• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bomba kimin elinde kalır?

Bu kadar eğitimli olup diplomaya laf ettiğimi düşünmenize çok güldüm hahahaha :)) eğitim sizden cehaletide almamış :))neyse artık cevap vermeyeceğim size yazın durun biryerde gidersiniz :)
Içinizde ukte kalmış okuyamamak belli burda laf attığınız göre .
Evet insanlara uyduruyor diyorsunuz ne kadar kolay demi dil uzatmak .
Sizin uyduruyorsunuz dediginiz mesleklere sahip olmak için en az 16 sene okul okuyor insanlar .
Saygısızlık yapmayın .

Bu kadar eğitimli olup diplomaya laf ettiğimi düşünmenize çok güldüm hahahaha :)) eğitim sizden cehaletide almamış :))neyse artık cevap vermeyeceğim size yazın durun biryerde gidersiniz :)
Guzelim kisisel egitimin anlamini biliyor musun?
Hayatini evlendigi insanin ailesinin omrunu yemeye adamak bu egitime dahil senin icin gorunen o ki. Esin calismana izin vermiyor buda senin isine geliyor
Zerre caba sarfetmeden elinin kolunun dolmasini istiyorsun.
Psikiyatrist konunu gorup bir nebze umutlanmistim senin adinaa
Ama kafa ayni kafa
Testi ayni testi

Senin tek farkın başkalarını üzmek
Ondan çok şükür demiyor olabilirsin
Benim nasıl yaşadığımda seni ilgilendirmez
Sadece kayın aile tarafına para diye yapışmıyorum bunu bil kafi :KK66:
Hiçte başkalarını üzmek gibi bir amacım yok benim yaşadığım şeylerde sizi ilgilendirmiyor o zaman konularıma yorum yapmayın geçin.
Bizim sadece evimiz eşimin ailesinin para yardımı aldığımız falan yok iftirada bulunmayın alaycı emojinizide kullanmayı bırakın bir zahmet çünkü onu görünce yorumun hiçbir samimiyeti kalmıyor.

Saygı bizde hakedene haketmiyorsunuz demek ki hala size cevap veriyorum gerçekten zamanıma yazık artık ne yazarsanız yazın cevabım yok size güle güle.
Içinizde ukte kalmış okuyamamak belli burda laf attığınız göre .
Evet insanlara uyduruyor diyorsunuz ne kadar kolay demi dil uzatmak .
Sizin uyduruyorsunuz dediginiz mesleklere sahip olmak için en az 16 sene okul okuyor insanlar .
Saygısızlık yapmayın .

Guzelim kisisel egitimin anlamini biliyor musun?
Hayatini evlendigi insanin ailesinin omrunu yemeye adamak bu egitime dahil senin icin gorunen o ki. Esin calismana izin vermiyor buda senin isine geliyor
Zerre caba sarfetmeden elinin kolunun dolmasini istiyorsun.
Psikiyatrist konunu gorup bir nebze umutlanmistim senin adinaa
Ama kafa ayni kafa
Testi ayni testi
Al yine aşağılayıcı bir yorum daha gerçekten sizin gibilerle uğraşamam hakettiğiniz tekşey gözardı.

Al yine aşağılayıcı bir yorum daha gerçekten sizin gibilerle uğraşamam hakettiğiniz tekşey gözardı.
Sen hakkinda zerre bilgi sahibi olmadigin insanlarin egitimleri hakkinda assalamalarda bulunurken kimse hakettigin goz ardi demiyor
Ama hangi insan calismak isine gelmiyor gibi bir yorum da bulunsa biri su yaptigin yorumu yapiyorsun
Sonrada kalkip cehalet ve egitimden bahsediyorsun
Hakaretin anlamini ogrenecek kadar bilge degilmissin demek ki
Al bunuda ona verdim

Sen hakkinda zerre bilgi sahibi olmadigin insanlarin egitimleri hakkinda assalamalarda bulunurken kimse hakettigin goz ardi demiyor
Ama hangi insan calismak isine gelmiyor gibi bir yorum da bulunsa biri su yaptigin yorumu yapiyorsun
Sonrada kalkip cehalet ve egitimden bahsediyorsun
Hakaretin anlamini ogrenecek kadar bilge degilmissin demek ki
Al bunuda ona verdim
Düpedüz yalan söylüyorsunuz yorumlar ortada kime ne demişim belli herkesin üslubu belli benim alttan alttan aşağılayan kişilerede verdiğim cevaplar belli bende insanım sabrım biryere kadar.

