Bu bir kabus olmal..Aldatldm

Bu kadar kolay olmamalı eski sevgiliyi erkek adıyla kaydedip senin yokluğunda canımlı aşkımlı mesajlar yazmak,kışkırtmak gibi algılama ama başka şeyler yaşamadığından nasıl emin olabilirsinki,ya aldatıldım deyip çocuğunun hatrına sineye çekeceksin yada keseceksin cezasını,sinir oluyorum şu erkeklerin rahatlığına yaaa

bana ençok dokunan beni beynen aldatma düşüncesi ve eski kız arkadası olması.belki bedenen aldatsaydı daha kolay olurdu ama şimdi hep aklımda acaba onu unutamadımı olacak,bide takıntılı bi insanım boşveren bi yapım yok ama ,oglum için devammı etmeliyim diye düşünüyorum,daha 2 yaşında

allah allah dertleşmek için bu kızın teyzesi ablası yengesi
arkadaşları yokmuşmu da
eşinizi bulmuş hayret yani kızdım şimdi kötükedihüso
madem arkadaşca armışsa eşini seni arasın dertleşmek için yani

Bu erkek milletinin hepimiz ne mal oldugnu biliyoruz....meyilliler iste kardesim böyle seylere...genelleme yapmamak sarti ile bircok erkek eline gecen firsati kacirmaz diye düsünüyorum...ve güvenmiyorum erkeklere:1closedeyes:

Ya bu kizlara kadinlara ne demeli?? Memleketde sanki baska erkek kalmamis nerde evli coluk cocuklu adamlar varsa onlara kancayi takiyorlar....banami öyle geliyor yoksa sizcede bu tür olaylarda bir artmami var?? Anlayamiyorum!!:1no2:

Gerek is hayatinda gerek sosyal hayatta üzgün durgun bir erkek görmeyiversinler..hemen nen var kuzum edalari ile yaklasiyorlar, sanki üzerlerine vazife gibi teselli memuru olmuslar, sonrada ehh biz asik olduk!! Tüküreyim böyle askin icine...

kız bekar,hiç görüşmediklerine adım gibi eminim,sadece msjlaşma.zaten ne yapacagıma karar vermedim daha ama eder devam edersem şu saftirik ayaklarına yatma fikri benimde aklıma geldi,hatta bi süre geçince ansızın eşim benim yanımdayken arattırcam kızı (hoparlör açık olarak)

şu an çıkmak zorundayım ,beni dinlediginiz için çok teşekkür ederim.yardımınıza fikirlerinize çok ihtiyacım var

ya nşimdi büyük konuşmamak lazım ama senin yerinde olsam kesinlikle affetmezdim bana yanlış yapıldım mı ben silerim direk...........

sizin anlamınızı önlemek için erkek ismiyle kaydetmesi, sevgi mesajları olması dertleşmenin dışına çıkıyor. ayrıca arkadaşsa madem neden erkek adıyla kaydetmiş ki? Şüphelenmekte haklısınız. kızın bu şekilde size açıklama yapması suç bastırdığını gösteriyor. Kocanızı seviyorsanız ve de çocuğuuz olduğu için şimdilik sıkı takibe alın derim...Tekerrürü halinde boşanma vs düşünebilirsiniz.Sevgiler...

saftirik ayaklarına yatma fikri benimde aklıma geldi,hatta bi süre geçince ansızın eşim benim yanımdayken arattırcam kızı (hoparlör açık olarak)

YAKAİBCİM SAKIN YAPMA BUNU

%100 canın çok yanar..

Tecrübem var biliyorum...

siz kızla msjlaştığınıza eminmisiniz eşiniz telefon numarasını değiştirip kendi arkadaşlarından birinin numarasını yazmış olabilirmi?yani telefonda konuşmadan sesini duymadan emin olmayn... :jeyyar:

canim hic sarhos oldun mu bilmem ama ben oldum hem de zil zurna. ne kadsar sarhos olursan ollll, inan bana insan herseyi bilincli yapiyor ve de herseyi hatilriyor. hic sarhostum numarasi yapmasin. bir kere ben de seni seviyorum ne demek. de eki ne.

sen de bakalim ben birine gondersem bu mesajlari, bosluguma geldi sarhostum desem...

gecenlerde sedef80 arkadasimizin konusu vardi. kadin yakaladi. adam ne yeminler ne diller. sonra ne oldu adam anladi ki karisi yemiyor. kadinla yasamaya basladi ve bir celsede bosandilar. hani adfam deli gibi seviyordu. sabaha kadar heyezanlar icinden beni birakma diye yalvarmisti, aglamisti, sarilarak uyumustu. ne oldu

Kusurab bakma ben erkeklerin bu seni birakmam yapamam olurum, bir anlik dalginligim sarhostum vs vs yemiyorum artik. kk sagolsun. cok sey oigrendik.

