Bu bir boşanma nedeni mi?

Hayır normalde de sürekli aileci biri
Mesele aileci olması değil ki. Burada sorun kaybetmekten korkmayan, sevmeyen, umursamayan biri gibi konuşmuş ablasıyla. Gerçekten böyle mi sizi hep mi ezer ezdirir kaybetmekten korkmaz mı? Yani tek bi hatasıyla adamı hemen yargılayamayız ki belki çok öfkelendi ailesinin yanında azarlanmaktan, gurur yaptı öyle konuştu.

Hemen söyledim zaten. Okuduğum için beni suçladı. Ve malesef kendini affettirmek gibi bir çabası yok
Biliyorum kırgınsınız ama gitmeyin üzerine. Kırgınlığınızı gösterip; zamana bırakın ki biraz korksun sessizliğinizden.
Suçlu olduğunu şuan kabul etmez çünkü anneci tipik erkek modeli. Yorulduğunuzla kalırsınız sadece.
Dediğim gibi boşanmayı düşünen adam o cümleyi kurmaz. Evet; çok yanlış ama erkeklik taslamış işte kendince. Bu konuda içiniz rahat olsun yani.

sanırım ben o konusmanın ekran goruntusunu alıp whatsaap durumumda paylasıp senınle evlendım adam ettım ben , sen kendını adam mı sandın derdım sanırım
ondan sonra kopsun fırtına nereye gıdecekse gıtsın mevzu

Mesele aileci olması değil ki. Burada sorun kaybetmekten korkmayan, sevmeyen, umursamayan biri gibi konuşmuş ablasıyla. Gerçekten böyle mi sizi hep mi ezer ezdirir kaybetmekten korkmaz mı? Yani tek bi hatasıyla adamı hemen yargılayamayız ki belki çok öfkelendi ailesinin yanında azarlanmaktan, gurur yaptı öyle konuştu.
Genel manada çok değerli hissettiğimi söyleyemem. Kaybetmekten korktuğunu da hiç sanmam.

Ama sizde diyorsunuz ki ailesinin yaninda biraz daha rahat davranip esimi elestirip, kiziyorum. Ee bu durumda onlara malzemeyi siz veriyorsunuz. Bende kardesimi bizim yanimizda sık sık azarlayan, kizan geline sinir olurdum. Yasadiklarinizin hepsini bilemem sadece o yorumunuza istinaden soyledim. Belki esiniz bu elestiri ve kizma olayi cok ustuste gelince ablasiyla dertlesmiste olabilir. Sonucta cogu kisi yasadigi sorunlari ya ailesiyle ya arkadasiyla paylasir. Burada ki kizacaginiz sey esinizin sizi "bosarsam ortada kalir" diye kucumsemesi. Onsuz bir hicmişsiniz gibi konusmasi. Bu da kendince ailesine karsi kendi egosunu sisirme cabasi gibi geldi.

Aç bırakmadın açıkta bırakmadın...
Bu asla bi kadınsal düşünce olamaz, sanki düzgün bi evlilik için bunlar yetiyor..
Bu laf erkek kafasına hitap etmek için soylenmiş bi laf...Allahım korusun boyle kadınlardan

Eşimle tartışma ya da söylediğim sözlere ailesi pek şahit olmadı. Fakat bu bayanı ve ailesini yakın gördüğüm için yanlarında biraz daha rahat davranıyordum.eşimin hareketlerini eleştirmek gibi ya da azarlama gibi. Ama bana göre böyle bile olsa iyi niyetli insan beni karşısına alıp bak bu hata, biz yabancı değiliz ama eşine karşı saygılı olmalısın vs tarzı bir konuşma yapabilirdi arkamdan bunları çevirmek yerine.
kusura bakmayın ama siz de hatalisiniz
ne kadar yakın olsanız da başkasının yanında esinizi azarlama hoş görülecek bir davranış değil. siz böyle davranıp karşı taraftan kendisini düzeltmesini bekleyemezsiniz.
konu tabiki görümceyi ilgilendirmez ancak dediginiz gibi bir abla tavsiyesi gibi kibarca arayı bulmaya çalışabilirdi.
önceki konuları bilemiyorum eşiniz de çok hatalı, özel durumunuzu kardeşiyle ya da herhangi bir aile uyesiyle paylaşıp böyle atip tutması çok cirkin
ilk kez olsa belki uyarılıp devam edilebilir ama sürekli yaşanan bir durumsa katlanmaniz gereksiz

Ne olacak çok büyük kavga edince? Adam kadını sevmiyor ve zerre saygı duymuyor. Kavga edince sevecek mi?

Bizim ülkede boşanmak zor olduğu için en mantıklısı(!) çok büyük kavga.

Farkındaysanız başlarda yorum yazmıştım. Hanımefendi başka şeyler yaşadığını da sonradan anlatmış değil mi sayın bezaaa?
Keşke boşanmak çok zor olsaydı da hanımlarda beylerde o yüzden aileyi kurtarmayı düzelmeyi seçselerdi.

Back
X