Hiçbir yerde patlamaz. Ancak dedikodu olur biraz o kadar.
Eşi ölmüş insanın da, cenaze evinde sizin aile durumunuzu konuşması çok garip. Cenaze evinden çok dedikodu kazanına dönmüş ortam. Çok alakasız ortam ve zamanda açmışlar konuyu. Ayrıca herkes kendi işine baksın ya. Niye başkalarının sorunlarından kendilerine pay çıkarıyorlar. Kimsenin ağzına laf vermemeye çalış bence. Sustur sert ve kesin bir dille.

Düpedüz yalan söylüyorsunuz yorumlar ortada kime ne demişim belli herkesin üslubu belli benim alttan alttan aşağılayan kişilerede verdiğim cevaplar belli bende insanım sabrım biryere kadar.
Sabir
Hangi sabir?
Sen karsit yorum yaptigin cumlelere hic bakiyor musun?
Ne milletin aldigi numaradan diplomalar kaldi
Ne baska birsey
Cumlelelerde hakaret aramak yerine
Sarfettigin cumlelere tekrar tekrar don bir goz at

Sabir
Hangi sabir?
Sen karsit yorum yaptigin cumlelere hic bakiyor musun?
Ne milletin aldigi numaradan diplomalar kaldi
Ne baska birsey
Cumlelelerde hakaret aramak yerine
Sarfettigin cumlelere tekrar tekrar don bir goz at
Ben herkese hakettiği gibi yorum yapıyorum dönüp bakmama gerek yok çalış diyene sen kimsin hadsiz demiyorum ama ben çalışmıyorum diye aldığım yorumlar ortada hep bir küçümseme aşağılama bunu görmemek için kör olmak gerekir yeterince sabır gösterip hakkettiği kişiye hakettiğini diyorum buradaki meslek kısmında bilmem ne yazıp elit geçinenleride hiçbirşeykilde samimi bulmuyorum üsluplar ortada çünkü eğitimli gerçekten kendini bilen kişiler böyle yorumlar yapmaz ki sanmıyorum burada bu kadar zaman geçirmezler en azından baktıkları konu bir derdim var olmaz meslek:mühendis,öğretmen vs. söylemiyse sadece varoşluk.Çok kişiyi gözardı ettim ve bakıyorum çok doğru bir karar fikir neyse zikir o çünkü bunlar değişmiyor.

Paşa gönlüm kapattırmak istemiyor sizde yorum yazmayabilirsiniz ama bu kadar meşgul olup dünyaya faydalı kişiler olmanıza rağmen burada takılıp saatlerinizi harcıyorsunuz konuya yorum yapmanız yetmiyor konu içinde başkalarıyla konuşuyorsunuz bende mesleğe mühendis yazıp ona göre senaryo yapsaydım ne güzel olurdu ama doğru ben samimiyim gerçeğim yapamam bunu...

iyide şikayet eden sensin.
cevap yazmak zorunda kalıyorum diye.
çelişkilisin. paşa gönlün kapattırmak istemiyorsa cevap yazmadığımda konusuna cevap yazmadı diyorlar diye şikayetlenmeyeceksin.
mühendis ne alaka hiç anlamadım?
konuna yazanları dünyaya faydalı kişiler olarak görmüyorsan neden konu açıp fikir alıyorsun?
hepimiz boş beleş insanlarsak habire konu açıp yorum bekleme madem:KK66:

