Bu bir kabus olmal..Aldatldm

bu erkekler basit yaratıklar, sarhoştum hatırlamıyorum,kız zor günler geçiriyo yanında olmamı istedi....bahanelere bak,biz yolda eski arkadaşlarımıza selam verse kıyamet kopuyo,bence de diğer arkadaşların söylediği gibi telefon faturasının dökümünü iste,Allah yardımcın olsun....

ben dediklerinin doğru olduğuna pek ihtimal vermiyorum ortada bi flört var belli ki ha cinsellik belki olmamış olabilir orasını bilemem kızla danışıklı konuşuyolar ikna edebilmek için ama minik yavrun her şeyi değiştiriyor ben olsam benim de bebeğim var 7 aylık sadece o bebeğin hatrına kesinlikle kocam için değil devam ederdim tabii burnunu çok iyi sürttükten sonra...ha ilerde bebeğim büyüdükten sonra ne yapacağımı tekrar düşünebilirim tabii yalnız sana naçizane tavsiyem psikologlar da bu şekilde söylüyor eğer devam etmeye karar verirsen tekrar bi hata yapmadığı sürece o aldatma konusunu açma takip et çaktırmadan ama sürekli nasıl yaptın sen beni aldatmıştın gibi her tartışmada yüzüne vurma yoluna gidersen biz kadınlar bunu çok yapıyoruz, evlilik biter hem de çok kötü şekilde...ama tekrar ederse tabiiki nerde trak orda bırak yaparsın

evet ayrıca gerçekten sarhoşken yazsa bunu da hatırlamazdı yani sarhoşken yazdığını buna katılıyorum

çok üzüldüm canım..eşinin yalan sölediği açık..hakkında hayırlısı olsun tatlım..zor bi durum:çok üzgünüm:

hangi erkek aldatıpta ya evet öle aynen o gördüğün şekilde oldu der ki??

ve bu sözlerde çok klasiktir..geçenlerde yine kk da okudum aynısını..sarhoştum hatırlamıyorum diyen bir koca..

allahım yaa..

nedense hiç gerçekten yapan yok..(!!!)

yazık yazıkkkkk

Yalan söylüyor eşşoğlusu. Sakın inanma. Utanmadan bide erkek ismiyle kaydetmiş. Yaptıysan yaptım de, adam ol. Arkadaşım üzgünüm ama seni kandırmaya çalışıyor kocan ve sevgilisi. Senin dışında birine söylenmiş "Aşkım" kelimesinin ne gibi bir bahanesi olabilirki. Sarhoşluk, bilmem ne hepsi hikaye.

Affedersen, hep aklına gelecek, için içini yiyecek.Güven duymayacaksın. Hep acabalarla geçireceksin hayatını. Affetmemek senin için daha hayırlı diye düşünüyorum. Allah yardımcın olsun.:teselli:

vallahi çok üzüldüm...
2 yaşındaki yavrucağa üzüldüm..
sana üzüldüm..
sallanan yuvaya üzüldüm...
hakkınızda hayırlısı olsun ne diyim...

Nefret ediyorum hala geçmişiyle yaşayan erkeklerden klava:
ınanma arkadaşım bu adam seni kandırıyor
Affedip affetmemene karışamam sonuçta hayat senin evlilik senin, 2 yaşında bi yavrunuz da var
ama hep yer edecek aklının bi köşesine takıntılı olacaksın benim gibi
her telefonu çaldığında sinirlerin gerilecek

çünkü aynı şeyin benzeri benimde başıma geldi nişanlıyken, kıyametleri kopardım ayrılmak istedim
belki hata bende ama eşim kendini affettirdi
eşimin üni okuduğu yerden bi arkadaşı kız evlenmiş boşanmış bi de çocuğu var
eşim kızı oradan tanıyormuş

kızın iki ismi var adı batsın inşallah
ve ben eşimden kızın bi ismini sürekli duyuyorum telefonunda arama kaydında görüyorum
kim bu kız diyorum bi arkadaşım evli zaten eşini de tanıyorum falan filan dio
bende normal arkadaşı sanıyorum
eşime yılbaşında tebrik kartı falan göndermişti çocuğunun el izini boyayla baskı yapmış falan
ben arabada o zarfı tesadüfen gördüm
ev adresini nereden biliyor elalemin karısı
kocası nasıl sesini çıkarmaz falan diye olay çıkardım

beyfendi arıza çıkarmıyım diye söylememiş
demekki yanlış bir şey ki benim arıza çıkaracağımı düşünüyor
evlendikten sonra bir gün öğrendim ki bu kızla bi zamanlar flört etmişler
ama kız evlenip ayrıldığı için çocuğu da olduğu için eşim olmaz demiş
ailemi karşıma alamam demiş
detayını bilemem bana bu şekilde anlattı

