- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Anladım kötü yere dusmussun işten çıkmayı zaten göze aldiysan bu durumu bsne anlatBaktim bu hafta bana 45 saat digerleri 38 saat 36 saat 40 saat en.cok benim.neymis ben.gekmeden.ince digerleri cok calismis o yuzden bu hafta saatleri azmis yeni.oldgum.halde magzayi tek.kisi duzeltiyorum. Cikartiyorum off icim daraliyo
Belkide hic ayakta calismadgim.icin zorlaniyorum bilmiyorumEvet ilk başlarda zorunlu müşteriye güler yüzlü olup hoşgeldiniz iyi günler - iyi akşamlar yine bekleriz gibi sözler ama işini sevdikçe ve devamlı müşterilerin olup tanıştıkça gerçek bi gülümseme ile söylüyorsun , Ben işimi bi süre sonra yorucu olmasına rağmen çok sevmiştim müşterilerle arkadaş olmuştuk nerdeyse ve merkez şubeyi arayıp benim ne kadar güler yüzlü Bi çalışan olduğumu herkese içten selam sabah ettiğim için beni tebrik eden müşteriler kazanmıştım...
İşi sevmeye çalışın olmuyorsa da zorlamayın.
Çok zor bir is olmalı. Valla üzüldüm size . market cafe vs tarzı işler zor. Bana kalırsa kendinizi çok yipratmadan başka bir is bakin. Eğitiminiz ne durumda . masa başı bir is bakin ya da sekreterlik vs. Allah yardimciniz olsunMerhaba kizlar ,
ise basladim 1 hafta oldu ama.simdiden okdar cok yoruldumki 9 saat ayaktayiz 1 dk durmak yok 15 20 dk yemek.icin iniyosun baska mola yok
Napcagimi sasirdim gor cik yapmakta istemiyorum birde cokk yogun hi yere verdiler yeni oldugum.halde sununyapmamissin.bunu cikartmamissin bilmiyorum ki napiyimmm diyemiyorumda .. yok yiprandim kirden tozdan hasta oldum hemen telefon yasak birde saka gibi nerde yasiyorsak.bisey olsa kimse ulasamiyorda .. 2 ay deneme suresi cikmadan.once 15 gun.oncesinden. bildirmek zorundamiyim yoksa deneme suresi oldgu icin.sorun olmazmi
Off napcam ben gectim ayi , gun saat gecmek bilmiyor
Bi sonraki ayin 23 üne kadar süresi var onun canım.E devlettende baktim canim sigorta girisi gozukmuyor . Bi sonraki aydami.yansiyor bilemedim
Ayda 5000-10000 falan veriyorlar herhalde konuyu açan bu çileyi çekmeye razı olduğuna gore...Sirf meraktan soruyorum. Bim tarzi yerlerde maaslar ne kadar?
Evet bende hgsde 2 sene calistim inanilmaz rahatti biraz bag agriticiydi ama olsun okadar is hulamadgim.icin.harcligimi cikartauim.diye girdim rabbim yardim etsin.insallah ugrasiyorum bulurum dava actik zaten bu ay sonuclancak ise iade davasikarayolları gibi bir iş bulamazsınız orası çok rahattır geçici iş bile olsa arpalık yerlerdendir bizim tabirimizce .Eşim hgs den sorumlu mühendis ordan biliyorum ya aynı işe ya da benzerine torpille tekrar gireceksiniz ya da böyle zor işlere devam edeceksiniz avm lerde çok zor cafe lerde en azından bim gibi yerde taciz olmaz işiniz zor kolay gelsin
çalışma diyenler daha iyi iş bulsun sana önce konu sahibi eğitimin azsa lise ve altıysa ekmek tamamen aslanın ağzında artık hele büyük torpil de yoksa bu ülkede yandın ki yandın .şarkıcı ceylanın eski bir şarkısı der ki:angara da dayın mı varrr Mamudo gurban neye doğdunnn
Massi piyasaya gore evet biraz daha iyi ama patron basinda calisiyosun.zaten sıkı bir yer dua edin.insallah alisayim rabbim.yardimcim olsunMaalesef özel işlerin çoğu böyle ki bence bim kurumsal bir firma olduğu için çoğu yerden daha rahat. bir de küçük bir işletmede patronun başında olarak çalıştığını düşün daha yorucu ve sinir bozucu. Maaş olarak bim çalışanlarının iyi aldığını duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. fazla çalıştıklarında mesai ücreti falan alıyorlardı.
Dişini sık bence başka bulacağın bir işin bundan daha iyi olacağının garantisi yok ki malesef
Ayda 5000-10000 falan veriyorlar herhalde konuyu açan bu çileyi çekmeye razı olduğuna gore...
K KumkatNedir yaa durumunuz nedir bilmiyorum ama bi an önce başka bi iş bulun nedir bu yaa...
Sirf meraktan soruyorum. Bim tarzi yerlerde maaslar ne kadar?
Malesef calisiyorumkpss yede calisiyorum vakit bulabilirsem unv. Son siniftaymu sene stajim var uzulerek soyluyorum ki bi sure harclik.icin calismak zorundayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?