bu bir iç dökme yazısıdır..

civilenginar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
332
652
103
merhaba hanımlar.
önceki konularımdan hatırlayanlar olur belki, yılda sadece bir kez gördüğüm 1.5 yıldır süren mesafe ilişkim vardı.
buraya konu açtığımda birçok hemcinsimden fikir aldım, bunun normal olmadığını böyle bir ilişki istemediğimi söyledim. nitekim kendini düzeltmek istedi ve şans verdim, buraya kadar biraz olsun güzeldi her şey. daha ilgiliydi, pandemi sonrası için planlarımız vardı.
2 hafta önce bir konu esnasında evlenmek istediğinden bahsetti, yaşı 27 olduğu için en fazla 3 sene bekleyeceğini söyledi. ben 20 yaşında, üniversite okuyorum. mezun olur olmaz evlenmek istemediğimi, henüz oturmayan bir ilişki olduğunu, birbirimizi o kadar da tanımadığımızı söyledim. bunun üzerine bekleyemeyeceğini söyledi ve ayrıldık. git gelli bir ayrılık süreci oldu açıkçası. ben de dönmek istedim ve hatayı burada yaptım.
o kadar sert çıktı ki. çok ağır konuştu. beni de deliye döndürdü ve ağır konuştum. gerçekten en hassas noktalarına vurdum. bu konuda bir miktar pişmanım.
zaman vermemi istedi, düşünmek istediğini söyledi ve ben sustum, zaman verdim. bugün numaramı silmiş, yeniden hararetli bir tartışma yaşadık. hazmedemediğini, sözleri unutmadığını söyledi. ben ilk defa ona gerçekleri söylemiştim, ilişkimizin normal olmadığını söylemiştim. bunun sonucunda asla geri adım atmayacağını onlarca kez söyledi, karşısında bir hayvan varmış gibi. sanırım çok kırıldım, çok üzüldüm. gitmesine değil de sevgimin hâlâ devam ediyor olması beni çok kötü yapıyor. geçecek mi sahi? yoksa sürekli akıl karıştırıp duracak mıyız böyle?
iç dökmek gibi oldu aslında, sadece çok doldum konuşacak kimse bulamadım.

Keske 20 yasında olsam

Uzakta sarılıp dokumadıgım, ya evleniriz ya da ayrılırız kafasında olan ustelık sorunlu su cocugu bes dk cekmezdım.

Uni okutan ailem okulum bıtsın gurur duysun diye hayal kurar arkadaslarımla takılır en cok kendimi severdim.

İse baslayınca okulum bittikten sonra sosyal cevreme adapte olur ıs arkadaslarımla sosyallesır, ilk maasımla anneme babama hediye alırdım.

En cok kendımı sever, benı mutsuz huzursuz edenden uzak dururdum.

yaşı 27 olduğu için en fazla 3 sene bekleyeceğini söyledi.
bunun üzerine bekleyemeyeceğini söyledi

Kilit nokta burada bence.
Ne bu yahu? Sevgililik böyle bir şey değil ki.
-Maksimum 3 sene beklerim.
-Ama okulum bitecek, yapmam gerekenler var.
-Ok kib. Bye.
Böyle bir mantıkla rahatça ayrılabiliyorsa hiiiç darlamayın kendinizi bence. Bir kez görüşüp evlenme konularına kadar gelebilmek de ayrı bir olay tabi...

Bir kere üzülürsünüz olur biter,böyle bir kısır döngü ile yılları boşa geçirip sırf alışkanlıktan devam etmek ve sonra üzülmek daha mı iyi olacak? 1.5 senede,1 kez görüşmüşsünüz,birbirinizi tanıma namına en ufak bir emare göremiyorum.Karşınızdaki de evcilik mi oynuyor da evlenmek istiyor.Önemli olan evlenmek mi bir ömür o evliliği sevgi saygı ile sürdürmek mi? Kısacası önünüze bakın,gençliğinizi yaşayın,karşınıza kimler kimler çıkar da bir daha böyle sevebilecek miyim dersiniz

