Bu bir Teklif mi yoksa :D

teQuiero

ℓιкє α вє&
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
41
0
36
Almanya
O: Dün Aksam ne yaptin ?
Ben: Arkadaslar ile Disariya ciktim.
O: Cok geziyosun, bu hic hosuma gitmiyor.
Ben: Gencim Bekarim Gezerim
O: Simdilik gezebilirsin, ama benimle olduktan sonra hic sanmiyorum.

Bu nedir yani, bi nevi cikma teklifi mi, yoksa ?
Yani birseyleri imaa etmis olabilir mi ? Biraz Saflik varda bende :26: yani ben öyle anladim,
siz bunu nasil algilarsiniz ?

Son düzenleme:
canım hikayeni baştan beri takip ediyorum çok heyecanlı bir hikaye doğrusu
bence senin ağzını aramak için böyle söylemiş çıkma teklifi yakında açık açık gelicek
gelişmeleri buraya da yaz olurmu

Çocuk daha ne desin ki çok tatlısınız. Resmen söylemiş söyleceğini artık anla sende

Şu ilk zamanlar da açıklama safhasındaki kıvranışlar sözler kadar güzeli yok. Sevgilimle 3 yıldır beraberiz hala ilk günlerdeki diyalogramızı hatırladığımda yüzümde tatlı bir gülümseme oluyor

Son düzenleme:
ee yani daha ne desin hakkaten.. açıkça belli etmiş :) ama lafın arasına da "benle olunca böle gezemiceksin" demeyi de ihmal etmemiş.. hafiften bir gözdağı da vermiş beyfendi.. :))

az kalmış biraz daha sabret bu işin sonu hayırlı :)) tatlı tatlı belli etmeler süper bi duygu yaratıyor insanda :) evde otururken adrenalin duygusu yaşamak bu olsa gerek :))

ben kurtluyumdur bi kere hemen derdim "ay ne demek istedin sen öyle bakiimm"diye..sen sustun mu yani o öyle diyince..?

ayy canim cok sagol, her gelismeyi zaten aktariyorum buraya .... insallah daha hayirli gelismelerle gelirim KK'ya

iste böyle imali laflar ile konusunca, ne demek istedigini tam anlayamadim, yani acik acik söylemedigi icin, emin olamadim... insallah bizde ilerde sen ve sevgilin gibi ilk günleri anariz

az kalmış biraz daha sabret bu işin sonu hayırlı :)) tatlı tatlı belli etmeler süper bi duygu yaratıyor insanda :) evde otururken adrenalin duygusu yaşamak bu olsa gerek :))

insallah hayirli olur sonu :)) evet acayip duygular icerisindeyim, böyle ufaktan hissettirince bana karsi baos olmadigini :))

ben kurtluyumdur bi kere hemen derdim "ay ne demek istedin sen öyle bakiimm"diye..sen sustun mu yani o öyle diyince..?

ben önce söyle bi durakladim, Ne ? dedim, oda öyle iste dedi. Cok heyecanli bi ses tonuyla, neyse oldu o zaman, sey .... dedim yine sustum, hizli hizli nefes alip vererek bosver bosver dedim. Oda güldü

ee yani daha ne desin hakkaten.. açıkça belli etmiş :) ama lafın arasına da "benle olunca böle gezemiceksin" demeyi de ihmal etmemiş.. hafiften bir gözdağı da vermiş beyfendi.. :))

evet beyefendi vermis galiba gözdagi'ni, cok severim böyle macolari :)) bide italyan olunca dahada ayri bi havasi oluyor

ne şeker :))

off offf aynisi bende de var ustelk nerdeyse 2 yildir bana hep böle seyler sölüor hatta evleneceim insan sensin dior baskasini dusunemem bile dior ama teklif meklif yok hala arkadasiz! ne beklior anlamadm ki beni mi oyalior acaba simdi hayatinda kmse olmadii icin beni yedekte tutuor eger birini bulamazsa evlencek benimle mi evlencek yani mecburiyetten surekli bekleyelim dior bir de acik acik bana asik olmadiini ama beni sevmeyi deliler gibi asik olmayi cok istediini soluor bunun icin caba gostericem seni birgun sevicem ve cok mutlu olucay dior. bazen de hadi gel sozlenelim dior ben de ama beni sevmiorsun ki diorum kizlar sizce ne yapmaliyim? sabir gösterip beklemelimiyim? ya basksina asik olursa.. kaldiramam ki ben bunu

canım bence bekleme çoçuk senı sevmıyor kı sadece sevebılırım belkı dıyor belkılerle bu iş yürümez bence daha çok baglanmadan arkadaşlığınızı bıtır

Son düzenleme:
canım bence bekleme çoçuk senı sevmıyor kı sadece sevebılırım belkı dıyor belkılerle bu iş yürümez bence daha çok baglanmadan arkadaşlığınızı bıtır

haklisin dogru olan bu ama... ah su amalar yiyip bitirior bizi umudum var icimde o yuzden daha bir karar veremedim

tatlım bir an önce vazgeç sen bu sevdadan böyle saçma şeymi olur ya seni sevebilirim vs. resmen sana çantada keklik gözüyle bakıyo başkası olmazsa sen ol diye söylüyor bence bunları.İzin verme sana böyle davranmasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…