Bu benim duygu durumum normal mi?

daha once deneyimledigimiz bir aciya beden ayni tepkiyi vermiyor bence
soyle dusunun eger dediginiz gibi bir olaya ayni aciyi surekli yasayacak olsaydik ölen yakinlarimizin ardindaki aci hic korelmezdi sanirim
doganin kanunu bu hayat bir sekilde devam eder
bence tavriniz cok guzel boyle devam edin
o alsin motoru konussun saatlerce telefonla boyle sacma sapan ergen hareketleriyle devam etsin
evlenince ayrilacakmis oz guvene bak yani sen beni birakamazsin ben evlenince seni birakip daha cok canini yakacagim
aha al buyur ayrildin napacaksa yapsin simdi
vazgecilmez olmadigini gozune gozune sok bence

artik iliski icindeyken nasil yormussa seni, cekecegin en fazla bu olmus. sonradan aci falan cikmaz. aci sicagi sicagina yasanir ya da yasanmaz. asiri sanslisin yani.
lutfen cevrende cocuk cok mutsuz diyenlere, bir daha adini anmamalari icin ricada bulun..uymayanlarla az gorus.
hayat nisanliyken kiymet bilmeyen ve ayrilmak zorunda kaldigimiz, sidikliler icin uzulcek kadar uzun degil. kisa ve guzel. tadini cikar.
insallah cok sevilecegin saygili duzgun bir iliskin olur.

Her ilişkiye ilk seferki kadar üzülmüyorsunuz😂 insan psikolojisi, ilk ayriliginizin toparlanma surecinin 3 yil olmasi asiri fazla ve normal degil. İnsanlar nedense uzun surmesi gerektigini dusunuyor ama oyle degil.

Şahsen ilk yasadigim aşktan sonra ayrilik acim asrii buyuk olmustu(3 sene surmedi tabi 3 ay filan anca) sonra yasadigim iliskilerin hicbirinde o kadar uzulmedim asik olsam bile.

Ah benim güzel arkadaşım :) yukarıda bir yorumda yazılmış sen çoktan bitirmiştin, aliskanliklarindan vazgecemiyordun diye. Evet doğru. Sonradan acısı çıkmaz korkma kuzum. Sen sırtındaki kamburdan kurtuldun. Çok daha mutlu ol

biliyorsunuz düğüne 5 gün falan kala ayrıldım hatta terkedildim desek yeridir ben ayrıldım ama karşı taraf evlendikten sonra senden boşanıcam dedi, neyse
bu olay olalı 2 ay oluyor sanırım
biz aynı iş yerindeyiz
ilk gün intihar etmeyi bile düşündüm sonra iş yerinden aradılar o burada kahkaha atıyor sen orda kendini bitiriyorsun diye
bana bir şey oldu bi kalktım ayağa kalkış o kalkış
o günden beri ne geceleri ağlıyorum ne rüyamda görüyorum ne de başka bir şey
tamam tabiki gün içinde aklıma geliyor akşam servis beklerken görünce bi değişik oluyorum ama umrumda değil
baya baya umrumda değil
yani mesela hiç istemediğim bir motoru almış zorla bana göstermek için elinden geleni yaptı önemsemedim
önüme gelip telefonla konuşuyor dakikalarca önemsemedim
aldığım kıyafetleri giyiyor hala
yani böyle
bu arada ben yogaya gittim psikoloğa gittim, ingilizce kursuna başladım
arada istemeye geldiler ben istemedim falan
hatta ing kursundaki sınıftaki çocuktan sanırım hoşlanıyorum
yani demem o ki ben bu adamı köpek gibi seviyordum, ayrılmasın diye daha önce ayaklarına bile kapandım neredeyse
yalvardım yani bana neler neler dedi gene de vazgeçmemiştim
şimdi noldu
az önce yemekte arkadaş senin umrunda bile değil o çocuk çok mutsuz bilmem ne dedi
mutsuz da değil de çünkü instagramına oh hayat yeni başlıyor yazmış kuzenim söyledi
uzatmadan bu acı sonradan mı çıkar daha önceki nişanlımdan ayrıldığımda toparlanmam 3 yıl sürdü bu neden böyle oldu
korkuyorum çok fena patlak verecek diye
Ay ne güzel. Üzümünü ye bağını sorma. Bu takmazlığın darısı başıma. Amin.

