Bu bir boşanma nedeni mi?

Kavgalıkbir sebep, ama boşanmalık gibi gelmedi. Eşinize bahsettinizmi okuduğunuzdan, bilse iyi olur

Çocuğum var bir tane.evet son damla diyebilirim. Ben ha düzelir ha anlar derken arkamdan bu konuşmayı çevirmesi boşa beklediğimi gösterdi
ilk sayfalarda yazdıysanda kaçırdım kaç yıllık evlisin ? benimde anne babam ayrı çocuk için birlikte bi ailede büyümek önemli ama huzursuz bi ailede büyümek çok daha kötü olur.boşanmasan bile unutturma görümcenede kocanada söylediklerini.

Görümce ne diye karışıyormuş karı koca arasındaki ilişkiye ona neki eşim arkamdan ortada kalır falan diye konuşursa ben onu ortada bırakırım .ok gibi kalır öyle

ilk sayfalarda yazdıysanda kaçırdım kaç yıllık evlisin ? benimde anne babam ayrı çocuk için birlikte bi ailede büyümek önemli ama huzursuz bi ailede büyümek çok daha kötü olur.boşanmasan bile unutturma görümcenede kocanada söylediklerini.
Dört yıl olacaktı. Bu gördüklerim bana anlattı ki eşim asla değişmez. Çünkü ben ona o kadar izah ettim ki. Ailesine karşı beni ezmememesi gerektiğini. Hem de daha dün akşam. Ben anlamıştır hak vermiştir diye düşünürken, ertesi sabah bu konuşma yaşanıyor

Dört yıl olacaktı. Bu gördüklerim bana anlattı ki eşim asla değişmez. Çünkü ben ona o kadar izah ettim ki. Ailesine karşı beni ezmememesi gerektiğini. Hem de daha dün akşam. Ben anlamıştır hak vermiştir diye düşünürken, ertesi sabah bu konuşma yaşanıyor
bu değişmeyen bi konuysa eğer bu konu için yıpranıyosan tükeniyosan evet boşanma sebebidir.evlilikteki en önemli şeylerden biride eşinin seni kimseye ezdirmemesi. eşin bir şey derse ailesi bin şey söyler.

Evet biliyor. Beni suçlu çıkardı okuduğum için
Tabiiki eşinizin yaptığı yanlış fakat başkalarının yanındamı azarlamıştınız? Eğer öyleyse gururu incinmiştir. Siz ablanızla ya da annenizle eşinize kızdığınızda paylsşmıyormusunux? Gerçrkten çok çok büyük bir sebep değil Allah hakkınızda hayırlısını versin

Tabiiki eşinizin yaptığı yanlış fakat başkalarının yanındamı azarlamıştınız? Eğer öyleyse gururu incinmiştir. Siz ablanızla ya da annenizle eşinize kızdığınızda paylsşmıyormusunux? Gerçrkten çok çok büyük bir sebep değil Allah hakkınızda hayırlısını versin
Fikrinize saygı duyarım. Fakat azımsanacak bir neden değil. Söylenen sözler çok ağır.. Amin inşaallah

Hayır bu arada. Ben böyle bu derece hakaret vari bahsetmiyorum. Onlar da hakaret etmeye kalksa ettirmem

Boşanma sebebi olup olmadığı öncesindeki olaylara da baglı. demişsiniz ki psikolojim bozuldu eşime fevri davranıyorum.hakaret mi ediyorsunuz ya da ailesinden birilerinin yanında azarlıyor musunuz? ne gibi davranışlar bunlar?

Boşanma sebebi olup olmadığı öncesindeki olaylara da baglı. demişsiniz ki psikolojim bozuldu eşime fevri davranıyorum.hakaret mi ediyorsunuz ya da ailesinden birilerinin yanında azarlıyor musunuz? ne gibi davranışlar bunlar?
Eşimle tartışma ya da söylediğim sözlere ailesi pek şahit olmadı. Fakat bu bayanı ve ailesini yakın gördüğüm için yanlarında biraz daha rahat davranıyordum.eşimin hareketlerini eleştirmek gibi ya da azarlama gibi. Ama bana göre böyle bile olsa iyi niyetli insan beni karşısına alıp bak bu hata, biz yabancı değiliz ama eşine karşı saygılı olmalısın vs tarzı bir konuşma yapabilirdi arkamdan bunları çevirmek yerine.

Eşinizin görümceye söyledikleri boşanma sebeplerinde hatrı sayılır bir madde olarak yer alır bana göre .
Ama tabi kişiden kişiye değişir

Muhtemelen benim de cok canım sıkılırdı sizin gibi, zira size yapılana bile canım sıkıldı okuyunca..
Boşanma nedeni olmazdı belki, bilemiyorum.. ama ciddi bir kavga nedenidir benim nazarimda..
Keşke siz de ailesinin önünde terslemeseydiniz eşinizi ama olan olmuş artık.. Aile bireylerinin önünde oldu mu böyle şeyler, başlıyorlar herşeye karışmaya ve üzerine vazife olmayan seylere yorum yapmaya.. Görümcenizin yaptığı 'kraldan cok kralcılık' zaten..
Bir diger taraftan ele alacak olursak; eşim, hayatımı paylaştıgım kişi, beni hiçkimseye karşı böylesine küçük düşürmemeli.. Hiçbir kocaya yakışmaz bu sözler..

Muhtemelen benim de cok canım sıkılırdı sizin gibi, zira size yapılana bile canım sıkıldı okuyunca..
Boşanma nedeni olmazdı belki, bilemiyorum.. ama ciddi bir kavga nedenidir benim nazarimda..
Keşke siz de ailesinin önünde terslemeseydiniz eşinizi ama olan olmuş artık.. Aile bireylerinin önünde oldu mu böyle şeyler, başlıyorlar herşeye karışmaya ve üzerine vazife olmayan seylere yorum yapmaya.. Görümcenizin yaptığı 'kraldan cok kralcılık' zaten..
Bir diger taraftan ele alacak olursak; eşim, hayatımı paylaştıgım kişi, beni hiçkimseye karşı böylesine küçük düşürmemeli.. Hiçbir kocaya yakışmaz bu sözler..
Beni yıkan da bu zaten .. Aynı yastığa baş koyduğum insan. Bundan sonra nasıl olur .

Ya sen herkesin dediğine bakma. Bir yuva kolay kurulmuyor. Boşan diyenlerin yüzde kaçı bu durumda boşanırdı acaba . Gurur yapmadan esinle konus geri adım atmazsa o zaman başka bir opsiyon düşünürsün . Herşeyin başı iletişim
"Boşasam ortada kalır" demiş
Sanki köpek yavrusundan bahsediyor
Sanırım burayı atladınız

Gururun en uç noktası burası hanımefendi

Ben de boşan diyenlerdenim
GURURU VE ONURU OLANLAR İÇİN
BOŞANMA SEBEBİ

Sizi bilemem

Back
X