canım hikayeni baştan beri takip ediyorum çok heyecanlı bir hikaye doğrusu
bence senin ağzını aramak için böyle söylemiş çıkma teklifi yakında açık açık gelicek
gelişmeleri buraya da yaz olurmu
Çocuk daha ne desin kiçok tatlısınız. Resmen söylemiş söyleceğini artık anla sende
Şu ilk zamanlar da açıklama safhasındaki kıvranışlar sözler kadar güzeli yok. Sevgilimle 3 yıldır beraberiz hala ilk günlerdeki diyalogramızı hatırladığımda yüzümde tatlı bir gülümseme oluyor
az kalmış biraz daha sabret bu işin sonu hayırlı :)) tatlı tatlı belli etmeler süper bi duygu yaratıyor insanda :) evde otururken adrenalin duygusu yaşamak bu olsa gerek :))
ben kurtluyumdur bi kere hemen derdim "ay ne demek istedin sen öyle bakiimm"diye..sen sustun mu yani o öyle diyince..?
ee yani daha ne desin hakkaten.. açıkça belli etmiş :) ama lafın arasına da "benle olunca böle gezemiceksin" demeyi de ihmal etmemiş.. hafiften bir gözdağı da vermiş beyfendi.. :))
ay hadı hayırlısı ..olmus bu ıs coktan
O: Dün Aksam ne yaptin ?
Ben: Arkadaslar ile Disariya ciktim.
O: Cok geziyosun, bu hic hosuma gitmiyor.
Ben: Gencim Bekarim Gezerim
O: Simdilik gezebilirsin, ama benimle olduktan sonra hic sanmiyorum.
Bu nedir yani, bi nevi cikma teklifi mi, yoksa ?
Yani birseyleri imaa etmis olabilir mi ? Biraz Saflik varda bende :26: yani ben öyle anladim,
siz bunu nasil algilarsiniz ?
O: Dün Aksam ne yaptin ?
Ben: Arkadaslar ile Disariya ciktim.
O: Cok geziyosun, bu hic hosuma gitmiyor.
Ben: Gencim Bekarim Gezerim
O: Simdilik gezebilirsin, ama benimle olduktan sonra hic sanmiyorum.
Bu nedir yani, bi nevi cikma teklifi mi, yoksa ?
Yani birseyleri imaa etmis olabilir mi ? Biraz Saflik varda bende :26: yani ben öyle anladim,
siz bunu nasil algilarsiniz ?
off offf aynisi bende de var ustelk nerdeyse 2 yildir bana hep böle seyler sölüor hatta evleneceim insan sensin dior baskasini dusunemem bile dior ama teklif meklif yok hala arkadasiz! ne beklior anlamadm ki beni mi oyalior acabasimdi hayatinda kmse olmadii icin beni yedekte tutuor eger birini bulamazsa evlencek benimle mi evlencek yani mecburiyetten surekli bekleyelim dior bir de acik acik bana asik olmadiini ama beni sevmeyi deliler gibi asik olmayi cok istediini soluor bunun icin caba gostericem seni birgun sevicem ve cok mutlu olucay dior. bazen de hadi gel sozlenelim dior ben de ama beni sevmiorsun ki diorum kizlar sizce ne yapmaliyim? sabir gösterip beklemelimiyim? ya basksina asik olursa.. kaldiramam ki ben bunu
canım bence bekleme çoçuk senı sevmıyor kı sadece sevebılırım belkı dıyor belkılerle bu iş yürümez bence daha çok baglanmadan arkadaşlığınızı bıtır
off offf aynisi bende de var ustelk nerdeyse 2 yildir bana hep böle seyler sölüor hatta evleneceim insan sensin dior baskasini dusunemem bile dior ama teklif meklif yok hala arkadasiz! ne beklior anlamadm ki beni mi oyalior acabasimdi hayatinda kmse olmadii icin beni yedekte tutuor eger birini bulamazsa evlencek benimle mi evlencek yani mecburiyetten surekli bekleyelim dior bir de acik acik bana asik olmadiini ama beni sevmeyi deliler gibi asik olmayi cok istediini soluor bunun icin caba gostericem seni birgun sevicem ve cok mutlu olucay dior. bazen de hadi gel sozlenelim dior ben de ama beni sevmiorsun ki diorum kizlar sizce ne yapmaliyim? sabir gösterip beklemelimiyim? ya basksina asik olursa.. kaldiramam ki ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?