Gebeliğe Hazırlık Bu bir kadının dua çağrısıdır.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

avtugba

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2020
46
53
8
33
3 yıllık evli ve polikistik overle mücadele eden bir kadınım. Daha önce bir kere femara kullandım, Aralık ayında hsg çektirdim. Tıkalı bile olsa doktor tüplerimin açıldığını söyledi. Bu ay klomen kullandım. Bata 1 gün var ve yine negatif Ben inanan bir insanım, Allah izin vermese bir yaprak kımıldamayacağına inanırım. Biliyorum vakti zamanını, hayırlı olup olmadığına Allah karar verir ama ben sizlerden bu zor durumda olan kulunuz için dua istiyorum.

Rabbim size en hayırlısını versin tez vakitte.İnşallah gönlünüzce olur.

Allahım maddi manevi güç kuvvet versin hayırlı evlat nasip etsin inşallah en yakın zamanda bende 2buçuk yıllık evli ve ağır polikistiğim.. 2 kez femara denedim hiç büyümedi yumurtalarım.. iğne ile bile yeterince büyüyemediği oldu.. eğer sizin klomen femaraya yanıt verdiyse bunlar güzel haberler inşallah tutacak bir gün allah ol derse.. Ama hiç olmadı tüp bebek var .. var da var umudumuzu kaybetmeyelim yeter ki İnşallah tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eder Allah bunları yaşayanlar olarak birbirimizi biz anlarız ancak..

Allah razı olsun. Umut hep var ama insan bazen bu konuda kendini çok çaresiz hissediyor. Herkese de kolaylıkla anlatılacak bir durum olmadığı için insanın içinde büyüdükçe büyüyor.

Allah en kısa sürede tüm bekleyenlere ve size bir evlat nasip etsin inşallah

Allahım hepimizin kucağını doldursun çok istiyoruz isyan ediyoruz belki her ay olmadı diye, ağlama krizlerine giriyorum allahım sen büyüksün tez vakitte bizleri geri çevirme
Ben de son birkaç aydır bu haldeyim. Allahım sen duy bizi

17yıldır evliyim hiçbir sorunum olmadığı halde ilk kızımda 5yıl bekledim kendiliğinden hamile kaldım...aradan 12yıl geçti yine sorun yok ama gebe kalamadım...Bir aşılama 2tüp bebek başarısız...3.deneme tüp bebek pozitif şimdi ikizlere hamileyim...sabredin inşallah güzel haberler alırız senden

Ben de son birkaç aydır bu haldeyim. Allahım sen duy bizi
Çevremde herkes hamile veya doğum yaptı İnstagram da tüm herkes hamile yada sürekli keşfetime bebek ile ilgili şeyler düşüyor böyle gördükçe ağlamaktan başka birsey elimden gelmiyor her ay oldu olmadı sıkıntısı beni daha çok yıpratıyor nasıl bir imtihan bu böyle

Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sanada isteyen herkese de canım benim

Allah hayırlı evlat nasip etsin

Rabbim.insaallah sana da bekleyen herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin canım dua edicem

Ben de tam olarak böyle oluyorum. Sonra da oturup sorguluyorum ne ara bu safhaya geldik diye. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bize de inşallah

Bende bugün öğrendim bebeğimi senin gibi pko vardı 1.5 senelik evliyim klomen iğne ise yaramadı sana bir tavsiyem olacak c life kullan araştır ben 2 ay kullandım Allahın izniyle oldu yarın kanla netlestirecegim hep dualarimdasiniz

Allah razı olsun, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…