Bu bir hastalık mı?

Sizce bu hastalık boyutunda mı?

• Çok abartmışsın hastalık bu bence

OY: 10 13,2%
  • e biraz abartmışsın ama hastalık değil olabilir böyle şeyler

OY: 21 27,6%
  • Yok cnm normal sonuçta kvler de olsa yabancı kişilerle aynı şeyleri paylaşmak istemeyebilirsin

OY: 39 51,3%
  • Oooo o neki bende daha beteri var :)

OY: 6 7,9%

• Ankete Katılan
    76
  • Anket Kapalı .

Omnom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
397
3
68
Mrb ben uzun zamandır bir takım huylarım yüzünden çok eleştiri alıyorum. Özellikle eşim tarafından.

Örneğin eve yatıya misafir geldimi aynı klozeti, aynı banyo sabununu havluyu falan kullanamam. Duşakabini çamaşır suyu ile yikamadan kullanamam. Ortadaki tek tabaktan yemek vs yiyemem.
Eşyalarımı bıraktığım gibi bulmak isterim. Bu konu özellikle son 4 aydır kvler bende olduğu için çok abardı.

Biliyorum çok normal değil biraz aşırı titizlik bendeki, belki Gereksiz yere hatta. Ama merak ediyorum sizce bendeki hastalık boyutunda mı yoksa aranızda benim gibi olanlar da var mı?

Bende senin gibiyim maalesef...Eve gelen misafir erkekse özellikle daha çok tedirgin oluyorum Ama normal bir durum olduğunu düşünmüyorum

Bende senin gibiyim maalesef...Eve gelen misafir erkekse özellikle daha çok tedirgin oluyorum Ama normal bir durum olduğunu düşünmüyorum

Evet evet bende erkek misafirde daha tedirgin oluyorum :) belki normal değiliz ama bak yanlız da değilmişiz

Çok samimi olduğum insanlara karşı böyle değilim ama mesafem olduğu insanlar geldiğinde bende böyleyim
Küçüklükten beri böyleymişim
6 yaşındayken annemle misafirliğe gitmişiz bahçede oturuyormuşuz
O zamanda yaz ayıymış bayan bahçeye sürahi ve bardak getirmiş
Herkes içmiş ben ve abim içmemişiz
Yeni bardak getirtip öyle içmişiz
Daha o yaşlardayken varmış yani
Hala daha öyleyim
Bir yere gittiğimde su içeceksem kendim alırım bardağı sudan geçirir öyle içerim veya başka bir mutfak eşyasını
Bu durum bazen sorun yaratabiliyor bana
Tuhaf karşılıyorlar burun kıvırıyorlar
Ama bir hastalık olduğunu düşünmüyorum

Hastalık olduğunu düşünmüyorum,aynı şey bende de var.Eşim ve annem hariç kimsenin sabunuyla yıkanamam,aynı havluyu da kullanmam.Yine aynı şekilde aynı tabakdan yemek yiyemem herkesin servisi ayrı olucak,servis kasıkları dısında kendı kasığıyla yemek alınması bıle beni iğrendiriyor.Çamaşır suyu çok kullanıyorum bu çok yanlış ama baska türlü temizlenmiyormuş gibi geliyor.Son zamanlarda daha az kullanmaya basladım.Bunun cok daha ilerlemiş boyutu hastalık oluyor.

Annemlerin evinde de kendi evimde de misafire ait yatak odası,banyosu olduğundan yıllardır ben zaten bu şekilde yaşıyorum.
Benim için normal bir durum yani..

Annemlerin evinde de kendi evimde de misafire ait yatak odası,banyosu olduğundan yıllardır ben zaten bu şekilde yaşıyorum.
Benim için normal bir durum yani..

Ayy bende çok isterdim öyle ayrı olsun ama yok. Ortak oluncada çok zor oluyor. Ikide bi temizle vs. Misafirlikleride kısa sürmüyor ki anacım. Beziyorum bi yerden sonra iyi olsak bile fazla kaldılar mı sıkılıyorum

Aynı ben...
Eve misafi geldimi klozeti kullanamam.Çamaşır suyuyla dezenfekte eder kolonya ile oturma yerlerini
silip öyle kullanırım.
Misafirin kullandığı havluyu kullanamam benim havlum ayrı bi yerde durur...
Banyoda katiyen yıkanamam iyicene yıkayıp paklarım ondan sonra alırım duşumu.
Aynı sabundan huylanırım üstüne kıl mıl yapışıyor görmek dahi istemem hiç tahammül edemem.
Ortadaki salatadan mezeden zeytinyağlıdan mümkün olduğunca yemem.Millet ekmeğiyle banıyor parmak
felan değiyor tiksinirim.
Misafir gidince evi makina tutar halıları çırparım.
Havluları kirli sepete atarım..
Çamaşır suyu zaten olmazsa olmaz.
Tuvalet banyoyu hemen yıkarım gece geç vakit bile olsa üşenmem.
Tuvalet banyonun fayanslarını kapı kollarını silerim..
Hastalık diil bence bu olay temizlik imandan gelir diyelm

