Tabii.. ama verimli devam etmedim. Yemek hep daha kolayıma geldi..umarım bunu da başarmak nasip olur.
hiç bir psikologla görüştünüz mü acaba?
üzüldüm. ama eminim ki bir yolu vardır ve siz onu bulacaksınız.Tabii.. ama verimli devam etmedim. Yemek hep daha kolayıma geldi..
Öneri için teşekkür ederim bakıcam. Ya bilmiyorum aslında güzel ve mutlu bir hayatım var. Ama içimde mutlu değilim sanırım.Yasta takılıp kalmış görünüyorsunuz. Bir psikoterapi çok iyi gelecektir, gerekirse ara ara eşinizi veya ailenizi de dahil edebilirsiniz. EMDR de öneririm. Allah kolaylık versin.
kolaya gelmek ile alakası yok diyetle kilo verenlerin yüzde 85 i geri alıyorTabii.. ama verimli devam etmedim. Yemek hep daha kolayıma geldi..
Son yazdıklarınız çok doğru. Ya bu dramatize etmek değil de yorulmak gibi. Başarısızlığın ve başaramama döngüsünün zayıflığı.kolaya gelmek ile alakası yok diyetle kilo verenlerin yüzde 85 i geri alıyor
bir sürü fizyolojik nedeni var bu işin
ama ben başka bir şey söyleyeceğim yani 30 kilo için bu derece dramatik olmak , kendine hakaretler etmek vs bana çok sukursuzluk gibi geliyor.
elbette daha sağlıklı olmak muhteşem olurdu , istiyorsanız daha zayıf olmakta
ama bu işi bu ölçüde kafanızda büyütüp ağlayıp ağlayıp durursaniz
1 kere yaşadığınız hayatınıza çok yazık edersiniz.
vucudunuzla ve hayatınızla tam anlamıyla barışmadan kalıcı kilo vermeniz de imkansız zaten.
tamam da tek odaginizin bu olduğu bı hayat yaşıyormuşsunuz gibi hissettimSon yazdıklarınız çok doğru. Ya bu dramatize etmek değil de yorulmak gibi. Başarısızlığın ve başaramama döngüsünün zayıflığı.
Duygusal açlıkla başa çıkmayı öğrenmem lazımSizi yemeğe sevk eden travmadan kurtulmanız lazım. Bunu da yapan yerler var. Bilinç altı temizliği gibi bir şeydi sanırım bahsettiğim.
Ben durmuyorum mesela. Aman ya zaten battı balık yan gider ye gitsin kafasındayım. Böyle olunca toparlayamıyorum.Yemek bazen beni insanlardan bile daha çok mutlu ediyor.Lokmalarınız kuş yiyecek kadar olsun. Yavaş yemiş olacağınız için tokluk hissi oluşur. Fazla yememiş olursunuz.
Susuzluk da açlık hissi yapıyormuş. Belki böyle ufak tefek püf noktalarla daha kontrollü olmaya başlarsınız.
Ne yalan söyleyeyim. İradesiz olsaydım obez olabilirdim. Midem sanırım rahatsız ki acayip kazınıyor. Can sıkıntısı da bazen acıktırıyor. İrademle bastırıyorum yeme hissimi. Şu anda da açım, aklım yiyecekte. Birkaç bardak su içeceğim. Belki de susuzluktandır böyle hissetmem.
Kendi başınıza üstesinden gelmeniz kolay değil zannımca. Bu yüzden profesyonellerden destek almak anlamlı.Duygusal açlıkla başa çıkmayı öğrenmem lazım
94 kiloyum. Aynaya bakmam pek.Kaç kilosunuz peki, belki de kendinizi olduğunuz gibi kabul etseniz öncelikle herşey daha yolunda gider.
çoğu şeyin duygusal açlık ile alakası yok aslındaDuygusal açlıkla başa çıkmayı öğrenmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?