Bu bir bedel mi?

Etme bulma dünyası

Siz hic asik oldunuz mu mu merak ettigim icin soruyorum sadece?

Siz aşık oldunuz diye adamın karakteri değişmez ki? Beraber olduğu kadından yeni bir kadın için vazgeçebilecek bir adamla birlikteliğe evet demişsiniz. O yüzden bu nasıl başıma geldi benim diye sorgulamak tuhaf değil mi sizce de?

Aşıktım yaptım diyorsanız, şimdi de "gitti bitti ama olsun, güzel bir kaç sene geçirdim ne de olsa" gibi bir tutum almanız gerekir aslında

.

Son düzenleme:
Bedel mi, değil mi Allah bilir
Ancak sizin bundan sonra başka değerleriniz olsun
Sevgilisinin kuzenine göz koyan adam zaten adam değildir
Kuzenin sevgilisine bakan da
İnsanın elinde olmaz kalbi titrer ama fiiliyata döküldüğü zaman iş başkadır
Aşık olmak da buna kılıf değildir
Aşk güzel bir duygudur, ben iki kez oldum
Ancak mantığı, değerleri ve insanlığı aşk adı altında kapı dışarı edince
Ortaya bir rezillik yumağı çıkıyor

Reactions: Joy

birde şöyle düşünün... adam kızların kuzen olduğunu biliyor ve birini bırakıp diğerine teklif ediyor 2.kuzende bu teklifi kabul ediyor... ee adam ne düşünür sizce.. ben erkek olsam şöyle derdim; ben bunun kuzeniyle çıkıyodum ee şimdi buda benle çıkıyo demek ki herşeyi yapabilirim nasıl olsa kaldırabiliyo ... sadece erkekleri suçlamak yanlış asıl yanlış olan konuyu açan arkadaşın tavrı..

bana pek inandırıcı gelmedi ya neyse,
ilk konu pembe diziden çıkma bır hikaye..

Reactions: Joy
Valla bende günah almak istemedim ama ne yalan söyleyim bana da bir hikaye gibi geldi. Birden girmeler kadını görmeler. Kapı nasıl kilitli değildi. Bu işleri çeviren önlemini iyi alır gibime geldi.

Açıkçası şöyle düzelteyim. Konunun başları yaşanmış ama sonlarına doğru kendi senaryosu oluşturulmuş gibi. Geleceğe dönük vicdan azabı nedeniyle durum denetlemesi yapılmış gibi . Acaba sonu böyle mi biter diyerekten...
Allah herkesin gönlüne göre versin.. :)

konunun uydurma olduğunu düğşünüyorum kusura bakmayın

bana da inandırıcı gelmemekle beraber yine de mesajımızı verelim: alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste....

ne ekersen onu biçersin demiş atalarım. sen ihanet ekip ihanet biçmişsin ee etme bulma dünyası...

Basit bir hikaye gibi. Hee yok ille de gerçek dersen "eden bulur" diyeceğim sana.Hatta bi dee oh olmuş diye ekliyorum. Gerçekse sonu iyi bitmiş :)

Gerçekten hem tipi hem karakteri(!) çok iyiymiş dediğiniz gibi..önce sevgilisinin kuzeniyle birlikte olup sonra onuda bir başka kadınla aldatıyor..

İyi karma diye birşey var hayata ne verirsen iyi ya da kötü onu alırsın tekrar..tabi allah bilir neyin bedeli olduğunu

Konu inandirici degil.Gelgelelim hadi kuzenin sevgilisinden hoslandin kuzen demek kardes demek sen kardesinin optugu insani nasil opersin en basitinden igrenc bir durum.dedigim gibi inanmadim konu sahibine

Bana da konu inandirici gelmedi. Daha once de boyle fake konu vardi yine kuzen uzerinden.

Benim anlamadigim fake konular neden boyle basit bir aldatma-kuzen-ask mesk uzerine oluyor ki? Bu yazdiklarinizi turk filmlerinde izledik hep. Daha iyi ve inandirici olabilir fake konular. Hani biz de daha iyi bir senaryo okumus oluruz :)

son yorumlara katılıyorum.. konuyu okumaya başlayınca içinde bir entrika olduğu belli oluyor.. ve böyle konularda direk profil bilgileri geliyor herkes gibi benimde aklıma.. hesap bugün açılmış..

tabi ki böyle olaylar yok mu elbette vardır.. ama eden bulur lafına inanmayanlardanım ben.. aldatanlar, büyük yanlışlar yapanların bir bedel ödediğini hiç görmedim.. ilahi adalet bu dünya da kendisini göstermedi bana belki öbür tarafta.

son olarak eğer konu gerçekse affola ama bence hikayeyi daha iyi kurulayabilirdin madem niyetin oyalanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…