bu konular yalan olupta yoruyorsaniz bizi hakka giriyorsunuz haberin olsun.
segu8 .!.:Shameless dizisinin tr versiyonu gibisiniz, kolay gelsin.
O kadar buyuk bir cikmaz ki bu rabbim kimseye yasatmasin ne olur dualarinizi esirgemeyin kucuk kiz kardesimlede nasil konusacagim ne diyecegim bilmiyorum ya gercekse ne yaparim ne ederim ben bide haftaya sinavim var tek kurtulis buydu o da yok artik cunku hic hazirlanamadim ki iyi degilim olmek istiyorum ama nasil birakacagim ki bunlari boyle
Önceki konularınla burada anlattıkların birbirini tutmuyor. Geçen sene 23 yaşındayım demişsin, bir konunda da kızkardeşim evlendi demişsin. ?
Uyuşturucu ve evlilik sorunlarını aileniz biliyor değil mi ? Ne diyorlar bu duruma ?
Kardeşimizi yalnız bırakmayın. Yardım istediyse tedavi olmak daha kolaydır. Ya istemeseydi , o zaman daha kötü olurdu.
Kizkardesinize de sorun testi. Okul çıkışına gidip takip edin v.s
Öyle ölmek isteyecek kadar kötü durumlar değil ki hiç bir neden ölüme sebep olmamalı. yasadiklariniz eğer fakeyseniz durumunuz daha vahim tabi orası ayrı.
Tedavi olmak isteyen ve olan bir erkek kardeş, bu iyi sonuçlanmış. Evliliği kötü giden kardeşiniz, bosanir olur biter. Her çağırdığında gitmeyin. Onunla konuşun bir karar vermesi üzerine.
Kizkardesinizinde belki bir arkadasinindir saklamak niçin almıştır v.s Biraz üzerine eğilim ve öğrenin.
Kpss sınavına da yogunlasin. Öyle dramatize ederseniz sonuca ulaşamazsınız.
Onları kurtarmak istiyorsanız mesleginizi elinize alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?