YA ALLAH BU ERKEKLERıN ..... töbe töbe yaaa yapmaya çalıştıkları şey elle tutulur bişey değildir sadece kaçamaktır başta ama ilerde ilerleyebilirdi erken farketmişsiniz ama afedilir bişeymi offf 2 ucu boklu değnek hem çok acı bişey hemde ortada çok ciddi elle tutulur bişey yok aslında normal şartlarda koy kçna tekmeyi diycem ama YA SONRASI kadın olmak bu ülkede çok zor arkadaşlar dul olacak çocuğunu tek başına yetiştirecek sürekli o adamı görecek çünkü ortak konuları var çocukları anne evine dönmek para kazanmak çok zor işler belki karşısına başka biri çıkacak yada çıkmayacak tek başına yaşlanmak zorundada kalabilir farzedelim karşısına biri çıktı aynı haltları yemiyceği yada daha beter şeyler yapmıycağı ne mağlum........................
CANIM SENıN ŞÜKRETMEN GEREKEN BıŞEY VARKı DAHA halt yemeden yakalmışsın çok tepki ver boşuycam de çocuğundan benden uzak olcaksın sürünceksin de anlat uzun uzun bi it gibi titresin allah ne verdiyse yüklen yaptığına yapcağına pişman olsun kapında sürünsün burnu sürtsünki bi daha elini uzatmasın muma cısss yaniiii
çok zor bi durum ama boşanma derim ben çünkü SONRAYAŞAYACAĞIN SIKINTILAR ŞıMDı YAŞAYACAĞIN SIKINTILARDAN DAHA AĞIR OLCAK........

Canim esinin telefonunun 6 aylik dokumunu iste. ne yapsin etsin sana versin. konturlu vs bile olsa cikartiyorlar. sen o kadar emin konus ki kimle kac dakika konusuldugunun vs cikartilacagindan bakalim, hemen gidip cikarttiralim mi diyecek, kem kum mu edecek.

Ayrica emin ol, kiz neden girsin kumpas olayina demissin, oyle bir giriyorlar kiiii, ruhun duymaz.

bence saftirik ayaklarina da yatma. bundan sonra zaten dikatli olacaktir.

Ayrica erkek ismi ile de kaydetmesi, ya daha once de surekli gorusutugunun ya da bundan sonra da gorusmeye devam edeceginin gostergesidir.

hem hic mi numaralar degismemis 10 yildir da birbirlerinin numaralarini sip diye bulmuslar. hayret.

eger siz 3 yillik evliyseniz,
bu adam 3 yildir silmemis mi bu kizin tel nr.sini.
yada 3 yildir konusma mesajlasma devam mi ediyodu?

canim sana güzel seyler yazmak isterdim ama yazamam su yazdiklarina göre

cünkü

icinde askim ,seni seviyorum ,bitanem gecen mesajlarda sence ne kadar arkadaslik olabilir ? bu mümkünmü sence ?

o kizin ; sana ,ayrilma yok iste cocugunu ve seni ne kadar sevdigini bana anlatiyor faso fisolarinida bi gecsinler

annesi hastanedeymismiste ,moral olsunmusmusmusta benneyaptımki

sende bizde yedik dimi sengözlerimebaksanab

saf olma bu kadar ,ama seviyorsan yuvanida dagitma :teselli:

ama kocanin burnundan fitil fitil getir :mymeka:

ya Allah askina hersey ortada ya acin gözünüzü.... olduuuu sen her halti ye ve sonra " biz normal arkadasiz süsü ver". sarhosmus güyaaa... oldu sarhosken her halti islesin sonra ay kusura bakma karicim sarhostum . sarhos ayaklarina yatiyo! bizde cok yedik haaa hani karsisinda afedersinde salak var ya! akla bak yaa kizin ismini erkek olarak kaydetmis. güya cakmasin diye. peki bunu yaparkende mi sarhostu bu adam. resmen gizli gizli rehbere erkek olarak kaydetmis bukadar kafasi calisiyo yani... valla güzelim seni bilmem ama benim duygularim o insana karsi tükenirdi, yediremezdim kendime....