Sorma bacım yaaa bende hiç üşenmem de bende bi de bebek var biliyon mu, yapamadıkça dert oluyor içime

bizim eve misafir geldimi misafirlerin havlusu vs herşeyi ayrıdır misafir yatagı yastıgı bunlar hep ayrıdır misafirler gidince temizlenir yıkanır bizim evde herkesin bardagı ayrıdır aynı bardaktan su içemem ortadaki yemek konusuna gelince bizde sadece ortada salata vs gibi şeyler olur onda da sadece kendi annem,babam kardeşim ve ben yeriz onun dışında bir misafir geldimi herkesin salata tabagı ayrı olur onların dışında aynı tabaktan bizde yemeyiz

türümün son örneği sanıyordum kendimi ama yalnız değilmişim :)

bende sizlerl aynı durumdayım.misafir gelmesi de gitmsi de bu yüzden bir işkenceye dönüşüyor benim için..normalde de titiz bir insanım ama o zamanlar daha da abartıyorum

olayın en kötüsüde iki çocukla buna yetişmek beni çook yoruyor,bir çaresi falan var mı acaba?

Ben öz ve öz annemin silindiği habluyla bile silinemem giydiği terlği giyemem.. Çok takıntılı bir durum bunlar. Bence normal Klorak domestos cif kokusunuda temizliğinide bende severim

yani sonuç olarak

Yoooooooo bence normalsın

konuyu görünce çok mutlu oldum, ben de böyleyim

evde duş almadan önce, sonra domestos dökeriim. terliklerimi kimse giyemez

domestos olmazsa ne yapardım bilmiyorum. ay lav yu domestos

ortadaki tek tabaktan yemek konusu abartı değilki.şahsen bende yemem..

bence gayet normal durumdasın canım

benim kendi el havlum ayrıdır , sıvı sabun kullanırım.

aynı klozete gelince de iş yerinde özellikle bana işkence oluyor . girmeden domestosla fırçalıyorum ,çıkarken de

evde ise alaturka kullanıyorum yine aynı şekilde.

evlenince neyse ki ebeveyn banyosu ayrı biri benim hissemde olacak

banyo ve lavabolardaki havluları görünce bende şu düşünce oluyor " ıyyy millet kimbilir nasıl elleriyle sildi, naptı ..sonuçta herkes aynı titizlikte ,özende değil"

Son düzenleme:
ben eşim, annem ve kzım dışında aynı havluyu kullanamam, tuvalet, banyo işkence olur, terliklerimi biri giyerse makineye atarım, yalan dünyadaki kadın gibi elimde çamaşır suyuyla gezerim

hele karşımdaki erkekse ya da hijyenini pek beğenmediğim bi kadınsa kaşıntı olurum

Klozet konusunda birşey diyemeyeceğim ama sabun ve havlu konusunda banyoda sıvı sabun, kağıt havlu kullanırsanız daha rahat edersiniz. Zaten aynı havluyu kullanmak doğru değil. Kağıt havlu çok daha hijyenik.

Ortadaki tabaktan da herkesin yeme devri çok eskilerde kaldı. Bunun yapılması yanlış zaten.

Eşyalarınızı bıraktığınız gibi bulmak istemeniz de son derece normal.

Belki duşakabini, çamaşır suyuyla temizlemeden kullanmamak biraz abartılı olabilir.

Son düzenleme:
ben bekarken annemle salatayı falan aynı tabaktan yerdim, şimdi yiyemiyorum kocamın çatalını da kullanırım ( ki asla kullanmam derdim ) bardağını da.. ama başkasının kullandığı bardağı asla! hele öyle ortaya su getirir dağıtırlar falan ya içmem, ya da ayrı bardak alırım... temizlik konusunda bende aynıyım midem çok hassastır kötü kokuya falan asla gelemem.. çamaşır suyu kardeşliği

ortadan yendigi zaman resmen igreniyorum kendi tabagimda ne varsa anck onu yiyebiliyorum. benim ailem bu konuya dikkat eder sofrada ortadaki her seyin kendi servis kasigi olur ben de oyle alisigim. bu aliskanligi olmayan insanlarin sofrasina oturmak zorunda kaldigimda ortadakilere tecavuz edilmeden yiyecegim kadarini ayri bir tabaga koyuyorum. ayip oluyordur biraz ama napiim ac kalmaktan iyidir mumkunati yok ortadan yiyemem iyyy..

yemek suyu bulasmis yogurt dusunun mesela ya da yogurda bulanmis pilav oggk

havlu mavlu tamamda ortadaki tabaktan yememek fln abartılı...
sevdiğin insanlar içinde geçerliyse bu durum biraz tuhaf..
yok sadece hoşlanmadığın insanlaraysa daha normal bi durum olamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…