Bu bir saplantı mı?

42 yaşındayım,dini nedenler sorun değil,ama yaptığı şey garip ve çirkin geldi,evet o benimde aklıma geldi ve maalesef yazarken utanıyorum ama o alışveriş sitelerinin arama kısmına kadın cinsel organlarının ismini de yazıp aratmış sanırım,sapık gibi bunları yapması o kadar üzdü ki beni.Kadınları ekleyip yazılsa,konuşsa farkına varın,evde telefon ile çok az vakit geçiriyor,muhtemelen iş yerinde aratıyor,bakıyor.

Rezillik bence de, kim ne dersee desin benim de midem bulanırdı.

Amin tabii ki o anda aklıma gelen ilk kelimeyi yazmıştım isim kısmına🙂 Teşekkür ederim 🙏 ah ah aslında özgüveni düşük biri zaten,ben ondan çok daha farklıyım,hem kariyer hem görünüm hem de maddi açıdan ama onun yüzüne hiç vurmadım bu durumu.Hep yanında oldum maddi manevi,hiç zorluk çekmedi onca yıldır.

Valla arpası fazla gelmiş belli ki. ban aonu al bunu getir onu yap bunu yap deseydiniz zaten hiçbir şeye enerjisi kalmayacaktı para diye kendini parçalayacaktı. İnsan gibi davranmışsınız onun da arpası fazla gelmiş durum tam bundan ibaret.

Hepinize şimdiden iyi bayramlar dilerim.Buna benzer bir kaç konu okudum ama insanın başına gelince ne yapacağını bilemiyor.On sekiz senelik evliyim,çocuklarına,evine bağlı bir eşim var.Yıllar önce Instagramda bir sürü kadını takip ettiğini, fotoğraflarını beğendiğini gördüm,çok kızdım,amaçsızca yapılmış bir şey olduğunu söyleyip özür diledi.Sonrasında uzunca bir süre telefonuna bakmadım.Hep şifrelidir bu arada,bir gece uyurken telefonuna baktım, Instagram keşfette bikinili,mayolu kadın fotoğrafları ile dolu) hadi bunu geçtim,Google aramasında hatta alışveriş sitelerinin geçmiş aramalarında defalarca kadın iç giyimi,iç giyim mankenleri aratmış.Ergen oğlumuz var,kendisi kırk küsur yaşında,iş yerinde,dışarıda en ufak yanlışını duymadım.Ama bu aratmaları normal mi arkadaşlar? Adamın ikinci bir kişiliği mi var ? Bu durum boşanılacak kadar vahim mi? Kimseye de anlatamıyorum.Bana karşı sevgi dolu olan bir adam neden böyle yapıyor? Görüşleriniz için teşekkür ederim.
Bu tür şeyler bana göre de çok anormal gelip kendimi kötü hissettiren durumlardı ama çevremde ki insanlardan duyduğum kadarıyla normal sayılıyor aldatmaya girmiyormuş
Kendimi sizin yerinize koyuyorum onları gördüğünüz an başınızdan kaynar su dökülmüş dönmüşssünüzdür çok kötü hissettmişssinizdir
Dediğim gibi normal sayılıyor

Hepinize şimdiden iyi bayramlar dilerim.Buna benzer bir kaç konu okudum ama insanın başına gelince ne yapacağını bilemiyor.On sekiz senelik evliyim,çocuklarına,evine bağlı bir eşim var.Yıllar önce Instagramda bir sürü kadını takip ettiğini, fotoğraflarını beğendiğini gördüm,çok kızdım,amaçsızca yapılmış bir şey olduğunu söyleyip özür diledi.Sonrasında uzunca bir süre telefonuna bakmadım.Hep şifrelidir bu arada,bir gece uyurken telefonuna baktım, Instagram keşfette bikinili,mayolu kadın fotoğrafları ile dolu) hadi bunu geçtim,Google aramasında hatta alışveriş sitelerinin geçmiş aramalarında defalarca kadın iç giyimi,iç giyim mankenleri aratmış.Ergen oğlumuz var,kendisi kırk küsur yaşında,iş yerinde,dışarıda en ufak yanlışını duymadım.Ama bu aratmaları normal mi arkadaşlar? Adamın ikinci bir kişiliği mi var ? Bu durum boşanılacak kadar vahim mi? Kimseye de anlatamıyorum.Bana karşı sevgi dolu olan bir adam neden böyle yapıyor? Görüşleriniz için teşekkür ederim.
aldatma denmez ama kaç yaşında adamın ergenliğe yeni girmiş gibi şeylere bakması çokta normal değil

Valla arpası fazla gelmiş belli ki. ban aonu al bunu getir onu yap bunu yap deseydiniz zaten hiçbir şeye enerjisi kalmayacaktı para diye kendini parçalayacaktı. İnsan gibi davranmışsınız onun da arpası fazla gelmiş durum tam bundan ibaret.
Altına imzami atarım. Anneannem " erkeği borca sokacaksin ki kafasını kaldırıp etrafı ile ilgilenemesin" derdi. O zaman çok gülerdim bu lafına ama haklı galiba 😂

Biz kadın milletine göre olmaması gereken bir şey ama erkekler için bu şekilde fotolara bakmak hatta evli barkli koca adamlarin WhatsApp gruplarında birbirlerine çıplak hatun fotoğrafı gondermesi normal geliyor. Niye boyleler bilmiyorum.

Her erkek aynı. Yapmıyorum diyene de kocam yapmaz diyene de inanmam . Nefsine sahip çıkamayan varlıklar maalesef . Tabiki bu durumu kabullenin demiyorum ama yapmayan bir erkek yok gerçekten .

Back
X