canım takma kafana bu kadar daha çok yeni ödemler de var şu 6 ay bir geçsin nasıl olsa doktorun da yanında olucanı söylemiş ne güzel gerisini ona bırak ama bu kadar takma kendini yıpratıyorsun o kadar da kötü değil burnun zaten tamam aklındaki değil ama zamana bırak biraz bu zamanda da düşünmemeye çalış benimde burnum eskiye göre iyi ama istediğim gibi değil şuan 3 ay oldu hala akşamları ve sabahları şişiyor yüzüm şuan şiş mesela umarım daha fazla üzmezsin kendini bu süreyi beraber atlatıcaz burda
profilinde ben resimlerini göremedim nedense:44:
bu arada resim yanlış olmuş sanırım. yazımın altındaki resim tasarım resmi kızlar. eski we yeni hal profilimde
malesef resmi göremedim.
bu arada pardon kaçırdım sanırım. Amaliyat olalı ne kadar oldu ??
ya burun bu ilk sayfadaki fotoda göründüğü gibiyse bence çok güzel görünüyor nesi var ki,özel albümde detaylı fotodlar varsa görmek isterim,davet yolladım.ama cidden hoş görünüyor yandankızlar daha öncede bir konuda belirttim ama canım çok sıkkın ne yapabileceğime dair yorumlarınıza ihtiyacım war. 7şubatta septorinoplasti oldum. kemerli bir burnum wardı. kemerin alınacagı, ucunun kaldırılacagı we dudak- burun mesafesinin değiştirilecegi kararlaştırıldı. fakat sonuç resimdeki gib, burnumdaki kemer sadece bir boy ufaltılmıştasarım resmini de ekliyorum (çoğunuz begenmeyebilirsiniz, ben de begenmemiştim fazla uzun gelmişti. zaten doktorum tasarım yapmıyordu, benim ısrarım üzerine taslak yaptı). her neyse en son görüşmemizde orada dikişlerin we ödemin baskı yaptıgını söyledi, masaj werdi gönderdi. ama masaja rağmen en ufak değişme yok. eski burnumun bi boy ufağı oldu resmen. aynada anlayamam diye her gün resim çekip karşılaştırıyorum ama yok tasarımdaki gibi uzun olsa ona bile razı olucam. milletin 10 günlük dümdüz burunlarını görünce nasıl üzülüyorum anlatamam
şimdi size sorum benim revizyon isteme hakkım doğar mı? doğarsa bunu doktoruma ne şkilde söylemem gerekir(biraz agresfizde)? bana hayır demesi durumunda dava açma yoluna mı gitmeliyim, bu dava işlerini bilen arkadaşlar war mı? yarın görüşmem war, bi akıl werin lütfen
ya burun bu ilk sayfadaki fotoda göründüğü gibiyse bence çok güzel görünüyor nesi var ki,özel albümde detaylı fotodlar varsa görmek isterim,davet yolladım.ama cidden hoş görünüyor yandan
yok canım yaa o tasarım resmiydi. diğerlerini ekleyemedim o resmi de kaldıramadım bir türlü. öyle olsa bu başlığı neden açayım ilahi senekledim seni resimleri görebilirsin artık..
teşekkür ederim eklediğin için.bence revizyonu yaptırmak için öneride bulunmalısın,hayır diye diretirse ozaman dava açarsın,tomografiler eski yeni elindedir umarım bunlar önemli.ki ben yapmaya ikna olacağını sanıyorum.düzeltmek zorunda.
canım dediğim gibi eski tomografim war, annem yenisini çektirmek için henüz erken oldugunu söyledi. ayrıca içi ile ilgili bir problemim yok şu an. yani etler falan alınmış, gayet rahat nefes alıyorum şu an. ama dışı duruyor. revizyon demedi doktorum ama geçmezse ufak bir müdahale ederim dedi. ama ilk seferde yapamadı, ya şimdi de dokunur bırakırsa ya da bu defa gerçekten bozarsa diye korkmuyor değilm...
areli 100mesaj dolmadığı için özelden yazamıyorum da ben.şimdi isim vermeyim ama ankarada bir kbb uzmanı.tanıdık biri değil.ama yanında güvenilir bir isim girecçek yaza.düzeltecekler biraz yamukluk kaldı bi de içeride çok büyük nefes sorunu var.
bu arada doktorunu duymadım oyüzden ol veya olma adiyemiyorum,ama kesinlikle iburdaki başkalarına da sormalısın.çok zor bi karar cidden seni çok iyi anlıyorum.aynı şeyi ben de düşünüyordum tekrar güven olmaz bu adama dedim ama yanında gireceek olan isim iyi olduğu için kurtuldum nihayet
canım aynı dertten müzdaribiz ben de geçen ayın 9unda oldum şuan kemerli gibi duruyo Dr.um oo daha çok değişecek o diyo sürekli ben de beklemedeyim yani çok burdaki kzların 15.gün bile süper burunları var bunları gördükçe canım sıkılıyo ama yapacak bişi yok ama şunun da farkındayım hergün burnum değişiyo sonu hayırlı olur inşallahh
resmi görmedim cnm ama bence aynı doktora yine yaptırma . yapamadı istediğim gibi diyosun bir daha aynı kişiye yaptırmak mantıksız. bende burun estetiği oldum benmde burnumda da suan kusurlar war.babam yine aynı doktora gidelim diyorda ben istemiyorum .belliki yapamamış adam o yüzden burnmda hafif yamukluk war bir daha aynı kişiye yaptırmak anlamsız . arkadaşım bence para biriktir iyice araştır doktorunu hatta estetik yaptıran kişilerden fikir al öyle sana tawsiye edilen bi doktora yaptır derim ://
gerçekten bu işler biraz şansa da bakıyor bende inandım aynı doktor başka birine süper bir burun yapıyorken bir başkasının ki malesef sonuç hüsranla bitiyor..doktorun iyi günündemi olması lazım yoksa her burnu yapabiliyormu ondan mı bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?