ama nefret ettim eşimden
kıyametler koptu evi terkettim günlerce konuşmadım günlerce ağladım beni nasıl kandırırsın diye
çünkü kart olayından sonra diğer ismiyle başka birisi gibi tanıttı
diğer ismini duydukça sinir oluyordum çünkü
dertleşiyormuş kız arayıp bak seeen
hem evli bi kadın neden başka bi adamı arayıp dertleşir
hem eşim evlenmiş neden ararsın be karaktersiz onursuz

tabi ben iki ismin aynı kadına ait olduğunu öğrenince kıyametleri kopardım
yeni evliydik o zamanlar
ne kavgalar ettim
eşim ağladı yalvardı yeminler etti
affedemedim ama hala içimde vardır onun acısı
nasıl beni kandırır nası bana yalan söyler diye
ben ünideki sevgilimle böyle konuşsam başka isimle tanıtsam sana
okuldan arkadaşım o da evli zaten dertleşmek için arıyor arada desem
sen ne hissedersin dedim
bırak adı geçsin okuduğum ilin adı geçince çılgına dönüyor beyfendi
hoşlanmıyormuş ya ben ne yapayım
okuduğu ilin adını sürekli duyuyorum
o kızın yaşadığı ilin adını sürekli duyuyorum
geçmiyor sinirim geçmiyor

Son düzenleme:
Canım çok üzücü bi olay allah kimsenin başına vermesin.
Bence bunlar bi kaçamak yaşamak istemişler bukadar büyüyeceğini bilememişler biraz heyecan aramışlar.Eşine sor ve net cevaplar al "neden erkek ismiyle kayıt ettin,neden onunla arkadaş maksadı ile olsada haberim yok,bi insan eski kız arkadaşıyla neden dertleşmek ister,neden ona bende seni seviyorum dedin sarhoş bile olsan bilinç altında bumu vardı " bunları sor ve şu telefonun hoparlör olayı iyi fikir bir anda söyle ve yanında hiçbişey yokmuş gibi konuşsun naber nasılsın diye olaya girsin eşin sanki hiçbişey yokmuş gibi kız ona soracak son durumlar nedir ya üzüldüm veya işte söylediğimize inandımı gibi bunlar evet insanın canını acıtacak şeyler ama içini temizlemen için bence yapman gerekir.Bir erkek her ne maksatla olursa olsun eski kız arkadaşımıymış,yok sarhoşmuş dertleşiyolarmış bu kadar basit değil canım .Bence saf ayağına yatmak seni daha da yorar,daha da canını acıtır :teselli:

hep ağlarlar saten suçlularya kötükedihüso
suç bastırmak için herşeye baş vururlar biz kadınlar salakız ya
ne şeytan oldugumuzu bilmezler tabi
demek herkesin başından gecenler bi bakıma aynı
be salak eşler eskilerinizi unutamayacaksınızda ne diye bizleri seçtiniz alsaydınız badem eskilerinizi
kurşuna dizeceksin böyle adamlarla kadınları
neden biz dertleşmek için eskilerimizi aramıyoz dert yanmıyoz
eşlerimizle sorunlarımız oluyor yeri geliyor ana babalarının kahırlarını çekiyoz vs vs
bunalımlara giriyoz
dertleşmek iin bizde arayalım eskilerimizi
rezil edeceksin rezil çümle aleme
ve ben bunu saftirik hallerime bürünüp öyle bi rezil ettimki eşimle eskisini
yerin dibine girdiler koskoca kasabaya resil oldular
şşmdi o yere gitmek istemiyor ablaları var onlara gezmeye gitmek istemiyor
işte böyle benzetcen vereliniortak

Bir söz vardır; "sarhoşken yaptıkların, aslında hep yapmak istediğin şeylerdir" diye. Yani alkol yapmak istediklerini daha kolay, daha sorgusuz sualsiz yapmanı sağlar.

ahhhh ahhhhh..
ne kadar müsaitiz aldatılmaya ve sonra yalanlarla gönlümüzün alınmasına..şakkıdı
yalancı cicim aylarını tekrar yaşamaya..
kendimizi kandırıyoruz sadece biz kadınlar.
şu koskoca kadınlar kulübünde aldatıldım ve boşandım diyen yada diyecek kadın bir elin 5 parmağını geçmez;aha buraya yazıyorum..:1closedeyes:

