arkadaşlar adetin sadece leke tarzında az olması gebeliğe bir işaret olabilirmi? yoksa bu ayda mı gitti offffffff! oysaki geçen ay rahim filmi çekilmiştim ve bu film sonrasında gebelik oranının arttığını duyunca umutlanmıştım ne yalan söyliyim. neyse kısmet artık:sm_confused:
hamile olabilirsin canim. Genelde oyle oluyormus zaten. Yani cok cok az gelmis olmasi lazim reglinin. Bi test yaptir bakalim belki pozitif cikar.:teytey:
arkadaşım çok çok az leke gelmesi büyük ihtimalle hamilelik olarak sonuç buluyo bi çok arkadaşımdada oldu hadi inşallah test yap müjdeyi ver:dance::dance:arkadaşlar adetin sadece leke tarzında az olması gebeliğe bir işaret olabilirmi? yoksa bu ayda mı gitti offffffff! oysaki geçen ay rahim filmi çekilmiştim ve bu film sonrasında gebelik oranının arttığını duyunca umutlanmıştım ne yalan söyliyim. neyse kısmet artık:sm_confused:
arkadaşlar adetin sadece leke tarzında az olması gebeliğe bir işaret olabilirmi? yoksa bu ayda mı gitti offffffff! oysaki geçen ay rahim filmi çekilmiştim ve bu film sonrasında gebelik oranının arttığını duyunca umutlanmıştım ne yalan söyliyim. neyse kısmet artık:sm_confused:
rahim filmi çektirdim dedin de nasıl oluyo çok ağrı çektinmi:uhm:
Ama... Ama.... Bende çektirdim geçen ay yaaa...:1shok:... Nassı olcak şimdiiiii..... Yani ihtimal mi var...Hemide geciktim... :bbo::bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?