Bu bir Teklif mi yoksa :D

off offf aynisi bende de var ustelk nerdeyse 2 yildir bana hep böle seyler sölüor hatta evleneceim insan sensin dior baskasini dusunemem bile dior ama teklif meklif yok hala arkadasiz! ne beklior anlamadm ki beni mi oyalior acaba :( simdi hayatinda kmse olmadii icin beni yedekte tutuor eger birini bulamazsa evlencek benimle mi evlencek yani mecburiyetten :59: :43::43::43::43: surekli bekleyelim dior bir de acik acik bana asik olmadiini ama beni sevmeyi deliler gibi asik olmayi cok istediini soluor bunun icin caba gostericem seni birgun sevicem ve cok mutlu olucay dior. bazen de hadi gel sozlenelim dior ben de ama beni sevmiorsun ki diorum :43::43::43: kizlar sizce ne yapmaliyim? sabir gösterip beklemelimiyim? ya basksina asik olursa.. kaldiramam ki ben bunu :43:

ay canim yazma bana böyle seyler, bak bende simdi kuruntu yapiyorum, ya bende senin gibi olursam diye, sen en iyisi vazgec, bizimkisi daha 3 haftalik bisey, senin kisi 2 yil, dile kolay, seni bir mal gibi yedekte tutuyor, bi isine lazim olunca, indirecek seni tavan arasindan sonrada nikahimi basicak, bosver canim birak yol ver gitsin

Back