Ben herkese hakettiği gibi yorum yapıyorum dönüp bakmama gerek yok çalış diyene sen kimsin hadsiz demiyorum ama ben çalışmıyorum diye aldığım yorumlar ortada hep bir küçümseme aşağılama bunu görmemek için kör olmak gerekir yeterince sabır gösterip hakkettiği kişiye hakettiğini diyorum buradaki meslek kısmında bilmem ne yazıp elit geçinenleride hiçbirşeykilde samimi bulmuyorum üsluplar ortada çünkü eğitimli gerçekten kendini bilen kişiler böyle yorumlar yapmaz ki sanmıyorum burada bu kadar zaman geçirmezler en azından baktıkları konu bir derdim var olmaz meslek:mühendis,öğretmen vs. söylemiyse sadece varoşluk.Çok kişiyi gözardı ettim ve bakıyorum çok doğru bir karar fikir neyse zikir o çünkü bunlar değişmiyor.

insanlar senin çalışmamana değil eşinin de senin de çalışmadan ev geçindirmek istemenize tepki gösteriyor. o çalışmıyor sen çalışmıyorsun ama eşinin ailesinin evinizi yaptırmasını filan bekliyorsunuz. bir de sürekli çözümleri kabul etmeyeceğini bile bile konu açıyorsun, konu hep aynı yere geliyor. çalışmayıp yardım bekliyorsunuz. tepkiler buna tereliye, yanlış anlayıp sinirlenmişsin.

ayrıca bir konuda da haklı olabilirsin öğretmen,doktor,mühendis olup çok çiğ olan insanlar da vardır ama burada sana yazanlar onlardan değil.

tumblr_inline_n9xr7qgYg81r1yw3n.gif

iyide şikayet eden sensin.
cevap yazmak zorunda kalıyorum diye.
çelişkilisin. paşa gönlün kapattırmak istemiyorsa cevap yazmadığımda konusuna cevap yazmadı diyorlar diye şikayetlenmeyeceksin.
mühendis ne alaka hiç anlamadım?
konuna yazanları dünyaya faydalı kişiler olarak görmüyorsan neden konu açıp fikir alıyorsun?
hepimiz boş beleş insanlarsak habire konu açıp yorum bekleme madem:KK66:
Ben zaten gözardı ettiğim kişilerden yorum beklemiyorum

O zaman donupte kimseye hakaret ettin bak gibi bir yorumda bulunma
Demek ki onlarda sana hakettigin gibi bir yorumda bulunuyordur.
Onlar aşağılayıp benden karşılığını buluyor daha fazla başkalarının avukatlığını yapmanızı dinleyemecepğ kusura bakmayın güle güle

insanlar senin çalışmamana değil eşinin de senin de çalışmadan ev geçindirmek istemenize tepki gösteriyor. o çalışmıyor sen çalışmıyorsun ama eşinin ailesinin evinizi yaptırmasını filan bekliyorsunuz. bir de sürekli çözümleri kabul etmeyeceğini bile bile konu açıyorsun, konu hep aynı yere geliyor. çalışmayıp yardım bekliyorsunuz. tepkiler buna tereliye, yanlış anlayıp sinirlenmişsin.

ayrıca bir konuda da haklı olabilirsin öğretmen,doktor,mühendis olup çok çiğ olan insanlar da vardır ama burada sana yazanlar onlardan değil.
Eşim birkaç aydır çalışmıyor hep değil yine konularımı değiştirip yorumlayıp konuşuyorsunuz onlardan yardımı bekleyen kişi eşim lafa gelince ailem ama o aile de bir icraat göremiyoruz.
Burada iyi meslek sahibi olup çiğ olan çok insan var bende hepsini tek tek gözardı ediyorum zaten.

ama onlar seni göz ardı etmediyse öyle bir lüksün yok.
isteyen istediği konuya yorum yazabiliyor konu sahibesinin arzusuna bağlı değil bu.
Ben ne diyorum siz ne Allah aşkına bir konumda gözardı ettiğim kişinin diğer konumda gelip yorumda bulunmasını beklemiyorum diyorum yorumunu görüp önemsesem zaten gözardı etmem.

Back
X