- Konu Sahibi yenibirgun
Merhaba arkadaşlar bende hikayemi yazmak istedim ben 37 yaşındayım 14 yıllık evliyim evlendiğim ilk yılarda her çift gibi cocuk sahibi olmayı düşünmedik hatta ben doğum kontrol hapı kullandım 3 yıl sonra artık çocuk sahibi olmak istediğimize karar verdik 1 yıl boyunca korunmamıza rağmen çocuk sahibi olamadık ben önce bu durmun doğum hapı kullandığım için olduğunu düşündüm sonra eşimle beraber karar verip doktora başvurduk doktor benden ve eşimden rutin tahliller istedi tahlil sonuçlarına göre aışılama yöntemiyle çocuk sahibi olabileceğimizi söyledi fakat yapılan aşılama tedavisinden sonuç alınamadı daha sonra ikinci yapıldı ve bu aşılamayı yaparken hiçbir tahlil istenmedi tabi sonuç yine hayal kırıklığı oldu sonra doktorumu değiştirip artık bir tüp bebek merkezi araştırmaya karar verdik 1 sene sonra arkadaşımın tavsiyesi ile bir merkeze başvurduk telefon görüşmesinde herhangi bir ücret alınmayacağı söylenmesine rağmen muayene olmaya gittiğimde 100 TL. ücret aldılar neyse dedik evimize yakın bir merkez burda deneyelim dedik doktor çok fazla araştırma yapmadan adetimin 2'inci günü tedaviye başladı benden 10 yumurta toplandı bunlardan 5 tanesi dölendi 3 tanesi transfer edildi ve sonuç hayal kırıklığı 2 denemeyede ne yazık ki yanlış bir karar verip yine orda yaptırdım ve sonu yine hayal kırıklığı idi Atık ümitlerim tükenmeye başlamııştı kim nerderse onu yapıyordum Bir yandan da polyancılık oynuyorduk herkese şimdilik çocuk istemediğimi söylüyorduk 1 sene ara verdik bu arada bende kistler oluştuğunu öğrendim
Gene cevremin çok iyi bir merkez iyi bir doktor dediği yere gittim bana FSH yükselmeye başladığını söyledi ve benden 2 yumurta elde edildi bunlardan sadece bir tanesi dölendi ve transfer edildi ve sonuç yine hayal kırklığı oldu o doktor ile 2 kez tedavi görmeme rağmen sonuç hep hayal kırıklığı oldu artık tamam dedmiştim artık mücadele devam etmeyecektim ama yine çocuk özlemi ağır bastığı için yine araştırmalar başladım yakında bir merkezle görüşmeye gideceğim bakalım bu sefer neler olacak.............................
Gene cevremin çok iyi bir merkez iyi bir doktor dediği yere gittim bana FSH yükselmeye başladığını söyledi ve benden 2 yumurta elde edildi bunlardan sadece bir tanesi dölendi ve transfer edildi ve sonuç yine hayal kırklığı oldu o doktor ile 2 kez tedavi görmeme rağmen sonuç hep hayal kırıklığı oldu artık tamam dedmiştim artık mücadele devam etmeyecektim ama yine çocuk özlemi ağır bastığı için yine araştırmalar başladım yakında bir merkezle görüşmeye gideceğim bakalım bu sefer neler olacak.............................