Bende senin gibiyim maalesef...Eve gelen misafir erkekse özellikle daha çok tedirgin oluyorumAma normal bir durum olduğunu düşünmüyorum
Annemlerin evinde de kendi evimde de misafire ait yatak odası,banyosu olduğundan yıllardır ben zaten bu şekilde yaşıyorum.
Benim için normal bir durum yani..
Aynı ben...
Eve misafi geldimi klozeti kullanamam.Çamaşır suyuyla dezenfekte eder kolonya ile oturma yerlerini
silip öyle kullanırım.
Misafirin kullandığı havluyu kullanamam benim havlum ayrı bi yerde durur...
Banyoda katiyen yıkanamam iyicene yıkayıp paklarım ondan sonra alırım duşumu.
Aynı sabundan huylanırım üstüne kıl mıl yapışıyor görmek dahi istemem hiç tahammül edemem.
Ortadaki salatadan mezeden zeytinyağlıdan mümkün olduğunca yemem.Millet ekmeğiyle banıyor parmak
felan değiyor tiksinirim.
Misafir gidince evi makina tutar halıları çırparım.
Havluları kirli sepete atarım..
Çamaşır suyu zaten olmazsa olmaz.
Tuvalet banyoyu hemen yıkarım gece geç vakit bile olsa üşenmem.
Tuvalet banyonun fayanslarını kapı kollarını silerim..
Hastalık diil bence bu olay temizlik imandan gelir diyelm
ortadaki tek tabaktan yemek konusu abartı değilki.şahsen bende yemem..Mrb ben uzun zamandır bir takım huylarım yüzünden çok eleştiri alıyorum. Özellikle eşim tarafından.
Örneğin eve yatıya misafir geldimi aynı klozeti, aynı banyo sabununu havluyu falan kullanamam. Duşakabini çamaşır suyu ile yikamadan kullanamam. Ortadaki tek tabaktan yemek vs yiyemem.
Eşyalarımı bıraktığım gibi bulmak isterim. Bu konu özellikle son 4 aydır kvler bende olduğu için çok abardı.
Biliyorum çok normal değil biraz aşırı titizlik bendeki, belki Gereksiz yere hatta. Ama merak ediyorum sizce bendeki hastalık boyutunda mı yoksa aranızda benim gibi olanlar da var mı?
Mrb ben uzun zamandır bir takım huylarım yüzünden çok eleştiri alıyorum. Özellikle eşim tarafından.
Örneğin eve yatıya misafir geldimi aynı klozeti, aynı banyo sabununu havluyu falan kullanamam. Duşakabini çamaşır suyu ile yikamadan kullanamam. Ortadaki tek tabaktan yemek vs yiyemem.
Eşyalarımı bıraktığım gibi bulmak isterim. Bu konu özellikle son 4 aydır kvler bende olduğu için çok abardı.
Biliyorum çok normal değil biraz aşırı titizlik bendeki, belki Gereksiz yere hatta. Ama merak ediyorum sizce bendeki hastalık boyutunda mı yoksa aranızda benim gibi olanlar da var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?