O 112 bin kartın kullanılabilir limiti, borç değil yani. -189 bin gibi bir ek hesap olacağını da sanmıyorum, ek hesap o kadar yüksek olmazKızlar merhaba direk konuya girmek istiyorum. Kocamdan ben bir süredir şüpheleniyorum. Çünkü hem telefon şifresini değiştirmişti hemde bankaların şifrelerini değiştirmişti ve bende telefon şifresini öğrendim derken bi akşam otururken borçların hepsini bir bankada topladığını söyledi bende o bankayı öğrendim sonra şifreyi düşünmeye başladım ve buldum sonunda ve bu sabah işten geldiğinde kafaya koymuştum o uyurken bakacaktım telefonuna ve uyuduktan sonra baktım anasayfda sadece 10 bin borç yazıyordu sonra net varlıklar yazan yere tıkladm ve orada gördüm göreceğimi eksi 189 bin yazıyordu şimdi fotoğrafını da atacağım size Allah rızası için bilen herkes yazsın gerçekten bu borç mu bitcoin falan oynamış olabilir mi
Kızlar merhaba direk konuya girmek istiyorum. Kocamdan ben bir süredir şüpheleniyorum. Çünkü hem telefon şifresini değiştirmişti hemde bankaların şifrelerini değiştirmişti ve bende telefon şifresini öğrendim derken bi akşam otururken borçların hepsini bir bankada topladığını söyledi bende o bankayı öğrendim sonra şifreyi düşünmeye başladım ve buldum sonunda ve bu sabah işten geldiğinde kafaya koymuştum o uyurken bakacaktım telefonuna ve uyuduktan sonra baktım anasayfda sadece 10 bin borç yazıyordu sonra net varlıklar yazan yere tıkladm ve orada gördüm göreceğimi eksi 189 bin yazıyordu şimdi fotoğrafını da atacağım size Allah rızası için bilen herkes yazsın gerçekten bu borç mu bitcoin falan oynamış olabilir mi
Kızlar 3 tane attım ama hepsi gelmemiş şimdi atıyorum
E yazıyor işte borçlar diye, 189 bin borç var. Kredi, kredi kartı, kredili hesap vs hepsinin toplamı görünür o grafikte.Kızlar 3 tane attım ama hepsi gelmemiş şimdi atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?