- 17 Mart 2012
- 6.521
- 2.297
- 448
- Konu Sahibi Deryagullu
-
boyum 67.
kilom 52ydi bi ara.yani sizin gibi 15 fark vardı.
çok zayıf buluyodum kendimi.34 bedendim.
(kas yoktu da işte kemiğim ağır, yoksa şimdi herkes demesin 52 kilo 34 beden olur mu diye)
ben biraz dolgun severim kadında.
yani öyle kemik belli olması falan çok rahatsız eder beni.
şuan 59 kilo 38 bedenim.
gaayet mutluyum
ohh bıngıl bıngıl.
accık meme popo olmalı yani.
yoksa giydiği yakışmıyo insana.
Sabah başka birine de yazdım bende aynı durumdayım. Sinir geldi sürekli çok zayiflamışsın az kilo al demelerinden ki ben aynaya bakınca iyi hissediyorum önemli olan bu. Çocuklu kadinmışım sonuçta herkes te bunu söylüyor ne alakaysa. Sen boşver milleti. Kıskançlık tan hep bunlar :)Ben yoğun uğraşlar sonucu 15 kilo vererek zayıfladım.şu an 50 kiloyum.boyum da 165 civarı.ama etraftaki pwk çok kişi eski halimin iyi olduğunu söylüyor ki kiloluydum ben şu halimden çok memnunum.
Ayrıca bunu söyleyenlet 65 üstü.hatta daha kilolu.sizce doğru mudur?
Haftanın altı günü spora gittim:) günde iki saat..zordu hiç kolay olmadı.ama diyet yapmafım hiç hetşeyi yefimÇok yakışmış çok..
Nasıl zayıfladın ona gel hele:)
Kendini beğeniyorsan etrafı takmaBenim yüzüm çökmedi çünkü düzenli yüz yogası yaptım.cildim de bozulmadı çünkü takviye kullandım.dertleri yüzüm değil, fizik..ya şekilsiz değilim kesinlikle kıvrımlıyım yani dümdüz değik.belim 60 ,kalça 92, göğüüs 88.kötü değilim.bacaklarım kaslı hafiften.onlara bakıyorum bıngıl bıngıllar ve böyle olmam gerektiğini savunuyorlar.fenalık geldi her gün her gün..hakikaten sıkıldım o kadar uğraş didin zayıfla,kas yap.bi takdir etmek yok
Sizin asıl duymak istediğiniz cevap şu cümlenizin arkasına mı saklanmış ne? :))Ayrıca bunu söyleyenlet 65 üstü.hatta daha kilolu.sizce doğru mudur?
Hayır ben gerçekten mi fikirleri bu acaba diye sormak istiyorum yoksa kilolu olma psikolojisi kilolu insanları mı beğeniyorlar? Dertleri ne her gün aynı terane? Bana kocaman popo, basenler hoş gelmiyor mesela zayıfladıktan sonra..kiloluyken gözüme batmazdı.yani samimiler mi haklılılar mı samimiyetsizler mi çözemedimSizin asıl duymak istediğiniz cevap şu cümlenizin arkasına mı saklanmış ne? :))
İlahi. :)Hayır ben gerçekten mi fikirleri bu acaba diye sormak istiyorum yoksa kilolu olma psikolojisi kilolu insanları mı beğeniyorlar? Dertleri ne her gün aynı terane? Bana kocaman popo, basenler hoş gelmiyor mesela zayıfladıktan sonra..kiloluyken gözüme batmazdı.yani samimiler mi haklılılar mı samimiyetsizler mi çözemedim
Her gün cır cır siz dineleseydiniz dert olduğunu anlardınız.merak ettim alayım mı yine diye düşünmedim değilİlahi. :)
Ne önemi var ki onların kimi nasıl beğendiğinin?
Konu açma sebebiniz bu mu?
Kendiniz söylüyorsunuz ben memnunum diye. İnsan mutlu olduğu konuda eli niye dinlesin ki?
İçin yeşil çayınızı bakın keyfinize. :))
Öyle rahat edecekseniz alın, sussunlar. :)Her gün cır cır siz dineleseydiniz dert olduğunu anlardınız.merak ettim alayım mı yine diye düşünmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?