Bu bir iç dökmedir

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Evlendim bosandim.nasil bir enerjim varsa hic istenmem.mesela lisede arkadaslarim yakin iliskiler kurarlardi ve ben onlarla olamazdim.dislanirdim hep. Onlar gibi degildim.onlar kiz kavgasina giderlerdi mesela ben bunu uapmak icin fazla kibarddim beni birakir giderlerdi🤣ya ben hep yanlis yerd3 yanlis insanlarlaydim.hayatim boyunca.
Evliligimdeki adam da benim icin yanlisti
Ama herkes mi yanlis.ben nazik bi insanimdir kurallara uyarim ahlaki degerlere bagliyimdir.insanlarin boyle olmadigini dusunuyorum.ya da zeki olmadiklarini dusunuyorum.
Mesela su an yoneticimle sorun yasiyorum cunku bu gerizekali adamdan emir almak beni rahatsiz ediyor gibi gibi gibi...kimseyle anlasamiyorum.sıkıliyrum insanlardan.yalnizim mutsuzum.
Rol yapsam da egreti duruyor mutlu degilim

Lisedeki ortamınız sizin seçiminiz değil yöneticiniz de değil. Onların sizin kişiliğinize ters olması şanssızlık. Ama evleneceğiniz erkeği siz seçtiniz yani sadece şanssızlık kadersizlik değil demek ki yanlış insanlara yöneliyor ya da insanlarla yanlış iletişim ilişki kuruyorsunuz. Sizin için söylüyorum önce kendinizi eleştirin çünkü dünyadaki çoğu şeyi değiştiremezsiniz ama kendinizi değiştirip aynı şeyleri yaşamaktan kurtulabilirsiniz

Fazla kibar nazik insanlar itici oluyor insan onları kırarim diye korkuyor e boyle olunca da yakinlarında dolasmak isyemiyor. yapabiliyorsanız biraz salın kendinizi rahat davranın. Ben de bir aralar sizin gibiydim. Tabiki tüm suçlu siz değilsiniz. İnsanlarda da samimiyet kalmadı ki

Bu forumda da bir insan kendisine özeleştiri yapınca üstüne gittikçe gidiyorlar. Hayır verdikleri bir öneri de yok. Takmayın siz kimse mükemmel değil. Sadece yanlış insanlarla karşılaşmışsınız. Allah iyilerle karşılaştırsın

Bir tanidigim vardi boyle cok zekiyim diye ortalarda gezen. Ben de onun akli dengesinden suphe ederdim uzak dururdum yapisirdi arardi acmazdim aklima bu geldi konuyu okuyunca:)

Herkes mi yanlis emin misiniz? Bu kadar mukkemelseniz bir yerde bir terslik var bence.
benimde arkadaşım var öyle kendisi zır deli ama kendini mükemmel görüyor.

Ayni ben
Evlendim bosandim.nasil bir enerjim varsa hic istenmem.mesela lisede arkadaslarim yakin iliskiler kurarlardi ve ben onlarla olamazdim.dislanirdim hep. Onlar gibi degildim.onlar kiz kavgasina giderlerdi mesela ben bunu uapmak icin fazla kibarddim beni birakir giderlerdi🤣ya ben hep yanlis yerd3 yanlis insanlarlaydim.hayatim boyunca.
Evliligimdeki adam da benim icin yanlisti
Ama herkes mi yanlis.ben nazik bi insanimdir kurallara uyarim ahlaki degerlere bagliyimdir.insanlarin boyle olmadigini dusunuyorum.ya da zeki olmadiklarini dusunuyorum.
Mesela su an yoneticimle sorun yasiyorum cunku bu gerizekali adamdan emir almak beni rahatsiz ediyor gibi gibi gibi...kimseyle anlasamiyorum.sıkıliyrum insanlardan.yalnizim mutsuzum.
Rol yapsam da egreti duruyor mutlu degilim
Ayni ben 🙈

Bence kibirlisin.bu enerjiyimde karşındakine geçiriyorsun ve sana irrite oluyorlar

Dolu insan kibir yapmaz oyle de bir sey var. Bu kibiri hep bos insanlar yapar ve ben zekiyim diye ortalarda gezerler. Dikkat ettiyseniz konu sahibi de zekadan sikayetci :)
Biz de gulup geceriz olan bu bence.

Bu kafa yapısıyla 70 yaşına da gelseniz çevrenizde kimse kalmaz ve insani ilişkileriniz hep sorunlu olur.
İnsanın kendini eleştirmesi olayların nasıl bu boyuta gelmesini incelemesi bu kadar mı zor ?
Çevrenizdeki insanların hakkınızda düşüncelerini tahmin ediyorum. Kimse mükemmel değil ama az empati birçok kapıyı açar.

Herkes yanlış bir tek siz mi doğrusunuz? Belki de yanlışın nerede olduğunu görmeniz için psikolojik destek almanız gerekiyordur...
Bak simdi mesela ben az once diyabet egitimi icin bir unv in doc dr unu ayarladim.ama yoneticim buna izin vermeyecek.niye onun onune gectigimi dusundugu icin.adam kompleksli grizekalinin teki.ongorusu yok.bizi. sit3mizde bilisim.sinavi yaptik vs diye sacma haberler yayimlanip.en cok haber yayimlanan biziz diye kendini basarili sanan bir idiot.
Haberlerinde docent dr egitim verdi gibi seyler olsa nitelikli ama öz daha guzel.degil mi?insanlar faydalansa daha iyi degil mi?
Simdi ben muyim.yanlis

Lisedeki ortamınız sizin seçiminiz değil yöneticiniz de değil. Onların sizin kişiliğinize ters olması şanssızlık. Ama evleneceğiniz erkeği siz seçtiniz yani sadece şanssızlık kadersizlik değil demek ki yanlış insanlara yöneliyor ya da insanlarla yanlış iletişim ilişki kuruyorsunuz. Sizin için söylüyorum önce kendinizi eleştirin çünkü dünyadaki çoğu şeyi değiştiremezsiniz ama kendinizi değiştirip aynı şeyleri yaşamaktan kurtulabilirsiniz
Ben kendimi cok seviyorum ve bu kokusmus zihniyetlere uyum saglamak istemiyorum

Bu kafa yapısıyla 70 yaşına da gelseniz çevrenizde kimse kalmaz ve insani ilişkileriniz hep sorunlu olur.
İnsanın kendini eleştirmesi olayların nasıl bu boyuta gelmesini incelemesi bu kadar mı zor ?
Çevrenizdeki insanların hakkınızda düşüncelerini tahmin ediyorum. Kimse mükemmel değil ama az empati birçok kapıyı açar.
Mesela yardkmci llursaniz sevinir8m.gercekten bulamiyorum hatami

Back
X