• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bir iç döküş postudur…

Basari orani cok yuksek sonucta midenizin yuzde 80 i aliniyor kalan yuzde 20 lik kismi keyfiye genisletmezseniz hicbir sorun yok ben biraz arastirmistim asitli yiyecekler alkol mideyi genislettigi icin omur boyu yasak deniyor

Bu başarı değil ki, kolaya kaçış. Vücudundaki yağ hücreleri duruyor, metabolizman da aynı, sadece midenin yarısı olmadığı için yiyemiyorsun mecburen zayıflıyorsun :KK51: Konu sahibesi genç, kilosu da aman aman değil adam gibi yeme stilini değiştirsin, düzgün beslenmeyi öğrensin, işin kolayına kaçmadan metabolizmasını düzeltsin. Şu durumda ameliyat boş bir fikir bence. 45 yaşında 150kg insansan , hareket edemiyosan, diyabet kalp hastalığı bitiksen git o ameliyatı yaptır tabi ama şu duumrda gerçekten anlamsız. Midenin yarısı kesilir şimdi, ama beslenmeyi bilmiyorsan 5 yıl sonra eski sağlıksız haline yine dönersin. Konu sahibesi midesini kestirecegine biraz kalori saysin, biraz hareket etsin.

Bu başarı değil ki, kolaya kaçış. Vücudundaki yağ hücreleri duruyor, metabolizman da aynı, sadece midenin yarısı olmadığı için yiyemiyorsun mecburen zayıflıyorsun :KK51: Konu sahibesi genç, kilosu da aman aman değil adam gibi yeme stilini değiştirsin, düzgün beslenmeyi öğrensin, işin kolayına kaçmadan metabolizmasını düzeltsin. Şu durumda ameliyat boş bir fikir bence. 45 yaşında 150kg insansan , hareket edemiyosan, diyabet kalp hastalığı bitiksen git o ameliyatı yaptır tabi ama şu duumrda gerçekten anlamsız. Midenin ayrısı kesilir şimdi, ama beslenmeyi bilmiyorsan 5 yıl sonra eski sağlıksız haline yine dönersin.

Valla yazida o kadar karamsalik var ki her yol denendi ama basari saglanamadi diye yorumladim illaki verebiliyorsa kendisinin vermesi en guzeli

Bu başarı değil ki, kolaya kaçış. Vücudundaki yağ hücreleri duruyor, metabolizman da aynı, sadece midenin yarısı olmadığı için yiyemiyorsun mecburen zayıflıyorsun :KK51: Konu sahibesi genç, kilosu da aman aman değil adam gibi yeme stilini değiştirsin, düzgün beslenmeyi öğrensin, işin kolayına kaçmadan metabolizmasını düzeltsin. Şu durumda ameliyat boş bir fikir bence. 45 yaşında 150kg insansan , hareket edemiyosan, diyabet kalp hastalığı bitiksen git o ameliyatı yaptır tabi ama şu duumrda gerçekten anlamsız. Midenin yarısı kesilir şimdi, ama beslenmeyi bilmiyorsan 5 yıl sonra eski sağlıksız haline yine dönersin. Konu sahibesi midesini kestirecegine biraz kalori saysin, biraz hareket etsin.
yiyemiyorsun değil Chery bide ,
sadece bir oturuşta yiyemiyorsun.
o yüzden sık sık yiyorlar ve başarı oranları yıl geçtikce düşüyor
çünkü ameliyat oranları çok arttı .
ondan sonrada ikinci mide ameliyatıni oluyorlar.

Yasınız hâlâ devam ediyor acaba babanız vefatını kabul edince düzelir misiniz

90 küsur kilo hicbisey degil. Kilo konusunu kafaya takip kendi degerimizi herseyden önce kendi gözümüzde kucultmememiz şart. Sen DEĞERLİSİN, ÖNEMLİSİN VE BİRİCİKSİN 🙏

Benim onume bir tepsi börek koysaniz 1 gun icinde gider gelir hepsini yerim. Bir tencere kısır olsa yarim tencere yerim. O yuzden evimde borek, kek, kizartma yapmam, pilav ve makarna pisirmem. Bir tabak makarna yerine gerekirse 8 kofte yerim. Eve aldigim ekmegi dilimlettirip yiyecegimiz kadarini ayirir geri kalanini buzluga atarim. Abur cubur cok nadir, regl doneminde alirim. Kilom yok bu arada 60 kiloyum. Ancak pişirip pişirip yersem kilo alırım.
Sunu demek istiyorum pişirirseniz, satin alirsaniz yersiniz. Azaltarak birakin bunlari

Öneri için teşekkür ederim bakıcam. Ya bilmiyorum aslında güzel ve mutlu bir hayatım var. Ama içimde mutlu değilim sanırım.
Sevgili leylalarr, sana nacizane tavsiyem, EMDR basta olmak uzere saglam bir psikoterapi yapabilen uzman bir psikolog bulmak. Bu konuda bir isim biliyorum (yeme tedavileriyle de ilgilenmis-ozelden yazabilirim, bir arastir, gitmedim ama yorumları iyi). Ardindan buradaki seylere kulak asmaman. Cogu insan sukursuzluk vs. diyip icsel dengeni daha da bozup kendini vicdanen kotu hissettirebilir. Nacizane tavsiyem once ruhsal yardım ardından da iyi bir diyetisyen esligi. Sevgilerimle.

Back
X