Valla çokta güzel atlatmışsınız ,tebrikler ,eskiden 3 yıl sürdü şimdide 3 gün örneğin ,bir defa yandımı insanın içini öyle sönüyorki bazı hisler ,insan kendi kendine şaşıyor ,bir yerden patlak verecek gibi evhamlara kapılmayın ,bence çok şey aşmışsınız ve göründüğü üzere hayat çok da güzel devam ediyor .her şeyin hayırlısı deyip yola devam etmek lazım

Eski konularını bilmiyorum ama bence sen kurtulmak istiyormuşsun zaten cesaret edemiyormuşsun. Ya da hani derler ya onsuz yaşayamayacağını falan düşünüyordun ama bir şekilde ayrılınca üstünden yük kalkmış gibi olmuş.

Acısı sonra çıkar olayı böyle birşey degil. O şöyle mesela çok kötü bir olay yaşadın ama bazı sorumlulukların var diyelim ya da çalışman gerekiyor o yüzden acini yasayamiyorsun günlük hayatına devam ediyorsun bir şekilde acini bastiriyorsun,, içine atıyorsun vs. böyle olunca sonradan çıkıyor ama seninki böyle birsey değil bence. Sen yüklerinden kurtulmuş gibisin.

Sen zaten bitirmiştin prenses kendine itiraf edemiyordun , baban biraz destek çıkmasaydı şu an evliydin ve pişmanlıktan ölüyordun bence , şu yazdıklarından artık kafanın rahat olduğu anlaşılıyor , önüne bak aynen böyle devam et , ama arkadaşlarına söyle lütfen onunla ilgili bişeyi dinlemek istemiyorum diye .

Ilk baslarda sana cok kiziyordum. Fake oldugunu falan dusunuyordum. Ama sonra senin icin baya uzuldum ve gercekten mutlu olmani diledim. Hatta ilk olarak konu actigini gorunce aha bizim kiz affetri bu dingili baristi dedim kendi kendime. Neyse ki degilmis rahatladim. :)
Bence sen sevmeyi seviyorsun, ask kadini dedikleri yani.
Eski nisanlini sevmiyodun cunku sevilesi bir adam degildi. Aliskindin ona. Ondan kopamadin. Ama bak ne guzel bitmis gitmis. Basarmissin unutmayi. Bosver yeni asklara yelken ac. Ama daha tedbirli ol tabiki. Sen gercekten guclusun cunku. Bunu burdaki tum yorumlarimiza verdigin sakin ve sabirli cevaplardan anladim.
Mutlu ol hep💕

Prenses bence sen bu adami sevmiyordunki nişanlı kaldiginiz son aylarda sadece elalem ne der diye birlikteydin. Birde baban nisan atmana izin vermiyordu. Olaylari atlattiktan sonra bir rahatlik geldi. Bu arada bende ayrilik acilarini cok arabesk yasiyordum ama son sevgilimde sadece 10 dk aglamisimdir arkasindan neden dersen dibin dibini gordum herkes terk etmisken birde o donemki erkek arkadasimin aldattigini duymustum. O donem depresyona girmistim baya ama son sevgilimden ayrilmak sarsmadi bende hemen senin gibi normal hayatima adapte oldum. Yani demem o ki bana gore sen birseyleri bastirmiyorsun zamanindada dibin dibini gordugun icin o kadar sarsilmadin sadece

İyi olmana sevindim usuyenprenses usuyenprenses . Duygu durumun da anormal değil. Ben de senin gibiyim çünkü :)
Yani anormalse ben de anormalim bilmiyorum.
Aslında sevgi, aşk değilmişti ona olan hislerin o yüzden böyle oldu çünkü.

