Bence sen uydurma, haklı çıkmak gibi bi derdim yok en hassas olduğum konudur kanser bir insana söylenler, bir horozdan bu kadar dert yanıyorsanız bay halinize kolay gelsin sizeMoral olsun diye ugrasmiyor bunu da nasil uydurdun bilmiyorum. Arada gelini yemlerini suyunu veriyor kendisi evin diger tarafinda yani tavuk horoz sesi olmayan tarafta takiliyor. E tabi biz tasinalim, diger binalardaki insanlar da tasinsin yaklasik 20 daire... Ne kadar inanilmaz bir cozum. Hakkaten nasil akil edemedim.Sirf hakli cikmak icin zorlamayin bence.
Saka gibi ya, kadin butun gece uyku uyuyamiyoruz bebegimle diyor millet terapi olsun diye besliyordur demeye kadar gelmis bir de kadin vicdansiz olmuskoy hayati seven koyune donebilir, sehirde yasayacaksa insanlara saygili olacak.. e iyi o zaman herkes birbirini rahatsiz etsin kimsenin de giki cikmasin kimbilir ne derdi var milletin diye..
Konu sahibi beyaz masa mi, belediye mi artik nereyi ariyorsan ara caresine baksinlar, boyle uykusuz ve gergin devam etmez zaten..
Bence sen uydurma, haklı çıkmak gibi bi derdim yok en hassas olduğum konudur kanser bir insana söylenler, bir horozdan bu kadar dert yanıyorsanız bay halinize kolay gelsin size
Millet terapi olacak diye beni rahatsiz edip sinir hastasi edebilir tabii ki ben de bunun neyini sorun ettiysem. Ilahi ben
Yok yani kaldirimda ben yol vermesem uzerimden gececek duyarsizlikta ki yurdum insaninin su forumda kastigi duyari gorunce gozyaslarima engel olamiyorum
Eger once konusup horozun caresine bakmaz ve ben sonradan sikayet edersem benim ettigimi anlar. Hatta baskasi sikayet etse de benden bilir diye dusunuyorum. Annemin eski arkadasi oldugu icin aralari bozulsun istemiyorum.
Sanirim sikayet edecegim. Hadi bugunlerde hava serin de iyice isininca ne yapacagim bilmiyorum. Sicak havada koku da olur illa ki.
Evet ya bir de uste cikmalari yok mu deliriyorum. Bir de yasli olunca otomatik olarak zaten hakli.
Ya denk gelirse sesi kaydedip buraya yukleyeyim. Dakikalarca kesik kesik inisli cikisli bi tuhaf otuyor ki inanamazsiniz. Cekilecek gibi degil yani.
Hatta ben de "ayy kim horozdan rahatsiz olur ki" falan diyeyimKesin kararimi verdim sikayet edecegim zaten. Simdi caktirmadan kapi numarasini bulmam lazim
Neden horoz sesine maruz kalsin ki. Bu dogal bir sey degil ki. Koylerde bile herkesin bahcesi buyuk olur bir kosesi kumes olur. Oyle baskasinin penceresinin dibinde degil ki kimsenin kumesi. Benim de kucukken tum yaz tatillerim koyde gecti. Daha bu kadar yakin kumes olup da rahatsiz oldugumu gormedim. Ahirlar bile koyun disindaydi.
Yok yani kaldirimda ben yol vermesem uzerimden gececek duyarsizlikta ki yurdum insaninin su forumda kastigi duyari gorunce gozyaslarima engel olamiyorum
bence onun suyuna pilav zamani gelmis
aslinda sorunumun ne oldugunu anlamamaniz normal.beyninin tüm hücreleri araba sesinden hoşafa dönmüş biri olarak
Ben böyle bi komşumu şikayet ettim evlendiğimiz ilk sene , komşu kendi bahçesini kapatmış , bizim bahçeye de horozlarını salmış.
Söyledim , abla bu böyle olmaz diye hiç oralı olmadı .
Eşimle birlikte şikayet ettik.
Sonuç gelip tavuk, horoz ne varsa belediye topladı gitti.
Bize düşman oldular o ayrı kusura bakmasın İstanbul'un göbeğinde olacak iş değil .
Sizde şikayetçi olun konuşunca benim gibi kötü olabilirsiniz
Kart horoz ya pismez de o simdi :)
aslinda sorunumun ne oldugunu anlamamaniz normal.
Ben de konusmamaya karar verdim. Ne yapayim dayanamiyoruz artik. Dun gece 5 defa oglum uyandirdi bir o kadar da horoz sesine uyandik. Suan bilgisayar basinda calisiyorum ve uykusuzluktan muthis stresliyim. Mecbur muyum bunlari yasamaya.
Ben de konusmamaya karar verdim. Ne yapayim dayanamiyoruz artik. Dun gece 5 defa oglum uyandirdi bir o kadar da horoz sesine uyandik. Suan bilgisayar basinda calisiyorum ve uykusuzluktan muthis stresliyim. Mecbur muyum bunlari yasamaya.
Çok haklısınız ama konu sahibi hiç eleştiriye gelemiyor ona sen haklısın denmeli yoksa başka lafa gelemiyor..Allah aşkına ne yaşadınız?? Ne çektiniz??
Bide samimiyiz diyorsunuz, çok yazık hasta insanın arkasından iş çeviriyorsunuz. Bari bi uyarın belki bi hal çaresine bakarlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?