Bu BIM beni öldurecek :(

Bu tip marketlerde özellikle bimde ve a101 de önce takip ederler birst öğretmezler sonrada yanlışların ve yapmadıklarını için suçlarlar. Ben bir sure sabretmeni tavsiye ediyoum.eğer iyi bir çalışan olduğunu gosterirsen ya çalışma saatlerini düzeltirler yada şube degistirebilirsin.hemen pes etme yanı.şubeden biriyle samimilrs. Ama sana yardım edip hatani kapatacak biri olsun.

Sizdemi calistiniz gercekten ccok zorlaniyorum ;( aileme.karsi mahcupta oluyorum boyle

Hayır eşim maalesef geçici bir süre çalıştı ve yıldı
Saatleri çok ağır bir kere iletişim hiç yok .
Zaten kendi alanında iş bulunca beklemeden çıktı çok şükür (1 ayda)

Ya bişey sorucam kasada hoşgeldiniz zorunluluğu mu var. Yani öyle isteksiz söyleniyor ki herseferinde. Neden isteksiz söylüyorlar değil takıldığım nokta zorunlu ise bunun söylenmesi çok saçma
Zorunlu malesef

Bimde calisiyorum ama nasil.sigortam olmuyorki
Bimde calisiyorum ama nasil.sigortam olmuyorki

Bim başka market veya başka bi işyeri işe girer girmez sigorta yapmaz diye biliyorum deneme süresi var o bittikten sonra sigortan başlar 15 gün sonra falan yani benim çalıştığım zamanlar bu böyleydi değiştiyse bilemem ama sanmıyorum değiştiğini.

Birde şunu takip et sanami yükleniyorlar yoksa tüm şube calisanlarimi uzun saatler calisiyor

E devlettende baktim canim sigorta girisi gozukmuyor . Bi sonraki aydami.yansiyor bilemedim
30 günden sonra belli olur bim sigortası çalıştırmaz.

yoğun olduğu için alışamamışsındır zor valla istersen çık ama bi hak talebi olmaz iki tarafında

Evet ilk başlarda zorunlu müşteriye güler yüzlü olup hoşgeldiniz iyi günler - iyi akşamlar yine bekleriz gibi sözler ama işini sevdikçe ve devamlı müşterilerin olup tanıştıkça gerçek bi gülümseme ile söylüyorsun , Ben işimi bi süre sonra yorucu olmasına rağmen çok sevmiştim müşterilerle arkadaş olmuştuk nerdeyse ve merkez şubeyi arayıp benim ne kadar güler yüzlü Bi çalışan olduğumu herkese içten selam sabah ettiğim için beni tebrik eden müşteriler kazanmıştım...
İşi sevmeye çalışın olmuyorsa da zorlamayın.

deneme süresi dahi olsa sigorta yapmak zorundalar yasal olan budur

Çalıştığın yerin ismini verip şikayet etmen etik olmamış ama. Şirket senin kim olduğunu bulup dava bile açabilir sana...

Yanlış anladın kural olarak demeye mecbursun.o yüzden robota bagliyorsun. Tanımadığını birine ne kadar samimi bir şekilde hoşgeldin diyebilirsinki. Tanıdığını müşterilere tabiki daha içten diyorsun

bu konuda yanlış biliyorsunuz,
deneme süresi içinde olsa bile sigorta girişi yapılmak zorunda , en geç işe başlamadan bir gün önce sigorta girişi yapılmalı, çıkışı yapılırsa da deneme süreli çıkış yapılır...

Ya bişey sorucam kasada hoşgeldiniz zorunluluğu mu var. Yani öyle isteksiz söyleniyor ki herseferinde. Neden isteksiz söylüyorlar değil takıldığım nokta zorunlu ise bunun söylenmesi çok saçma
Evet zorunlu kasiyer presoduru malesef yorgunda hastasada olsan demek zorunlu dirkende iyi gunler deniyor

Yok doğru anladım bende bimden alışveriş yaparım ve gerçekten soğuk bi karşılama olur her zaman ama benim demek istediğim biraz sabredip işini sevebilirse bu zorunluluk gibi gelmez ağzının alışması zaman alır bende aynı duruma düşmüştüm unuturdum bile hoşgeldiniz demeyi müdür bey hatırlatırdı sonradan ağzı alışıyor insanın.

bende bekarken bimde çalıştım parası fena değildi. saatleri fazla çıkman gereken saatte çıkamıyosun.
ben bi çok kez yemeğimin başından kalkıp kasaya geçmek zorunda kalıyodum.....
spot ürünlerden çalınan olunca parasını bizden alıyolardı ben bu yüzden bıraktım işi
80 liralık konsol çalınmıştı parasını o vardiyedekilerden almışlardı bu yasal değil
ben tekirdağda oturuyorum burada çingene mahalleleri var devamlı çalınan ürünler oluyodu
kadrolu olursan çok iyi para alırsın. dayanırım diyosan kal .

Bende sizin belirttiginiz gibi biliyorum e devletten.baktim ve girisim gozukmuyor bir sonraki aya yansiyor diye biliyorum bisey sormadim.o neden den dolayi

İşte onu diyorum ağzı çalışmasında robot gibi oluyor. Bide bunaliyorsun artık işini ne kadar sevsende günlük yüzlerce insanla uğraşıyordum ve hepsi siİn gibi iyi anlayışlı insan olmuyor

Bende sizin belirttiginiz gibi biliyorum e devletten.baktim ve girisim gozukmuyor bir sonraki aya yansiyor diye biliyorum bisey sormadim.o neden den dolayi
Önümüzdeki ay belli olur bin o konuda çok yizdir üstelik sigortanın aldigin maaş olarak yatırır askarı ucretten yatirmaz

Birde şunu takip et sanami yükleniyorlar yoksa tüm şube calisanlarimi uzun saatler calisiyor
Baktim bu hafta bana 45 saat digerleri 38 saat 36 saat 40 saat en.cok benim.neymis ben.gekmeden.ince digerleri cok calismis o yuzden bu hafta saatleri azmis yeni.oldgum.halde magzayi tek.kisi duzeltiyorum. Cikartiyorum off icim daraliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…