- Konu Sahibi banabenigeriver
Bence bu sığ düşünceden kurtul önce çalışmak yalnış birşey değil. Allah vermesin diyeyim eşin bir kaza geçirdi ömür boyu yada bir kaç yıl yatağa mahkum oldu ya da bir kaza geçirdi elini kolunu kaybetti ne yapacaksınız taş mı kaynayıp yiyeceksiniz? Çalışınca ne oluyor peki inciler mi dökülüyormuş.Bilerek isteyerek kulaklarına gitsin di ye söyledim artık sussunlar diye onları soranlara iyi hoş derken onlar hala yaşadığımız şeyleri millete anlatıp bizi kötülüyor.
Bu şehirde ailemde yaşıyor başka şehire gidemem.Onların akrabası burada yok sadece eşimin ailesi var.Çok tartıştım eşimle çok kavga ettim ama çıkmadı bu evden bana inat etti resmen.Ben çalışmayı hiç tercih etmedim doğruda bulmuyorum zaten eşimde buna karşı bu sebepten çalışmam söz konusu değil.
Ben buraya bir konu açıyorum bir hafta uzuyor aslında çokta taktığım yok ama buradakilere cevap verdikçe öyle duruyor cevap vermesem adı cevap vermedi oluyor.
O evden çıkman çok basit aslında bilerek isteyerek eve zarar ver hergün birşeyler bozulsun evi hatta su bastır çare çok arayana tabi gerçekten o evden çıkmak istiyorsan.
Ayrıca senin ailen artık esin ve ileride çocukların olacak o yüzden ailem var gidemem demeyeceksin gerçekten huzur istiyorsan kv ve görümcelerden coook uzak yerlere gideceksin.