merhaba hanımlar.
önceki konularımdan hatırlayanlar olur belki, yılda sadece bir kez gördüğüm 1.5 yıldır süren mesafe ilişkim vardı.
buraya konu açtığımda birçok hemcinsimden fikir aldım, bunun normal olmadığını böyle bir ilişki istemediğimi söyledim. nitekim kendini düzeltmek istedi ve şans verdim, buraya kadar biraz olsun güzeldi her şey. daha ilgiliydi, pandemi sonrası için planlarımız vardı.
2 hafta önce bir konu esnasında evlenmek istediğinden bahsetti, yaşı 27 olduğu için en fazla 3 sene bekleyeceğini söyledi. ben 20 yaşında, üniversite okuyorum. mezun olur olmaz evlenmek istemediğimi, henüz oturmayan bir ilişki olduğunu, birbirimizi o kadar da tanımadığımızı söyledim. bunun üzerine bekleyemeyeceğini söyledi ve ayrıldık. git gelli bir ayrılık süreci oldu açıkçası. ben de dönmek istedim ve hatayı burada yaptım.
o kadar sert çıktı ki. çok ağır konuştu. beni de deliye döndürdü ve ağır konuştum. gerçekten en hassas noktalarına vurdum. bu konuda bir miktar pişmanım.
zaman vermemi istedi, düşünmek istediğini söyledi ve ben sustum, zaman verdim. bugün numaramı silmiş, yeniden hararetli bir tartışma yaşadık. hazmedemediğini, sözleri unutmadığını söyledi. ben ilk defa ona gerçekleri söylemiştim, ilişkimizin normal olmadığını söylemiştim. bunun sonucunda asla geri adım atmayacağını onlarca kez söyledi, karşısında bir hayvan varmış gibi. sanırım çok kırıldım, çok üzüldüm. gitmesine değil de sevgimin hâlâ devam ediyor olması beni çok kötü yapıyor. geçecek mi sahi? yoksa sürekli akıl karıştırıp duracak mıyız böyle?

Üç sene sonra son kullanma tarihi mi geçiyormuş adamın?

Bence ne için üzüldüğünü bile bilmiyorsun. Sevgi eksikliğin var. Madem evlenecek konumda ve yaşta değilsin neden evlilik yolunda giden ilişki ısrarı? Yaşının tadını çıkaracak doğru düzgün real sevgili edin, evlenmek amaçlı olmasın ilişkilerin, seç tart biç tanı daha önünde uzun yıllar varken evlenmenin e sini bile etmeden ilişkiye başla

merhaba hanımlar.
Sizinki sevgi degil biraz aliskanlik olmuş. Insanin alışkanlıklarından kurtulmasi kendi elindedir. Zaten yüzyüze pek bir iletisiminiz olmamiz. Eger surekli beyninizde bu olayo düşünür, onu yapmasaydim bunu yapmasaydimlarla yasarsaniz aradan 10 sene gecse de unutamazsiniz. Bu yuzden iyilesmek istiyorsaniz bas harfini dahi hatirlamayacaksiniz. Nefret etmek ya da sevmek icin bahaneler bulmayacaksiniz. Bunu yapacak sey beyniniz. Ve sizin dusunmemenize bakiyor olay. Kendinizi haketmeyecek insanlar icin yipratmayin. Önünüzde uzun seneler var birine takilipta zamani birakmayin. Cok hızlı geçiyor. Kendi yolunuzu çizin.

Senin yerinde ben olsaydım okulu bitirir iyi bir işe girer ilk maaşımla anneme babama hediye alırdım
Arkadaşlarımla gezer tozardım
İyi bir kariyer yapardım
Aşk kaçmıyor yeniden olurdum aşık
Ben senin yerinde olsaydım
Sana bir abla tavsiyesi uzak mesafeli aşklar insanı yorar aşık olduğun adam yanında aynı şehirde olacak ki seni görmek istiyorum dediğinde geliyorum diyebilsin
Ne kadar tanıyorsunuz birbirinizi ya da tanıdınız mı?
Yemeğe çıktınız mı
Oturup saatlerce konuştunuz mu
Birkaç saat görüşmeyle bunları göremezsin adamı tanıyamazsın bırak ve yoluna bak

Back
X