıp kör kütük aşık olmuştum. 3 sene flört ettik şimdi 4 yıldır evliyiz, iyi ki o nişanı atmışım. :nazar:
Haketmeyenin arkasından üzüntü de anca 1 2 ay oluyor işte ne yapacaksın. Daha fazla zorlasam üzülemezdim :KK53:
Anaaa yeşermişsin kız öyle bir klüp mü varmış😁 beni da heyvanseverler olarak boyasalarya Bi renge🙄

birde eğer hirpalandiysa en basindan birakabilirdi
ne demek seni bosamak icin seninle evleniyorum
bunu bir kadin bir adama soylemis olsa ayni tepkiyi bayanada verirdim
bayan burada cok konu acti cok hatalarindan bahsettik kendisinede cok kizdik
dayanisma degil yani

Anaaa yeşermişsin kız öyle bir klüp mü varmış😁 beni da heyvanseverler olarak boyasalarya Bi renge🙄
Kuzum bu kulubü ben rica ettim Mune hanımdan, daha doğrusu ben "kedi annesiyim anneler kulübüne girmek istiyorum bende anneyim neden biz hayvanseverlerin kulübü yok" dedim. o da sağolsun fikri geliştirip kazen ile görüşmüş. Yaratıcılıklarını konuşturup doğa kulübü kurmuşlar. Bu kulüp hayvan ve bitki severler için açıldı.
Giriş yapmak için benim profilime tıklayın sayfanın en altına inin Mune hanım bana link bırakmıştı. Tıklayın kaydı oradan yapıyorsunuz.

biliyorsunuz düğüne 5 gün falan kala ayrıldım hatta terkedildim desek yeridir ben ayrıldım ama karşı taraf evlendikten sonra senden boşanıcam dedi, neyse
bu olay olalı 2 ay oluyor sanırım
biz aynı iş yerindeyiz
ilk gün intihar etmeyi bile düşündüm sonra iş yerinden aradılar o burada kahkaha atıyor sen orda kendini bitiriyorsun diye
bana bir şey oldu bi kalktım ayağa kalkış o kalkış
o günden beri ne geceleri ağlıyorum ne rüyamda görüyorum ne de başka bir şey
tamam tabiki gün içinde aklıma geliyor akşam servis beklerken görünce bi değişik oluyorum ama umrumda değil
baya baya umrumda değil
yani mesela hiç istemediğim bir motoru almış zorla bana göstermek için elinden geleni yaptı önemsemedim
önüme gelip telefonla konuşuyor dakikalarca önemsemedim
aldığım kıyafetleri giyiyor hala
yani böyle
bu arada ben yogaya gittim psikoloğa gittim, ingilizce kursuna başladım
arada istemeye geldiler ben istemedim falan
hatta ing kursundaki sınıftaki çocuktan sanırım hoşlanıyorum
yani demem o ki ben bu adamı köpek gibi seviyordum, ayrılmasın diye daha önce ayaklarına bile kapandım neredeyse
yalvardım yani bana neler neler dedi gene de vazgeçmemiştim
şimdi noldu
az önce yemekte arkadaş senin umrunda bile değil o çocuk çok mutsuz bilmem ne dedi
mutsuz da değil de çünkü instagramına oh hayat yeni başlıyor yazmış kuzenim söyledi
uzatmadan bu acı sonradan mı çıkar daha önceki nişanlımdan ayrıldığımda toparlanmam 3 yıl sürdü bu neden böyle oldu
korkuyorum çok fena patlak verecek diye
Temiz bitmiş . Hiç bir yerden çıkmaz merak etme. Yasayan birisi olarak söylüyorum

