Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi Allah kavuştursun
şaka şaka,gözün aydın :)
Sizinle hep sorunlarımı paylaşıyorum, bu sefer sevincimi paylaşmak istedim..
Kv ve kp gittiler, yaşasııııınn :).. Rahata kavuştum :)
Darısı diğer gelinlerin başına, insallah!!!
geç zamanda kavuşun inşallah :)
benim arkadaşımda doğum yaptı kv söylenip duruyor, bakamıyorsun, emziremiyordun, ağlamaktan göbeği fırlayacak. bu kv ler ne ayak ya![]()
gözün aydın tatlım.... benimkilerda dün geldi darısı banaaaaahiiiç gitmeye niyetleri yok valla şuraya gidelim buraya gidelim deyip duruyolar... gidin gezin kendiniz dimi yooook... ille yakın uzak herkese bizimle gidecekler... en canımı sıkan da kaayınpederin yemek seçmesi... ne pişireceğimi şaşırıyorum... aman kızlar bana da dua edin sıkılıp gitsinler lütfeeeeeennnn
![]()
İnşallah cabuk giderler canım..
Benimkilerde rahat edemiyorlarmış (öyle diyorlar) ama yinede 3-4 haftadan az kalmıyorlar.. Yemek konusunda aynı sorun bendede var.. Biri et ve makarna yemez, öteki pilav sebze yemez.. Aaaaaaa cıldıracak gibi oluyordum.. 3,5 hafta kaldılar.. 2 hafta her gün yemek yaptım sonra sinir olmaya başladım.. Son 1,5 hafta yemek yapmadım :)
Gezmeye giderken de aynı sizin gibi.. Beraber gidersek gidiyorlar, biz gitmezsek gitmiyorlardı.. Yaa gidin bende bi kafamı dinleyeyim öyle değilmi.. Gitmeyincede surat asıyorlar...
ufff inşallah... 3-4 hafta kalmıyo benim ki ama 1 hafta kalıyo 2 hafta sonra bidaha geliyooo... bugün eşimin dayısının hanımının abisinin kızının kızına bişey olmuş ki hiç tanımıyorum ona gidelim diye tutturdular... gideceğiz bakalım ama çok sıkılıyorum. en azından tanımadığımız adamlara gitmesek...
eşinin dayisinin haniminin abisinin kizinin kizi mi o kim oluyor ya didinin didisi gibi birşey okurken güldüm Allah yardimcin olsun canim
ufff inşallah... 3-4 hafta kalmıyo benim ki ama 1 hafta kalıyo 2 hafta sonra bidaha geliyooo... bugün eşimin dayısının hanımının abisinin kızının kızına bişey olmuş ki hiç tanımıyorum ona gidelim diye tutturdular... gideceğiz bakalım ama çok sıkılıyorum. en azından tanımadığımız adamlara gitmesek...
Eşinin dayısının hanımının abisinin kızının kızı mı??? Ohhaaa bee ohaaa (affedersin ama başka kelime bulamadım).. Bu ne??
Ben eşimin dayısının cocuklarını doğru düzgün tanımıyorum, kaldı ki hanımının abisinin bilmem nesini nerden taniyayım.. Vallaha pes!!!
geç zamanda kavuşun inşallah :)
benim arkadaşımda doğum yaptı kv söylenip duruyor, bakamıyorsun, emziremiyordun, ağlamaktan göbeği fırlayacak. bu kv ler ne ayak ya![]()