off offff
biz hiç tatile gidemeyecek miyiz,hiç bi arkamızı dönemeyecekmiyiz
ne ararsınız başkasında evde inci tanesi dururken çöplükteki kurtlarla zevk almaktan
olanları okudukca bende unutamıyorum,artık her evde yaşanması bir kere gerekmiş gibi
halbuki ne kadar çokmuş hemde evliliğin ilk 3 4 senesinde taha flört tadındayken.
arkadaşım ayrılma derim seviyorsan ki seviyorsun sende benim gibi.unutamıcaksın hep aklının bi köşesinde olacak lakin affet ama önce bi güzel sürt burunlarını hiç saftirik ayaklarına da yatma zaten yapmaya çalışan öylede yapar böylede.
yavruna sarıl.belki hiç bişey eskisi gibi olmaz çocuğun için dayan olaki tekrar oldu yada devam etti o pislikle ozaman ne dinle ne konuş anladığın yada gördüğün an bildiğini belli etmeden çek git
ne ağla ne üzül değmiyor,değmedi,değmez.ailesiyle konu istersende eğer çekinmesi varsa.
Mevlam yar ve yardımcın olsun umarım herşey yolunda gider eşin olacak adam aklını başına devşirir.

benim eşim hiç bir şekilde hiç bir sebeple ESKı KIZ ARKADAŞIYLA gö-rü-şe-mez.ne münasebet cnm.dertleşecekse benle dertleşsin.bana söyleyemeyeceği bi derdimi var.o zaman bi sürü erk ark var onlarla dertleşsin.bula bula dertleşecek eski kız ark nı mı buluyo.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım senin adına üzüldüm sana boşan yada boşanma demicem ama aynı şeyi benim eşim yapsaysı ben hiç bir şekilde affetmemzdim çünkü beyinende olsa bu aldatmak ayrıca çok saçma ne diye eski kız arkadaşıyla görüşüyo arkadaş bile olamaz bence tabi bana bu msj lardan ve kızın konuşmalarından hiçde masum değiller bencekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

zaten bu sarhoştum,arkadasız dertleşiyoruz yalanlarına zerre kadar inanmıyorum,benim canımı acıtan bu kadar herşey güzel giderken nasıl başka birine bitanem der,içinde o kıza karşı neler hissediyor offff kafayı yiycem..ne düşünecegimi ne yapacagımı bilemiyorum..eşimin degil ama oglumun bu şansı hakettigini düşünüyorum,çünkü evliligimizdeki ilk deprem,sizce oglum için bu fedakarlıgı yapmalımıyım.
bu olay olalı 1 hafta oldu,o evde yokmuş gibi davranıyorum,hala boşanmaya kesin kararlı oldugumu düşünüyor,kavga ederek degilde sessiz kalarak onu çıldırtıyorum çünkü onu bunun daha çok üzecegini biliyorum,beni sevdigine eminim ama alllah kahretsin ki eskisi gibi degil inancım ve olmuycakta
dün gece konuşmak istedi yine.geçmişe dayalı istedigin dökümanı çıkartayım,yüzleşeyim ne istiyosan yapayım dedi ama böyle bi kızla yüzleşşse bile neolurki..evliligim süresince 3-4 defa msjlaşmışlar normal arkadaş gibi,o geceki msjlarıda geçmişten bahsederken öyle konuştugunu söylüyor,ben de hiç bişeyine inanmadıgımı,evlendigime pişman oldugumu,benim için şuanda yerlerde süründügünü,saygı sevgi olmadıgını söyledim.bana çok pişman oldugunu, aynaya bile bakamadıgını(kendini görünce nefret ediyormuş),affetmem için herşeyi yapmaya hazır oldugunu,beni bırakma istersen 1 yıl dokunmam sana falan diyo işte..bende hiçbişeyi unutamam bitti seni evde görmek istemiyorum boşananan kadar git dedim ve yattım.uyuyamadım tabii,sabaha kadar yatak odasının kapısında durdu bizi izledi,oglumla yatıyorum...aklım durdu resmen

dertleşen benimki degil kız arıyomuş,erkek arkadaşıyla olan problemlerini danışıyomuş tabii kız böyle diyo..bu olay olmadan önce onunla gerçekten normal arkadaş olarak bile görüştügünü bilsem bi dk durmaz boşanırım diye düşünecek yapıda bi insandım,hep aldatmanın kesinlikle affedilecek bişey olmadıgını savunurdum ama başa gelince herşey farklı oluyormuş,resmen kendimi affetmek için mazeretler yakalarken buluyorum sonra kendine gel diyorum,kendi kendime konuşur oldum..

tabi ki yapmalısın.ama onun bu yaptığını da burnundan getireceksin.aklının başına gelmesini sağlayacaksın.eğer ki bir şeyden ufacık dahi olsa şüphelensen geri dönüşün söz konsunu bile olmayacağını hatta konuşma konusu bile yapılamayacağını anlatmalısın ona.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…