ilgisiz erkekten şüpheleniliyor ya acaba başkası mı var diye,

demekki ilgili erkekten de şüphelenmemiz lazımmış.

yani heran tetikte mi olacağız biz bu erkeklere...lanet olsun.. dünya insanlık diye birşey kalmıyor. klava:

hemde siz yokken yapmış bunu .. demekki siz eşinizi bırakıp güvenip bir yere gidemeyeceksiniz.

önemli olan affedip affetmemek değil. asıl bundan sonrası..

eşinize eskisi kadar güvenemeyeceğiniz malum. fakat; yinede güvenirim, unuturum bu olayı, affederim diyorsanız, paranoyak olup çıkmayacaksanız, eliniz her akşam eşinizin telefonuna gidip kimle yazışmış, kim aramış. bu no kim acaba? diye uğraşmayacaksanız, eşinizi affedin .

kendi psikolojinizi gözönünde bulundurarak affedin yada affetmeyin.

kimi erkek bir daha tekrarlarken kimi erkek bir daha yapmayabilir.

hayatınızı yalnız idame ettirmek mi daha zor yoksa hergün acaba ile mi yaşamak daha zor bunu en iyi siz bilirsiniz.

allah doğru kararı vermenize yardımcı olsun inşallah..:Saruboceq:

YAKAİBCİM SAKIN YAPMA BUNU

%100 canın çok yanar..

Tecrübem var biliyorum...

yakaib canım sakın eşinin yanında yani eşine aratma kızla konuşması için inan bi çıkış yolu bulamazsın
onlar hep suç bastırmaya kalkarlar işte biz kötü niyetimiz yokta
işte öylesine bi şey olduda
kız zaten suç bastırmak için sana eşin seni seviyor diyormuş seviyorda madem
ne b....... yemeye eski x i arıyor yada o x eşini arıyor
sakın tav olma hatalarda yapma canın yanar ve çıkmaza eremezsin
olan sana olur üzülen sen olursun
açık açık konuş fırtına koparmakta bir çözüm değil diyecem fırtınalar estir yapacak olan yaptıktan sonra yapıyor gene
amaçları ne onu anlamaya çalış
kendinede güvenin var ise sen bilirsin
ilk_bahardemesi gibi %100 canın çok yanar gülüm
akıllıca kozlarını oynamaya bak
saftirik ol dedim sana önçeki yazımda ama akıllıca bir saftirik tipine bürün
ama sakın kendini ele verme o kadınlada fazla tel'lerde muhatap olma
ne kadar ararsan sen onların gözünde düşük olursun
daha nasıl anlatsam sana bilmiyorum teknik olarak
of offffffff sinirlerim tepeme çıktı görüşürüz gene senlekötükedihüso

Cnm allah sabırlar versın
1. Neden sana sÖlememıŞ madem sadece arkadŞ
2. Neden sarhoŞken yazıŞmıŞ pat dıyemı hatırlamıŞ kızı bu kadar Çmesıne neden ne?
3. Neden sen tatıldeyken pekı ?
4. Telefon dÖlkÜmÜnÜ al kesınlıkle
5. Pekı erkek adı neden yada baŞka erkek arkadaŞı yokmuda kızla yazıŞmıŞ ne derdı varsa ?
6. Telefonla konuŞma bence kızla
7. ınanma bıde
8. Yalan olmasa saklamazdı
9. Sen neden saklamıyosun yaptıklarını
10. PıŞmanım dıyosa gerÇektır
11. Kımbılır daa neler var

cnm boŞan demıyorum Çok zor bı durum boŞanmak
ama burnunu ıyıce sÜrt bıda deĞıl yapmak dÜŞÜnmesın bıle
evlı bı ınsanın eskı kız arkadaŞıyla yaptıĞı hıÇbıŞeyın mantıklı aÇıklaması yoktur olamaz
ozaman bızde konuŞalım eskı erkek arkadaŞlarımızla
oh ne alaa memleket
of yaaa offfffffffffffffffff ne zor hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…