Bu bir hastalık mı?

Sizce bu hastalık boyutunda mı?

• Çok abartmışsın hastalık bu bence

OY: 10 13,2%
  • e biraz abartmışsın ama hastalık değil olabilir böyle şeyler

OY: 21 27,6%
  • Yok cnm normal sonuçta kvler de olsa yabancı kişilerle aynı şeyleri paylaşmak istemeyebilirsin

OY: 39 51,3%
  • Oooo o neki bende daha beteri var :)

OY: 6 7,9%

• Ankete Katılan
    76
  • Anket Kapalı .
ortadaki tabaktan yemek kastım benim salata turşu vb şeylerdir ailemle yemek yerken salata ortada olur ve onlarla beraber yerim bunda birşey görmüyorum ben

Banyo konusunda ben de bu şekildeyim...Bence herkes bu şekilde olmalı...
Ama ortadan falan yerim...Benim için bir sakıncası yok..

Bence abartmıyorsunuz gayet normal..Ben de klozeti siler temizler öyle kullanırım wc ihtiyacım olduğunda..Misafir gelecekse temiz nevresim,battaniye vs çıkarırım ve misafirler gidince yıkar öyle kaldırırım..Ortadan yemem,salata vs herkesin kendine ait tabaklardadır..Zaten hiç hoş olmuyor öyle,kimi daha az yer,kimi daha çok..Kimi salataya ekmeğini sürer,kimi bundan hiç hoşlanmaz..Bu yüzden ayrı tabaklarda yenmesi daha doğru...Aynı bardaktan içmemek,aynı çatal -kaşık kullanmamak ta normal...Bir çok hastalığın geçmesi engelleniyor böylece belkide...Bunda aşırı bir hastalık durumunda titizlik görmedim..Olması gereken bu zaten............

kusura bakmayin ama siz bayaaaaaa bayaaaaa abartmissiniz titiz gordumde boylesini gormedim yani hastalik bu bence:27:sizin eve misafir gelenler bu yaptiklarinizi duysa kesin dahada gelmezler evinize hijyen iyi ama bu kadari abartidan baska bisey degil:19:sonucta sizin evinize gelen o kadar piiiis ve igrenc insanlar degillerdir ben sahsen misafir gittigim evde arkamdan bu kadar genis kapsamli temizlik yapildigini duysam kotu hissederdim ama tabii sonucta turlu turlu insan var dememisler bosuna:20:

Ortadaki yemekten tiksinmem salatadan ( eğer tiksindigim biri yoksa masada) ama servisini dikkatli yaparım
Herkese salata kâsesi koyarım
Ve btn zeytinyaglilara da servis kasığı kullanırım.

Havlu kesinlikle ayrı olmalı ve banyoda havlu kağıt da bulundururum. Misafir, diğer havlulara elini yüzünü sürme riski var.
Wc( kağıt kaplardan bulunduruyorum)
Kuvet aynı ( lifimi falan ortadan kaldırırım, duş jelimi de, misafirler için minik boylardan aldık onlara yeni lif ve o duş jellerinden veririm.

Nevresim, çarşaf vb. Değiştiririm.

Mrb ben uzun zamandır bir takım huylarım yüzünden çok eleştiri alıyorum. Özellikle eşim tarafından.

Örneğin eve yatıya misafir geldimi aynı klozeti, aynı banyo sabununu havluyu falan kullanamam. Duşakabini çamaşır suyu ile yikamadan kullanamam. Ortadaki tek tabaktan yemek vs yiyemem.
Eşyalarımı bıraktığım gibi bulmak isterim. Bu konu özellikle son 4 aydır kvler bende olduğu için çok abardı.

Biliyorum çok normal değil biraz aşırı titizlik bendeki, belki Gereksiz yere hatta. Ama merak ediyorum sizce bendeki hastalık boyutunda mı yoksa aranızda benim gibi olanlar da var mı?

Ortak tabaktan ben de yiyemem. Başkalarının kullandığı havluyu ben de kullanamam (Yalnız sevdiğim adam söz konusuyla bu saydığım kurallar yerle yeksan olur, umrumda olmaz). Diğerleri anormal, obsesyon hatta.

Son düzenleme:
Mrb ben uzun zamandır bir takım huylarım yüzünden çok eleştiri alıyorum. Özellikle eşim tarafından.

Örneğin eve yatıya misafir geldimi aynı klozeti, aynı banyo sabununu havluyu falan kullanamam. Duşakabini çamaşır suyu ile yikamadan kullanamam. Ortadaki tek tabaktan yemek vs yiyemem.
Eşyalarımı bıraktığım gibi bulmak isterim. Bu konu özellikle son 4 aydır kvler bende olduğu için çok abardı.

Biliyorum çok normal değil biraz aşırı titizlik bendeki, belki Gereksiz yere hatta. Ama merak ediyorum sizce bendeki hastalık boyutunda mı yoksa aranızda benim gibi olanlar da var mı?

İnan ben de böylemin ortadaki tabaktan yemek yerim belki ama temizlik konusunda ben de senin gibiyim hele wc den mıkrop kaptıktan sonra ıce boyut deyıstı enfeksıyon akıntı gbı bır şe oldu sen sen ol baskasının kullandığını kullanma cocuğa da öyle öğret

gayet normalsin anormal değilsin.
olması gereken de budur zaten.
ben de senin gibiyim.

Yemek konusunda;

olay sadece kayınvalide vb.'ler için geçerliyse normal.
Ama misal eş ile aynı tabaktan yenir yani, bunda bir sorun olmamalı.

Duş konusu da normal.
Ama wc konusunu ben abartı buldum.
Erkek olsa tamam da kayınvalide çok mu pis?
:26:

Eşiniz kızmakta haklı.
Sonuçta annesi/ailesi söz konusu.
Ben olsam çok bozulur ve arıza çıkarırdım.
En azından temizlik işini çaktırmadan yapın.
Çok da kaptırmayın kendinizi.
Bu tarz durumlar ilerleyip ciddi birer takıntı olabiliyor.

Ben öz ve öz annemin silindiği habluyla bile silinemem giydiği terlği giyemem.. Çok takıntılı bir durum bunlar. Bence normal Klorak domestos cif kokusunuda temizliğinide bende severim :34:

yani sonuç olarak

Yoooooooo bence normalsın :27:

Ayyy demeyin, okuyunca içim cız etti. Anne o yahu :38:

sadece ilk mesajını okudum başka şeyler varsa bilemicem ama bence bu yazdıkların hastalık falan değil gayet normal, o evin hanımı sensin ve bazı kurallar sana ait, hiç bi kadın evinin düzeni bozulsun istemez gayet normal

Burda bazı yorumlarda; ay abartmışsınız, aman hastalıklı, vs. gibi şeyler yazılmış da.

Kendiniz gibi olmayanı, yani sizden farklı olanı küçümsemek niye? Herkesin kendi temizlik/pislik anlayışı sizinkiyle aynı olmak zorunda mı?

Aynı üslupla cevap verecek olursam bayaaaaaaaaaaaa bayaaaaaaaaa pissiniz demem gerekiyor. Hoş oldu mu böyle?

Back
X