- 23 Ağustos 2017
- 2.260
- 4.900
- 133
- 35
Kusura bakmayın simdi farkettim. Bir de suçlu çıkarmış sizi okuduğunuz için. Yağ gibi de üste çıkmış tam..Söyledim zaten biliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayın simdi farkettim. Bir de suçlu çıkarmış sizi okuduğunuz için. Yağ gibi de üste çıkmış tam..Söyledim zaten biliyor
Ok canım iyi gecelerSizin için boşanma sebebi değilse
Fikrinizi yazıp geçersiniz
Diğer üyelerin fikirleri için
"Ya sen herkesin dediğine BAKMA"
diyemezsiniz ki
Konu sahibesi fikir istiyor
Ayrıca ben şahsınıza bir hakarette bulunmadım
Ortaya yazdım
Üstüne alınan alınsın
İyi geceler
Yazışmaları sildi kendisiHaklı mı peki? Gerçekten ortada mı kalırsın? Kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsan, boşan. Yok değilsen ve elin ayağın tutuyorsa iyiden kötüden bir iş bul ve eşine bu sözlerini yedirt. Yazışmanın ekran görüntüsünü de almayı unutma. Tabii ki eşinin telefonuna bakabilirsin bu arada aile içinde senin telefonun benim telefonum mu olurmuş
Haklısınız. Hiç böyle düşünmemiştim. Olabilir.. Ya da ben şuan sığınacak bir liman arıyor olabilirimBence eşiniz savunma psikolojisi ile kardeşine karsi böyle yazmis..cidden istediği için değil..çünkü sizin tavriniz onu ezik yapmış o da kendince böyle üste çıkmış...ama yanlisss çok yanlış
Hayır normalde de sürekli aileci biriOrtada yeterince veri yok yorum yapabilmemiz için. Normalde nasıl eşin, sever mi, sayar mı, korur mu, buna benzer bir şey yaşadınız mı bu ilk mi?
Belki abla kardeş boş boş konuştu. Azarladığınız için erkeklik taslamış olabilir. Eğer normalde iyi ise aranız en güzel cevabı görümce hanıma daha da mutlu olarak verin.
Yani ne bileyim bazen bizlerde eşimiz hakkında konuşuyoruz, şikayet ediyoruz falan. O yüzden genele bakmqk lazım
Hemen söyledim zaten. Okuduğum için beni suçladı. Ve malesef kendini affettirmek gibi bir çabası yokBoşayacak ya da boşanmayı düşünmüş olan adam; senin ortada kalıp kalmayacağını düşünmez. Öyle bir cümle kurmaz.
Erkek psikolojisi bu. Acı kırıcı üzücü ama gerçek olan bu.
Gaza gelip; erkeklik taslamış gibi geldi bana. Boşarım da acıyorum gibisine. Çoğu erkek yapıyor bunu; kendi ailesi ya da arkadaşlarıyla konuşurken. Siz sadece dek gelip iyi yakalamışsınız. :)
Boşanma nedeni değil; ama bu konuyu sakin bir şekilde konuşun eşinizle. Merak edip baktığınızı yazışmaları okuduğunuzu açıkça söyleyin. Okuyunca üzüldüğünüzü ve kırıldığınızı belirtin, ciddiyetini sorgulayın.İçinizde ve aklınızda kalmasın.
Şuan çalışmıyorum malesef ama söyledim gördüğümüAslında boşanma sebebi ama durumunuza göre değişir.. boşanırsanız gerçekten ortada mı kalacaksınız??bi yaptırım uygulamayacaksanız bildiğinizi söylemeyin ama içten içe o lafı yedirin..