Bu Bir Kayıp Mı?

mavihayall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
387
126
33
27
Herkese merhaba daha önce burda birçok konu açtım değerli ablalarım bana yardımcı oldular kendime çeki düzen vermeye çalışıyorumda.Bazen insanların söyledikleri çok can yakıcı olabiliyor.Ben doğuda küçük bi ilde yaşıyorum hayatım boyunca sadece 1 kez deniz gördüm çok küçükken bu bir kayıp mı?Hiç tatile çıkmadım.Şehir dışı olarak sadece okul okuduğum yere gittim ve de çok küçükken istanbula gitmiştim başkada yok.Kuzenim bugun bana çok hayal aleminde yaşadığımı söyledi 23 yaşına girdin büyü artık sen hayatını bu şehirde geçirdin artık üniv okumanın ya da başka şehre gitsen gezsen kaç yazar hayatının en güzel yıllarını burda aile yanında üzülerek geçirdin dedi çok üzüldüm içime oturdu.Sizce de öyle mi yaşayamadıklarım bir kayıp mı ?Bu saaten sonra olmasının önemi var mı?

Herkese merhaba daha önce burda birçok konu açtım değerli ablalarım bana yardımcı oldular kendime çeki düzen vermeye çalışıyorumda.Bazen insanların söyledikleri çok can yakıcı olabiliyor.Ben doğuda küçük bi ilde yaşıyorum hayatım boyunca sadece 1 kez deniz gördüm çok küçükken bu bir kayıp mı?Hiç tatile çıkmadım.Şehir dışı olarak sadece okul okuduğum yere gittim ve de çok küçükken istanbula gitmiştim başkada yok.Kuzenim bugun bana çok hayal aleminde yaşadığımı söyledi 23 yaşına girdin büyü artık sen hayatını bu şehirde geçirdin artık üniv okumanın ya da başka şehre gitsen gezsen kaç yazar hayatının en güzel yıllarını burda aile yanında üzülerek geçirdin dedi çok üzüldüm içime oturdu.Sizce de öyle mi yaşayamadıklarım bir kayıp mı ?Bu saaten sonra olmasının önemi var mı?
Selamun Aleykum bacım
Bende 23 yaşındayım
Ne sahili ne denizi
Anca bi arkaya mahalleye gidebiliyorum.. Neyani ben şimdi elimde hıyarla mezarlıgamı gideyim
Hayat yeni başliyürrr yaa :KK45:
Ve özel harekat için kolları sıvayacam sonra jöh sonra komando!
Ve neler neler yaşadım
23 üz bee daha ağzımız süt kokuyor

20 yaşındayım. Sizden küçüğüm. Ve hatta evliyim. Ama anne baba evi gibisi yokmuş. Bi yerleri gezememek kayıp değil.. Bulunduğun yerin, saatin tadını çıkaramamak kayıp bence.

Kaç insan hayatının çoğunu gezerek yeni yerler öğrenerek geçiriyor ki
Geçim sıkıntısı sağlık eğitim evlilik çocuk derken hayat mücadelesi veriliyor
Kuzenin çoğu yeri gezmiş görmüş olsa bile hala çevresindeki insanların böyle modunu düşüren karakteri gelişmemiş bir cahil

Meraba. Bence hiç bişi için geç değil. Evet bu ana kadar yaşayamadıkların Bi kayıp olabilir. Ama belki daha güzel şeyler yaşicaksın. Büyük şehirler büyük anılar demektir. Yanlışlarınla doğrularına bişi ler yaşicaksın. Ama zaten ölene kadar yaşıyoruz bişi ler dimi. O yüzden ölene kadar hiç bişi geç değil 🤷‍♂️

Benim ailemin de durumu yoktu biz tatile falan gitmedik. Yaz tatillerinde hep evdeydik. Ben kendim is dolayisiyla baska sehire gittim ilk defa. Ondan sonra ve evlendikten sonra gezdim pek cok yeri.
Keske cocukken gezebilseydik, o zaman imkan yoktu ne yapalim. Hicbir sey icin gec degil

Evet kayip, ben de dunyayi turlamadim ama oturudugum yerde ömur gecirme niyetinde hiç degilim yavas yavas oldugu kadariyla gezip gormeye calisiyoruz esimle.
23 yaş yolun başı hiçbiseyi kacirmiş degilsin, biyerden başlayabilirsin. 👍

Benim ailemin tatil alışkanlığı yok. üniversite çağına gelene kadar bir yaşadığım şehri, bir memleketi, bir Ankara'yı,bir Çanakkale'yi, bir de birisinin marmaradaki yazligini görmüştüm.
Gezme tozma işine üni 2. Sınıfta başladım.
İlk yurtdisina 25 yaşında çıktım. Sonra devamı geldi.
28 yaşındayım, tam bir senedir geçen sene Mart ayından beri tam 10 şehre gittim küçük küçük izinlerimde (6 tanesi ilk kez gittiğim şehirlerdi) , son aldigim bileti iptal etmek zorunda kalmasaydim şu an balkanlarda 3. Gunumun keyfini sürüyordum...
30 yaş hedefim 30ulke görmüş olmak :)
Bu arada Über bir maaşım yok. Ne öldürür ne güldürür, orta direğim işte.
Yani sen istersen her şey olur. Yeter ki hayatın için bri adım at ve ömür torpusu salak insanlari hayatından cikar...

Çalışıp kendi ayaklarınız üstünde dursanız. Denizede gidersiniz fizanada.
Bu bir kayıp tabiki. Hiç birşey görmeden yaşayıp ölmek kayıp bana göre.
Hayalse hayal. İnsanlar hayalleri için yaşamıyorlar mı sonuçta. Birde 23 yaşında zaten yeni başlamışsın hayata. Sanki yaş 90 gibi konuşmalarınız , ölü toprağı üstünüze atılmış halleriniz yok mu deliriyorum resmen. 33 yaşındayım hala gezme derdindeyim. 60 olsamda değişmeyecek. Yeni yerler görmeyi seviyorum. Şuana kadar akdeniz,ege,marmara,içanadolu,güneydoğuanadolu ve karadeniz şehirlerini gördüm. Şimdiki hedefim doğu ve yurtdışı. Ben bu yaşta bunları görmek isterken sana ne olmuş acaba?

Selamun Aleykum bacım
Bende 23 yaşındayım
Ne sahili ne denizi
Anca bi arkaya mahalleye gidebiliyorum.. Neyani ben şimdi elimde hıyarla mezarlıgamı gideyim
Hayat yeni başliyürrr yaa :KK45:
Ve özel harekat için kolları sıvayacam sonra jöh sonra komando!
Ve neler neler yaşadım
23 üz bee daha ağzımız süt kokuyor
ya mesajınız için teşekkür ederim size özelden mesaj atabilir miyim?

Hiçbir şey için geç değildir..23 yaş ne ki hemen toparlan. Üniversite hayata atılmanın, yeni deneyimler yaşamanın en güzel basamağı. Eğer okumuyorsan üniversiteden başlayabilirsin. 🍀
çok teşekkür ederim benimde hayalim üniversite okumak şuan okuyorum ama dgs ile hemşirelik istiyorum okurkende bol bol gezmek

Back
X