Kuzum bu kulubü ben rica ettim Mune hanımdan, daha doğrusu ben "kedi annesiyim anneler kulübüne girmek istiyorum bende anneyim neden biz hayvanseverlerin kulübü yok" dedim. o da sağolsun fikri geliştirip kazen ile görüşmüş. Yaratıcılıklarını konuşturup doğa kulübü kurmuşlar. Bu kulüp hayvan ve bitki severler için açıldı.
Giriş yapmak için benim profilime tıklayın sayfanın en altına inin Mune hanım bana link bırakmıştı. Tıklayın kaydı oradan yapıyorsunuz.
Oovv bayıldıııım bende evimi hayvanat bahçesine dönüştürme yolunda ilerliyorum hele de konu kediyse gelsin yemyeşiller, hayvanlar için bişeyler de yapalım hem🙆🏻💕

birde eğer hirpalandiysa en basindan birakabilirdi
ne demek seni bosamak icin seninle evleniyorum
bunu bir kadin bir adama soylemis olsa ayni tepkiyi bayanada verirdim
bayan burada cok konu acti cok hatalarindan bahsettik kendisinede cok kizdik
dayanisma degil yani
Kadın adamın da psikoljisini bozdu, adam bence ondan öyle dedi. çok lackalamisti iyi oldu bittiği.

Ben de en son ilişkimde aynısını yaşadım. O kadar uğraştım didindim ilişki esnasında üzüldüm. Sonra terk edildim seninkine benzer şekilde; bir hafta üzüldüm geçti.
Sebebi bence ilişki esnasında çok çabalamamız, üzülmemiz, elimizden geleni yapmamız ve artık umudumuzun kalmayışı + karşı tarafın gözümüzden düşmesi, emeklerimizi yok sayıp bir çırpıda silmesi.
İstediğim kişinin artık öyle biri olmadığına eminim niye üzüleyim ki de var tabi.

Yoo hic de anormal degil. Cunku bitmesin diye son zerreye kadar cabaladigin icin artik içinde gram istek-heves kalmamis.
Ben de boyle oluyorum. Bir kere bitirdikten sonra sen yoluna ben yoluma. Ne stalk ne beddua... oh diyorum bakalim beni neler bekliyor :)
Bence bu duygu durumun gayet normal

Bazen aşk sanıyoruz ama aşk değil. Bende benzerini yaşadım. Ayrılınca bir ay çok üzüldümm sonra kendimi değiştirme kararı aldım. Onu her yerden engelledim psikoloğa gittim. Sonra eşimle tanıştım eşime olan duygularımdan emin olana kadar hiçkimseye bahsetmedim ne ona ne kendime haksızlık etmek istemediğim için. Acaba eskiyi özlüyor muyum aklımda mı hala vs. Baktım aklıma bile gelmiyor eşime çoktan aşık olmuşum yoluma onunla devam ettim. Bence eskiyi düşünmeyin önğnüzdeki fırsatları değerlendirin. İnanın çok daha güzel oluyor.

Duygu durumunuz normal. Ya da anormalse bende anormalim.
Çünkü nişan atıp 1 ay sonra eşimle tanışıp kör kütük aşık olmuştum. 3 sene flört ettik şimdi 4 yıldır evliyiz, iyi ki o nişanı atmışım. :nazar:
Haketmeyenin arkasından üzüntü de anca 1 2 ay oluyor işte ne yapacaksın. Daha fazla zorlasam üzülemezdim :KK53:
ne kadar güzel mutluluğunuz daim olsun inşallah

yaşananları bilmiyorum ama tabiki böyle olun. hayat çok kısa geçmişe bakıp üzülmeyecek kadar. bırakın o mutsuzlugunda boğulsun gezin tozun kitap okuyun kurslara katılın geçmişi düsünmeyin. bir komşumuz 3 nisanlisindan ayrılmıştı daha sonra mutluluğu buldu ve evlendi. kim ne der diye düsünmeyin. aynı işyerinde olmanız tek dezavantaj bence
bana hiç o mutluluğu doğru insanı bulamayacakmışım gibi geliyor ama hadi hayırlısı

Yaş ilerledikçe insanların acılarla baş etme şekli ve süresi değişiyor. Siz atlatmışsınız gibi geldi bana. Yani yaptığı kötü şeyleri düşünmek sizi soğutmuş. Çok da iyi olmuş. Bir ömür mutluluklar.
çok teşekkür ederim inşallah herkes mutlu olsun

Back
X