Bu burun düzelir mi? :(( acil yardımm (özel albüm)

• Konu Sahibi Konu Sahibi aReLi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

destekleriniz olmasa gerçekten kendimi yerdim burda canım, hepinize çooook teşekkürler şimdi daha az düşünüyorum zaten, içim az da olsa rahatladı çünkü dediğin gibi doktorum da rahatlattı biraz. ne yapayım beklicem işte dediğin gibi. yani birlikte bekleyeceğizz

Beklemek gerçekten çok zor ama inş düzelir..bir de kesinlikle hem maddi hem manevi bi külfete girdik en iyisini istemek en doğal hakkımız .

ewet canım gerçekten çok zor, umarım hepimiz istediğimizden çok daha güzeline sahip oluruz..

ya burun bu ilk sayfadaki fotoda göründüğü gibiyse bence çok güzel görünüyor nesi var ki,özel albümde detaylı fotodlar varsa görmek isterim,davet yolladım.ama cidden hoş görünüyor yandan

ya burun bu ilk sayfadaki fotoda göründüğü gibiyse bence çok güzel görünüyor nesi var ki,özel albümde detaylı fotodlar varsa görmek isterim,davet yolladım.ama cidden hoş görünüyor yandan

yok canım yaa o tasarım resmiydi. diğerlerini ekleyemedim o resmi de kaldıramadım bir türlü. öyle olsa bu başlığı neden açayım ilahi sen ekledim seni resimleri görebilirsin artık..

yok canım yaa o tasarım resmiydi. diğerlerini ekleyemedim o resmi de kaldıramadım bir türlü. öyle olsa bu başlığı neden açayım ilahi sen ekledim seni resimleri görebilirsin artık..

teşekkür ederim eklediğin için.bence revizyonu yaptırmak için öneride bulunmalısın,hayır diye diretirse ozaman dava açarsın,tomografiler eski yeni elindedir umarım bunlar önemli.ki ben yapmaya ikna olacağını sanıyorum.düzeltmek zorunda.

canım dediğim gibi eski tomografim war, annem yenisini çektirmek için henüz erken oldugunu söyledi. ayrıca içi ile ilgili bir problemim yok şu an. yani etler falan alınmış, gayet rahat nefes alıyorum şu an. ama dışı duruyor. revizyon demedi doktorum ama geçmezse ufak bir müdahale ederim dedi. ama ilk seferde yapamadı, ya şimdi de dokunur bırakırsa ya da bu defa gerçekten bozarsa diye korkmuyor değilm...

doktorunun kim olduğunu bana özelden yazarmısın ona göre bir fikrim olur belki ona güven olur gibisinden ...benimde aynı sorunum var,üstelik benim daha fena nefes sorunum da var adam ben demeden kendi dedi yaza düzeltelim dedi.yanında ünlü bir kbb doktoru girecek,oyüzden gircem yoksa ben de birincide yapamayana ikincide gitmezdim sanırım

areli 100mesaj dolmadığı için özelden yazamıyorum da ben.şimdi isim vermeyim ama ankarada bir kbb uzmanı.tanıdık biri değil.ama yanında güvenilir bir isim girecçek yaza.düzeltecekler biraz yamukluk kaldı bi de içeride çok büyük nefes sorunu var.

bu arada doktorunu duymadım oyüzden ol veya olma adiyemiyorum,ama kesinlikle iburdaki başkalarına da sormalısın.çok zor bi karar cidden seni çok iyi anlıyorum.aynı şeyi ben de düşünüyordum tekrar güven olmaz bu adama dedim ama yanında gireceek olan isim iyi olduğu için kurtuldum nihayet

kbb doktorunun yanında kbb doktorumu olacak :S bana garip geldi biraz. plastik cerrah + kbb ikilisine alışığım ama seninki enteresanmış. inş iyi geçer ameliyatın..

resmi görmedim cnm ama bence aynı doktora yine yaptırma . yapamadı istediğim gibi diyosun bir daha aynı kişiye yaptırmak mantıksız. bende burun estetiği oldum benmde burnumda da suan kusurlar war.babam yine aynı doktora gidelim diyorda ben istemiyorum .belliki yapamamış adam o yüzden burnmda hafif yamukluk war bir daha aynı kişiye yaptırmak anlamsız . arkadaşım bence para biriktir iyice araştır doktorunu hatta estetik yaptıran kişilerden fikir al öyle sana tawsiye edilen bi doktora yaptır derim ://

canım aynı dertten müzdaribiz ben de geçen ayın 9unda oldum şuan kemerli gibi duruyo Dr.um oo daha çok değişecek o diyo sürekli ben de beklemedeyim yani çok burdaki kzların 15.gün bile süper burunları var bunları gördükçe canım sıkılıyo ama yapacak bişi yok ama şunun da farkındayım hergün burnum değişiyo sonu hayırlı olur inşallahh

doktorum burada adı geçmiş birisi değil. zaten reklam fln da wermiyormuş sadece referansla çalışıyor. ha nasıl buldun dersen tamamen tesadüf.. ben mıknatısım ya gittim buldum işte başıma belamı yaptıgı burunlar, estetikler güzel ona hiç bişey diyemem. ama benim güvenim sarsıldı bir kere problem orada. en son gittiğimde bir kız wardı, burnu resmen fındık. bir lokma ama dışardan görsen anlamazsın estetik oldugunu o kdr iyi iş çıkarmış ama benim şansım işte. daha doğrusu şanssızlığım.

ewett 2 gün arayla ameliyat olmuşuzz.. benimki de öyle diyor, bi dahaki gelişinde eski fotolarını göstericem sana inanamayacaksın diyor. bence de inanamicam ama değişime değil değişmemesine. deliriyorum yine galiba ya şu bandajları çıkarıp 8 günlük 10 günlük diyorlar ya hele kahroluyorum, ama beklicez işte napalımm senin resimlerin war mı canım merak ettim burnunuu

canım benim burnum fazla ellenmemiş, yani ufak ama iskelet olarak zor kemerli bir burun. sanırım o yüzden fazla ellemek istemedi. eski burnum kemerliydi yenisi ise bir boy ufağı oldu.. maddi olarak imkanım olsa bu işi çok iyi yapan insanlar war tabi ama şu an karşılayacak durumum yok. alternatifler arıyorum we en kötü ihtimal yine kendi doktoruma ameliyat olucam. pöff kafam karışık işte ben de bilmiyorumm..

gerçekten bu işler biraz şansa da bakıyor bende inandım aynı doktor başka birine süper bir burun yapıyorken bir başkasının ki malesef sonuç hüsranla bitiyor..doktorun iyi günündemi olması lazım yoksa her burnu yapabiliyormu ondan mı bilemiyorum

ben inandım artık, şans işi kesinlikle. doktor tecrübeside olabilir ama bilmiyorum. mesela burda bir çok arkadaşın ameliyat oldugu isimlerle görüşmüştüm. birisi 'senin burnun çok kolay, zorluğu yok' derken diğeri 'senin burnun şöyle zor, böyle riskli' demişti. ama aynı doktordan bu kadar tezat sonuçlar almak cidden sinir bozucu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…