Bu burs neye göre çıkıyor?

benim okuduğum dönemde başbanlık ve belediye bursları çok popülerdi ve özellikle belediye bursları, bütün zengin partililere çıkardı.

Bu ülkenin vatandaşı olmadan daha rahat yaşayabilirsin aslında. Şu özel sınavlarla elin bilmem nerelisi benim girmek için k.çımı yırttığım bölüme kolayca yerleşiyor falan oluyor böyle şeyler işte.
O kınulara hiç girmek istemiyorum o kadar doluyumki.. bizim ülkemiz bize sahip çıkmıyor onlar gelmesin onlara yardım edilmesin demiyoruz ama bize tekmeyi basıp onları el üstünde tutuyorlar

Bir arkadasimin babasinin geliri yoktu calisamiyordu annesi evlere temizlige gidiyordu basvurmustu
Basvuruya gelen cevap: eksik evrak
Eksik evrak da neymis babasinin maas bordrosu
Olmayan maasin bordrosunu istemislerdi
Boyle bir sistem iste
Zengine ciktigini zaten kendin soylemissin

onu inan bende çözemedim kime neye çıkıyor ben ilk başvuruyu kaçırmıştım ikiinci yerleştirmelerde yine açılmıştı burs başvurusu ben o zaman başvurdum ikincide benim arkadaşlarımın hepsine geri ödemeli bana da burs çıkmıştı hatta oda arkadaşımgilin evleri v.s de vardı yine de çıkmıştı ona

Gerçekten neye göre çıkıyor annem babam ayrı babam engelli zaten ve yüksek bir raporu var annemle ikimiz yaşıyor anneminde sadece evi var oda öyle site tarzı lüks bir ev değil bu burs beni çok rahatlatacaktı ama üçtür çıkmıyor altında arabası olan özel okulda tam ücretli olan arkadaşıma çıktı neden bu kadar adaletsiz bir ülkedeyiz neden...
ben okurken almıştım hiç aklımda yoktu öylesine başvurdum çıktı. ev araba yok babam emeklilik bekliyordu sigorta yok tabi çalışmıyormuş gibi o etken oldu galiba

devlet bu istiyor ki anasız babasız kalalım elimiz ayağımız tutmasın sürünelim anca öyle bakar heralde :KK47:

Kafasına göre aynen. Ama izlenimlerime göre ev-araba olmayanlara daha çok çıkma ihtimali var.

Torpilli olana cikiyor canim. Bazi genclik kollarina uye olsaydin cikardi mesela.

Back
X