BU BİR HOROZ SORUNUDUR

Bence sen uydurma, haklı çıkmak gibi bi derdim yok en hassas olduğum konudur kanser bir insana söylenler, bir horozdan bu kadar dert yanıyorsanız bay halinize kolay gelsin size

Millet terapi olacak diye beni rahatsiz edip sinir hastasi edebilir tabii ki ben de bunun neyini sorun ettiysem. Ilahi ben

Bence sen uydurma, haklı çıkmak gibi bi derdim yok en hassas olduğum konudur kanser bir insana söylenler, bir horozdan bu kadar dert yanıyorsanız bay halinize kolay gelsin size

Kanser olan komsuma kotu olarak ne demisim tam olarak? Konuyu acma sebebim zaten onu incitmeden cozum bulmak. Yoksa coktan sikayet etmistim yani. Az mantik.

Millet terapi olacak diye beni rahatsiz edip sinir hastasi edebilir tabii ki ben de bunun neyini sorun ettiysem. Ilahi ben

Yok yani kaldirimda ben yol vermesem uzerimden gececek duyarsizlikta ki yurdum insaninin su forumda kastigi duyari gorunce gozyaslarima engel olamiyorum

Ben tamirat seslerinden, davul sesinden, tren sesinden, cocuk bagirislarindan daha cok rahatsiz olurum. Horoz sesi beni etkilemez ama etkilenen insanlari da suclayamam. Horoza sen otme diyemezsin.Horoz da sanki o ses Turkiye 'ye katiliyor.

Komsunuzla konusulup orta bir yol bulunmali. Sikayet durumu onu daha cok uzecektir.

Ben gerçekten ciddi ciddi bunu engellemek için bir yol aramanıza üzüldüm.

Köpek havlamasını da sevmiyoruz, insanlar bakmasınlar mı? Kedilerin miyavlamasını da sevmiyoruz, yakınımızda yaşamasınlar mı? Tamam kümes ayrı bir konu ama şikayet edecek raddeye gelmek bence üst bir nokta.

Hadi pislik yapıyor, kokuyor vs deseniz mantıklı bulurum. Ama ses için o yüzden başka bir örnek verdim. Emin olun sokaktan gelen dan dun araba seslerindense horoz sesi daha iyidir. Bunu metropolün göbeğinde yaşamış, beyninin tüm hücreleri araba sesinden hoşafa dönmüş biri olarak söylüyorum.

Yok yani kaldirimda ben yol vermesem uzerimden gececek duyarsizlikta ki yurdum insaninin su forumda kastigi duyari gorunce gozyaslarima engel olamiyorum

Ben de bir ben yol veriyorum zannediyordum. Neyse ki tek değilmişim. Yaşlısına, gencine, çocuğuna, anasına danasına herkese ben yol veriyorum. Bazen kaldırımdan inmek zorunda bile kalıyorum.

Ben böyle bi komşumu şikayet ettim evlendiğimiz ilk sene , komşu kendi bahçesini kapatmış , bizim bahçeye de horozlarını salmış.

Söyledim , abla bu böyle olmaz diye hiç oralı olmadı .
Eşimle birlikte şikayet ettik.
Sonuç gelip tavuk, horoz ne varsa belediye topladı gitti.

Bize düşman oldular o ayrı kusura bakmasın İstanbul'un göbeğinde olacak iş değil .

Sizde şikayetçi olun konuşunca benim gibi kötü olabilirsiniz

bence onun suyuna pilav zamani gelmis

Kart horoz ya pismez de o simdi :)

beyninin tüm hücreleri araba sesinden hoşafa dönmüş biri olarak
aslinda sorunumun ne oldugunu anlamamaniz normal.

Ben de konusmamaya karar verdim. Ne yapayim dayanamiyoruz artik. Dun gece 5 defa oglum uyandirdi bir o kadar da horoz sesine uyandik. Suan bilgisayar basinda calisiyorum ve uykusuzluktan muthis stresliyim. Mecbur muyum bunlari yasamaya.

Köydeki insanlar artık sesleri normalleştirdiği için duymuyorlar bile.
Siz taktığınız için çok duyuyor olabilirsiniz.
Önce tatlı tatlı konuşun çok ötüyor, bebeğim uyuyamıyor ne yapayım diye.

İnşaat sesi, otoyol sesi, tamir sesi, davulcu sesi, sokak satıcısı sesı vs vs ve şimdi de horoz sesi. Şehirde çiftlik hayvanı beslemeye çalışmak çok absürd bir şey ya, ve horoz öter yani.çoçugunuz da varmış yazık ona, Gidin konuşun böyle olmaz diye. Bu arada sanırım daireniz arkaya bakıyor bu yüzden sokaktan geçen ısrarcı davulcudan kaçmışsınız ama horoza yakalanmışsınız:))) ablamda davulcudan şikayet ediyordu geçen, evleri caddeye bakıyor. İki de kalkmış yeğenim davul sesi yüzünden, beste anca yatırabilmişler ve eşi 6 da iş bası yapıyor :S

Ablamlarla komsu olabilirsiniz =))) simdi horozun adini soyleyecegim desifre olacak hayvancagiz =D

Allah ona şifa, size sabir versin. Çözümü yok gibi duruyor

Gayet iyi anlayıp iyi niyetle fikrimi beyan ettiğimi düşünüyorum ancak cevabınız oldukça irrite edici.

Konunuzla başbaşa bırakıyorum sizi. Zira daha fazla yardımcı olmaya çalışmak yersiz.

Allah aşkına ne yaşadınız?? Ne çektiniz??
Bide samimiyiz diyorsunuz, çok yazık hasta insanın arkasından iş çeviriyorsunuz. Bari bi uyarın belki bi hal çaresine bakarlardı
Ben de konusmamaya karar verdim. Ne yapayim dayanamiyoruz artik. Dun gece 5 defa oglum uyandirdi bir o kadar da horoz sesine uyandik. Suan bilgisayar basinda calisiyorum ve uykusuzluktan muthis stresliyim. Mecbur muyum bunlari yasamaya.

Allah aşkına ne yaşadınız?? Ne çektiniz??
Bide samimiyiz diyorsunuz, çok yazık hasta insanın arkasından iş çeviriyorsunuz. Bari bi uyarın belki bi hal çaresine bakarlardı
Çok haklısınız ama konu sahibi hiç eleştiriye gelemiyor ona sen haklısın denmeli yoksa başka lafa gelemiyor..

Off ayni dert bende de var. Davulcu ve ezan sesinden rahatsiz olan,korkudan saatlerce aglayan bir oglum var ama yapacak bir sey yok maalesef. Sizin yerinizde olsam komsuyla konusurum. Samimiymissiniz sizi anlar diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…