- Emoji Skoru
- 50.117
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi acramionaa
benim okuduğum dönemde başbanlık ve belediye bursları çok popülerdi ve özellikle belediye bursları, bütün zengin partililere çıkardı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazık gerçekten...annem %97 engelli
babam emekli
bi evleri var
ama kendileri kirada oturuyor
kardeşime kredi çıktı
neye göre belirleniyor ben de tam bilmiyorum
O kınulara hiç girmek istemiyorum o kadar doluyumki.. bizim ülkemiz bize sahip çıkmıyor onlar gelmesin onlara yardım edilmesin demiyoruz ama bize tekmeyi basıp onları el üstünde tutuyorlarBu ülkenin vatandaşı olmadan daha rahat yaşayabilirsin aslında. Şu özel sınavlarla elin bilmem nerelisi benim girmek için k.çımı yırttığım bölüme kolayca yerleşiyor falan oluyor böyle şeyler işte.
Başbakanlıkta torpil daha fazla işliyorEvet ben de öyle düşünüyorum keşke ihtiyaci olmayan da hiç basvurmasa... Nasıl bir mantik çözemiyorum. Ama başbakanlık bursu varmış o çıkıyormuş başvuranların çoğuna
Napalım bizde mi partilere girelim bunu mu istiyorlar acaba girince bizede gülecek mi o şansbenim okuduğum dönemde başbanlık ve belediye bursları çok popülerdi ve özellikle belediye bursları, bütün zengin partililere çıkardı.
ben okurken almıştım hiç aklımda yoktu öylesine başvurdum çıktı. ev araba yok babam emeklilik bekliyordu sigorta yok tabi çalışmıyormuş gibi o etken oldu galibaGerçekten neye göre çıkıyor annem babam ayrı babam engelli zaten ve yüksek bir raporu var annemle ikimiz yaşıyor anneminde sadece evi var oda öyle site tarzı lüks bir ev değil bu burs beni çok rahatlatacaktı ama üçtür çıkmıyor altında arabası olan özel okulda tam ücretli olan arkadaşıma çıktı neden bu kadar adaletsiz bir ülkedeyiz neden...
Napalım bizde mi partilere girelim bunu mu istiyorlar acaba girince bizede gülecek mi o şans
ben basvurmadim ona ama 5 6 yıl önce başvuran herkese çıkmış benim haberim bile yoktu ondan. Herkese soylemiyorlarmis galiba o aynı öğretmen benim arkadaşıma basvur demiş ama bana demedi :)Başbakanlıkta torpil daha fazla işliyor