Belki de zaman, yaşadıkların seni olgunlaştırmıştır, değmeyecek insanlar için karalar bağlamanın sana hiçbir faydası olmadığı gibi, zamanını da boşuna çaldığını öğrenmişsindir, o yüzden de toparlanma aşamasına daha çabuk geçiyorsundur. Durumuna sevindim. Hep böyle güçlü kal. Ancak kursta birinden hoşlanıyorum kısmına gelirsek, insan elbette her an birilerinden hoşlanabilir ama yerinde olsam bir süre kimseye kapılıp gitmezdim. Sürekli hayatında birinin olmasına ihtiyacın yok, eğer böyle bir ihtiyaç hissediyorsan, insanları çok da sağlıklı tahlil edemezsin ve yine değmeyecek bir insanın peşinden koşmaya başlayabilirsin. Biraz kendini frenle, psikologa gitmeye devam ediyorsun sanırım, bu da harika. Biraz kendini dinle, kendini bul, hatalarını gör, iyice dinginleş, kendi kendine yetebildiğini, yalnız da olabileceğini gör. Bence kendi kendine yetebilen insanlar daha sağlıklı ilişkiler yaşıyor çünkü. Diğer türlü bu ayrıldığın dingille olan bağımlılık boyutunda ilişkiler yaşaman daha olası. O da kötü işte.

Sevindim açıkçası sizin ayrılıktan sonra çocukla iletişimde olacağınızı tekrar demnemek isteyeceğinizi düşünmüştüm. Olmamış çok güzel bence böyle devam edin çok yıprandığınız için rahatlamışsınızdır başka bişey değil.

Keyfine bak şuna baksana her haltı yapmış yok senin önünde gülmeler falan. Eziklik psikolojisi onunki. Senin ki ise onune bakma olayı. Sadece şu hoşlanma meselesini ertele bşraz kendini dinle. Benim 9 senelik cocukluk hayalleri işte sevgilimdi ben üni ye gittim beni aldatmıştı. Aradan 8 sene gecti ben evlendim barklandım hala senin bu salagın yaptıgı gibi yapıyor beni görünce kızlarla konuşası tutuyor telefonda 😁 bende gülüyorum. Eşim polis benim . İşte kıza diyor polis olacagım falan az kaldı. Bu adam 27 yaşında. İyiki de bırakmışım sende diceksin iyiki dieç

Mutlu olmana sevindim. Umarım daha da güzel olur her şey.
Diğer yorumlara katılıyorum; bu ilişki çoktan bitmişti, aşk falan yoktu. "Millet ne der, babam ne der" diye diye devam ediyordunuz.
Şimdi zaman geçtikçe daha da hafiflemişsindir.

Bırak o ne yaparsa yapsın. İnsanların haber getirmesine izin verme. Bitmiş geçmiş, üzerine konuşmaya bile değmez.

Birinden hoşlanman da normal. Ama yeni bir ilişki için erken bence. Kafanı dinle, kendine zaman ver.
Terapiye devam edip neden eski nişanlıların gibi adamları seçtiğini düşün, bu seçimlerin alt yapısını çözmeye çalış.
Kendini tanıyıp hatalarınla yüzleştiğinde çok daha sağlıklı ilişkiler kuracaksın.

Gayet normal
Bende hayatımın aşkı dediğim evleneceğimi düşündüğüm insanla ayrılmak zorunda kaldım
Ama sebepler o kadar güçlüydü ki ayrılınca anılar ne kadar üzse de bi ferahladım bi yük kalktı üzerimden doğru düzgün üzülemedim bile
Ve çok kısa süre olmasına rağmen başkasından hoşlanmaya başladım
Ben ki ayrılığı kolay kolay atlatamayan biriyimdir 1-2 yıl sürer yasım
Sende de öyle olmuş
O kadar baskıdaymışsın ki şu an ferahladın kalbin yüzeye çıktı hayatın farkına vardın kendi yolunda yürüyorsun, açık olsun

Back
X