Bu bir psikolojik rahatsızlık mıdır ?

çok teşekkür ederim açıklayıcı oldu.
çoğunluğa karşı böyle yani arkadaşlarına karşı .. ama kimse benim gibi düşündüklerinin çok saçma olduğuna dair bişe dememiş sanırım, ilk ben '' bu çıkarımların karşısında hayrete kapıldım nasıl böyle düşünürsün'' dediğimde onu suçladığım için daha çok kızmıştı :)

Onun eğitim durumu ne? Sizin eğitim durumunuz ne? Eşi ve sizin eşiniz arasında eğitim,para,kariyer olarak nasıl farklar var?
Hatta oturduğunuz evler nasıl?
Fiziki olarak ondan artı mısınız?
Valla bunlardan biri veya bir kaçına sahipseniz içten içe kıskanıyordur.
Normal insanlar için kıskançlık yapılacak şeyler değil ama anormal insanlar için kıskançlık sebebi hepsi.
30 bin liraya çanta alsanız. Arayıp tarayıp kusur bulacak insanlar tanıyorum.

Kişilik bozukluğu var gibi. Ama siz öyle hissetmeyesiniz. Kişilik bozukluğu var diye hastaneye yakınını getireni servise yatırmışlığımız var şükür :))) Saka bir yana iletişimi kesin bunlar duzelecek şeyler değil.

Değildir. Sadece büyüme çağında nasıl davranacağını bilemeyen olgunlaşamamıs bir minnoşluktur.

Burun deliklerinize kadar inceleyip analiz ettiğine göre ; kiskaniyor , asagilamaya çalışıyor dolaylı yollarla :)
mesafe koymak tam isabet olmuş.
(ilk defa burun deliğine yorum yapan birine denk gelmiş oldum)

Psikolojik degil bence.. Karakteri oyle yada icten ice sizi kiskaniyor sizi fiziksel olarak elestirmesinden bu anlasiliyor.

kıskançlık kokuyor bunda.insanların aklını okumaya çalışmak tehlikeli bir durum. psikiyatriye görünmesinde fayda var en doğrusunu onlar söyleyecektir kişilik mi psikolojik mi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…