Bu BIM beni öldurecek :(

Baktim bu hafta bana 45 saat digerleri 38 saat 36 saat 40 saat en.cok benim.neymis ben.gekmeden.ince digerleri cok calismis o yuzden bu hafta saatleri azmis yeni.oldgum.halde magzayi tek.kisi duzeltiyorum. Cikartiyorum off icim daraliyo
Anladım kötü yere dusmussun işten çıkmayı zaten göze aldiysan bu durumu bsne anlat

Belkide hic ayakta calismadgim.icin zorlaniyorum bilmiyorum alisamadi bunyem su an kasada degilim.kasa daha kolay sanki ortalikta dolan dolan hic bitmiyor isi. . Nirmalde bende cok guleryuzluyumdurn 32 dis derler :) :) ama bakalim hayirlisi dayanalar nasil dayanmis 1 ay deneyim bi insallah hakimda iyi olur :)

Çok zor bir is olmalı. Valla üzüldüm size . market cafe vs tarzı işler zor. Bana kalırsa kendinizi çok yipratmadan başka bir is bakin. Eğitiminiz ne durumda . masa başı bir is bakin ya da sekreterlik vs. Allah yardimciniz olsun

Haftalik calisma saati 45 saat daha fazla calistirirlarsa mesai alirsiniz.O tarz yerlerde tlf yasak ve yasak olmali musteriyle ilgilenmeli isinizle ilgilenmelisiniz cunku.Birsey olursa acil ulasmasi gereken kisiler icin maganin numarasini verin.
Bence siz ise alisamamissiniz :)

karayolları gibi bir iş bulamazsınız orası çok rahattır geçici iş bile olsa arpalık yerlerdendir bizim tabirimizce .Eşim hgs den sorumlu mühendis ordan biliyorum ya aynı işe ya da benzerine torpille tekrar gireceksiniz ya da böyle zor işlere devam edeceksiniz avm lerde çok zor cafe lerde en azından bim gibi yerde taciz olmaz işiniz zor kolay gelsin

Maalesef özel işlerin çoğu böyle ki bence bim kurumsal bir firma olduğu için çoğu yerden daha rahat. bir de küçük bir işletmede patronun başında olarak çalıştığını düşün daha yorucu ve sinir bozucu. Maaş olarak bim çalışanlarının iyi aldığını duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. fazla çalıştıklarında mesai ücreti falan alıyorlardı.
Dişini sık bence başka bulacağın bir işin bundan daha iyi olacağının garantisi yok ki malesef

Allah sabır versin canım maalesef discount sisteminde çalışan yerler böyle. Zaten orda uzun süre çalışanların çoğuda ihtiyacı olan kişiler. İhtiyacın varsa sabret belki alışırsın.

Sirf meraktan soruyorum. Bim tarzi yerlerde maaslar ne kadar?

çalışma diyenler daha iyi iş bulsun sana önce konu sahibi eğitimin azsa lise ve altıysa ekmek tamamen aslanın ağzında artık hele büyük torpil de yoksa bu ülkede yandın ki yandın .şarkıcı ceylanın eski bir şarkısı der ki:angara da dayın mı varrr Mamudo gurban neye doğdunnn

Evet bende hgsde 2 sene calistim inanilmaz rahatti biraz bag agriticiydi ama olsun okadar is hulamadgim.icin.harcligimi cikartauim.diye girdim rabbim yardim etsin.insallah ugrasiyorum bulurum dava actik zaten bu ay sonuclancak ise iade davasi

Ahahahh cok.guldum size :) canim benim.haklisin yeniyim ondam.alisamadim.galiba biraz daha cabaliycam allahin izni ile insallah alisirim

Massi piyasaya gore evet biraz daha iyi ama patron basinda calisiyosun.zaten sıkı bir yer dua edin.insallah alisayim rabbim.yardimcim olsun

Ayda 5000-10000 falan veriyorlar herhalde konuyu açan bu çileyi çekmeye razı olduğuna gore...

K KumkatNedir yaa durumunuz nedir bilmiyorum ama bi an önce başka bi iş bulun nedir bu yaa...

Malesef calisiyorum kpss yede calisiyorum vakit bulabilirsem unv. Son siniftaymu sene stajim var uzulerek soyluyorum ki bi sure harclik.icin calismak zorundayim

Malesef calisiyorum kpss yede calisiyorum vakit bulabilirsem unv. Son siniftaymu sene stajim var uzulerek soyluyorum ki bi sure harclik.icin calismak zorundayim

Yani daha rahat bi iş için imkânın yok mu? Yol sorunun falan mi var? Ofis elemanı olarak calissan mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…