Bu BIM beni öldurecek :(

Zaten ne kadar zor olduğu iki sefer gördüğün elemanın yerine üçüncüye başka birilerini görmekten belli.
Öğlen molaları çok kısa şartları çok insafsızca. Her markette ayakta kalma zorunluluğu yok. Ben çalışamazdım şahsen.
Deneme sürende ihbar süresi zorunluluğu yok çıkacağını söyle.

Bimde çalışma şartları çok zor ..
İşten ayrıl. .

Bazen bolge degiskligi yapiyorlar ondan.olabilir . Calisan 8 yillik elamnlari var 1 yil 2 yil bendemi sorun var diye dusunmuyo degilm ama ben.hic ayakta bi iste calismadim hep oturdum.genelde sartlar cok.iyiydi 1 bucuk saat mola var ama.kullanman imkansiz sasirtiyo beni.bunlar

Turkiye'nin AB'ye niye alinmadigini daha iyi anliyorum. Gunde 9 - haftada 45 saat calismak fazla. Bunun siniri gunluk 8 - haftalik ise 40 saattir. Boyle market vs gibi yerlerde ise vardiyeli calistirilir. Gunluk 5-6 saat olmak uzere. Aksi takdirde bunye cok yorulur.. Konu sahibi kasada calismak daha kolaydir diye dusunme. Bimde kasada bile ayakta duruyorlar sanirim yazdan hatirladigim kadariyla. Ve ayakta ayni pozisyonda durmak inan cok daha yorucu. Beli kopar insanin.

Bunun haricinde vermis oldugun aylik maasini da gunluk olarak hesaplarsak 65 lira kazaniyorsun demektir. 9 saate 65 lira = saat basi 7 lira.... Bir de senin ortalamanin uzerinde oldugunu dusunursek durum tam bi rezalet...

Gercekten ihtiyacin varsa calis, ama yoksa da sagligina yazik be konu sahibicim..

Canim benim kiyamam ugrasip yazmissin bide okdar cok aradimki torpilsiz tanidiksizhic. Irsey olmuyor amcam.kpssden 94 almasina ragmen okadar zor atandiki, cok adaletsizce biraz ihtiyacim var cok sukur bkamakla hukumlu bi ailem yok calistigimi harciyorum unv harcim var aciktan.okuyorum onu yatirmam gerek bahar icin bi kac ihtiyacim var karsilayim cikmayi dusunuyorum bana dua edin olurmu diger is yerine dava actik 30 kisi kazaniriz umarim

kasadaki çalisanlarda buyuk ihtimalle reyonlarada bakiyodur musteri olmadigina
yurt disindada var oyle magazalar dakka nefes alamiyorsun
ama dinlenme suresi v eyemeks aatinden çalamazlar, anlasmada ayzandan dakka fazla çalismazsin, haftaada iki gun iznin var ve 35 saat maximum çalisrsin

kasada is yoksa reyona bakarsin, kasadan bellli sayida musteri geçirmek zorundasin yani çok hizli oalcaksin vs

uzun lafin kisasi zor bi is
sana uymuyorsa daha fazla zorlama bence ..

Unv son senem aciktan.okuyorum sosyal hizmetler
Ne güzel işte.. Mecburiyetin yoksa evde Kpss icin hazırlan, çalışmak zorundaysan da saatleri düzgün bir iş bul derslerine de zaman kalsın. "Ben çalışma temposunun bu kadar yoğun olduğunu düşünmedim.. zaten deneme süresindeyim, derslerime zaman ayıramıyorum" de ve çık ordan bence

abdeye alınmamızın tek sorunu müslüman bir ülke olmamız başka bır nedenı yok. almanyada dogdum buyudum tek sebep budur

Evet kasa bossa orta reona geciyosun.kimsenin.belki.bir.isi yok .. haftada 1 icin gunluk 9 saat

Evet kasa bossa orta reona geciyosun.kimsenin.belki.bir.isi yok .. haftada 1 icin gunluk 9 saat
zamanında bende markette calıstım yerleri sil rafları sil rafları yerlestir manav bölümüne bak caya bak oturmak yok yemek fişi yok çöpü dök 1.5 ay calıştım sadece 180 tl verdiler üstelik bim de degil özel bi marketti tek kişiye ait market işi zor gercekten

Bana.dua edin.lutfen rabbim.yardimcik olsun.belki alisirim

Allah bu işverenlerin bu emek sömürücülerin... Neyse . ya bu her yerde boyle ünlü hamburgercilerde kafelerde mağazalarda her yerde boyle. İnsani kopek gibi çalıştırıp uç kuruş maaş verip bir de üstüne kotu muamele etmek insanlığa da ticaret ahlakına da sigmiyor. Allah dusurmesin. Konu sahibi de kpss ye hazirlaniyormus belki bu durum ona sınavını kazanması için bir sebep olur. Gerçekten hizmet sektöründe çalışan arkadaşların allah yardımcısı olsun çok zor bir is yapiyorlar

2016 da önlisans kpss var eğer önlisans okuyor iseniz düşünün derim.yine DGS ile 4 tamamlayabilirsiniz. Daha iyi ataması olur 4 yıllık olunca.

herkes memur olursa markette kasapta avm de kim çalışacak peki her önlisans mezunu memur olsun o zaman .O kadar eğitim almış özel harekat polisleri bazı subaylar doktorlar kelle koltukta çalışıyor her işin zorluğu var yani

Burada meslek kotulenmiyor. Lafimiz çalışma şartlarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…